שלי~ XD אמג מצאתי את הקוספליי הראשון שלי
טוב, אני לא אפרט לגבי הכל, אלא רק מה שדורש פירוט:
פיטה טן- הקוספליי הראשון שלי, וכראוי, פייל לחלוטין. נלבש לבית ספר כמייד והוכנו גם שני ארנבונים לראש כמו של מישה. ברגע האחרון השתפנתי ולא באתי עם התחפושת למפגש בפארק הירקון ~_~;;; אמא תפרה את התחפושת ואני עזרתי עם הסינר והסרט ראש ^^
ראבי אן רוז - תפירה חצי אמא חצי אני :]
מיסה אמאנה - נתפר לגמרי לבד על ידי D:
וינסנט ולנטיין - נתפר על ידי עם קצת עזרה מאמא בשכמייה של אבי. במקור לא ממש ידעתי למה להתחפש והתחפושת של אבי שבתה אותי, אז החלטתי להכין גרסא נשית :]
לולי-פייל נתפר יום לפני הכנס משארית בד X_ס נוראי.
סייבר - למה סאטן!? למה?? ;O;
מיוואקו - לא ממש מרוצה מהתלבושת :< מתכננת להכין עוד גרסא אחרת ומוצלחת יותר. התיק אבל היה החלק הכי כיף~
מאריו - היה כ"כ כיף עם ניצן! D: תפרנו את האוברולים ביחד והיה ממש כיף :}
פראנזיסקה וון קארמה - קאסט פיניקס סיפח אותי אליהם P: אאוריקה נדחתה בשנה. היה קאסט הכי שווה אי פעם! D: תודה לנקו שהלוותה את השוט שלה~ (מתי אני רואה אותך? הוא אצל אבי!).
ליה - שבלייר ד'און - אחת החוויות הכי טובות שהיו לי בחיים קרו לי בתחפושת הזאת 3>
טאקרו אמג פייייייל X_ס יותר התרכזתי בתחפושות של אנשים אחרים ובכובעים למכור מאשר הקוספליי שלי וזה מה שקרה... בלכעס.
מאיה - אמג תודה לניצןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!! 333333333333333> אלפי תודות שהיא הלוותה לי את התחפושת היפייפיה הזאת!! בחורה גאונית פשוט!! וגם היה כ"כ כיף באייקון X3
אליס - נלבשה בבית קפה בארוע הלווין של ליבת :] תודה לגיא שצילם!!! DDDDDDDD: נלבשה גם ביום הראשון של האקספו~
- אאוריקה - 3 שעות בממוצע בארוע עם קוספליי, אבל היומיים של ההכנה היו שווים את זה! ניצן היא הרנטון המושלם והייתי חייבת לשים תמונה שלנו ביחד 3> וכמובן כל הקאסט שלנו היה גאוני
הקוספליי זקוק לשיפורים רבים מבחינתי, אבל הוא בהחלט אחד האהובים עליי~