Cosplay Evolution

CoralP

New member
קיה!X3 אני צילמתי את התמונה../images/Emo187.gif

שלך ששמת כדוגמה מהקאסט של אאוריקה D:

CoralP

New member
(אם אתה רוצה אותה בגודל מקורי../images/Emo187.gif

אתה יכול להוסיף אותי למסנג'ר או לשלוח לי אימייל או משהו ^^; )

Sezuke

New member
mad photoshop skill

not. בטח מתישהו אעשה אחד יותר מושקע. 1. חשבתי גם לשים בהתחלה תמונה שלי מהגן שהתחפשתי לסופר מריו, אבל אין לי כח למצוא את האלבום כרגע (וזה גם דורש סריקה). 2. בנוגע לתחפושת הראשונה - אין לי מושג איפה שאר התמונות מהמפגש הזה ולא היה בא לי לחתוך את ניר כי אני מרגיש שהוא חלק בלתי נפרד מהתמונה :} 3. לגבי השניה, זאת התמונה הכי אהובה עלי מהתחפושת הזאת, היא לא תראה טוב אם אני אגזור אותה ועינב מתאימה שם 3>. 4. לגבי התחפושת החמישית, אני יותר אוהב את הגרסה המשופרת שלה, במיוחד בגלל הפיאה, לכן כתבתי את הכנס הראשון שבו לבשתי אותה מתחת לכנס השני. 5. סליחה על הגודל. 6. ניר.

Sezuke

New member
ועוד כמה דברים

בתמונה החמישית, לקחתי את ה-RPG הענקי הזה מנועה (שהתחפשה באותו כנס לליידי מדביל מיי קריי 3) רק בשביל התמונה הזאת XD תודה נועה :] והכי חשוב, תודה רבה לעינב על כל התחפושות שהיא הכינה לי 3333> כל כך הרבה השקעה ומאמץ, אין לי דרך לתאר במילים כמה אני אוהב אותה ומעריך את זה :<

innocence

New member
איזה קוספליים מצויינים!

הכי אהבתי את זמנס (?) בשחור לבן *_* במיוחד כשרואים את זה מול העיניים, המעיל מעולה! חבל שאין תמונה טובה יותר הכי פחות אהבתי את הקוספליי עם הפיאה הבלונדינית, ולא כי הוא לא עשוי מצוין, אלא פשוט כי לא מתאים לך להיות בלונדיני P:

akane

New member
חסרה לך תחפושת :ם איפה הנינג'ה?

אם הכרתי אותך בתור נינג'ה לא רעה שהורגת את בוריס, אני חושבת שמגיע לה להחשב באובולוציית הקוספליי שלך~ (+ זה ממש היה חמוד עלייך X3). המממ אני אישית הכי אהבתי את הזמנאס פיינל פורם ולו רק כי המעיל נראה עלייך כל כך טוב~ אחרי כן הכי מתאים זה פניקס (אתה מושלם בתור פיניקיס!) ואת סנייק, כי בחיים לא ישבת על תחפושת יותר מבחינת השקעה (אמג לחמצן את השיער שלך ם,ם) ואתה פשוט דומה לו מאוווד. כל המראה זיפים הזה של סנייק יושב עלייך בול! ותמיד כיפי להכין לך תחפושות :] אם זאת העובדה שאתה פרפקציוניסט כמעט פסיכי כמוני, או ההשקעה שאתה מוכן לתת (כולל לתקן אותי או לשגע אותי עם פרטים מינוריים שאף אחד לא שם לב אליהם חוץ ממך >>). 3>

Sezuke

New member
אחלה רעיון תיאו

חשבתי על זה גם מזמן, אבל הייתי כרגיל cba. נורא אהבתי את התמונה של הפיראמיד הד XD

chibi ritsuka

New member
תודה,יש לי הברקות פעם שש עשרה שנה. XD

דרך אגב בתמונה של פיראמיד הד אין בכלל פוטושופ.

Apushu

New member
Apchi-cosplay-evolution!

פם פם פם!! לשם הרקורד, אני לא ממחזרת קוספלייס XD ובגלל זה בפיילקון בסוכות הייתי OC שלי, כי זה היה דיי פשוט XD; D:

Apushu

New member
תודה ;;

עמלתי על לאבי ימים ולילות ;A; הפטיש עדיין קיים אפילו XDDD אני לא מסוגלת לפרק אותו

CibiHeart92

New member
סאמי את אדירה כ''כ ../images/Emo23.gif

ההיבארי הזה נראה פשוט מושלם....

CibiHeart92

New member
+ תוספת

אתמול ראיתי פרק של קאנאגי וכל מה שחשבתי עליו היה "פאק זו בול סאם!!!!"

למעלה