COSPLAY REALiTY

saarshemer

New member
COSPLAY REALiTY

לא איזושהי הערה ביקורתית או משהו כזה אבל אם יהייה איזשהו אופן שבו, לאחר השיפוט של השופטים בתחרות הקוספליי יעלו לבמה את ....20....(או פחות ....לשיקול השופטים) ומהם לבחור את הקוספליי הכי טוב ...וגם לתת לשופטים לראות שוב את הקוספליי. ( כי אחריי 290 "L"ים ו"לייט"ים קצת קשה לזכור איך נראה הקוספליי הראשון)..... .אוליי גם לשתף את הקהל אם זה אפשרי לוגיסטית....חביב הקהל או משהו כזה... (כנראה שלא) .....והבמה שלכם.......

HeineW

New member
היה בכנס הקודם גם חביב הקהל וגם חביב השופטים

saarshemer

New member
אולייי

טוב אוליי זה ....כנס קודם הייתי צריך ללכת רגע לפניי שעליתי לבמה......סיבות אישיות אבל בנוגע לנק' השניה שהעלתי, בנוגע לעליה שניה לבמה, כדי שיראו אילו קוספליירים ראויים לשמם בסוף ה"מופע"...

HeineW

New member
סליחה? מה זה קוספליירים ראויים?

מן הסתם שאם יעלו את כל הקוספליירים ה"ראויים" לבמה, רובם יהיו תחפושות מוזמנות מאינטרנט/תפורות מקצועית... לא צריך את זה, יש מספיק בכי לשופטים :/

saarshemer

New member
בשביל

בשביל שיהייה ברור אני קראתי את מה שרשמת ולקחתי בחשבון את ההעובדה שיש אנשים שקונים את הקוספליי שלהם.....(ניחא) בשביל זה יש סינון של השופטים (אני מקווה שהם יהיו רציניים מספיק ושידעו לזהות מקרים כאלה כדי לא לתת לתופעה לקרות

Serf SaN

New member
הוי.

ראיתי תמונות שלך אתמול בקוספליי.קום. במקרה הן היו בעמוד הראשי.. התחפשת לקרונו בצורת שד בפורים 2007, נכון? וחוץ מזה, מצטער, אל אני לא מבין את הפואנטה בלפתוח כתום חדש על נושא שבדיוק דיברנו עליו כל השבוע ויש שרשור שלם על זה, שהוא אפילו יחסית עדיין למעלה.

saarshemer

New member
ובמקרה

התכוונתי אחרי סינון של דברים כאלה קראתי את ההודעות הרלוונטיות לנושא

Sezuke

New member
בעמוד הראשי? מה הכינוי של מי שראית?

אם אתה זוכר כמובן P: אני זוכר מישהו שהתחפש לקרונו בצורת שד ב-2 כנסים, אחד בפורים 07 ואחד בכנס שהיה בעזיראלי.

Serf SaN

New member
קראו לו saarshemer.

זה למה שאלתי אם זה הוא. ויש לי גם תמונה, שניה..

Sezuke

New member
חיפשתי לפי שם משתמש

Your search returned no results. Here is the main members list. טוב נו. XD

saarshemer

New member
אההה

ראיתי אותך המון פעמים אבל זה לא פייר....יש לך "עזרה" קטנה מפיית מכונות התפירה אגב יש דרך חחפש ב קוס.קום קוספליירים מהארץ? כי אני לא מצאתי

HeineW

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה מתכוון לעזרה קטנה מפיית "החברה שלו" XDD

akane

New member
XDD זה נתן לי רעיון לעיצוב תחפושת~

פיית מכונות התפירה XD ענק!

saarshemer

New member
פיית מכונות התפירה

הכוונה היתה אלייך.....בכל מקרה...