Cosplay Evolution

akane

New member
אני ממש אוהבת את הקוספליי שלך! ../images/Emo45.gif

חלק מהתחפושות שלך (ריבורן) הן דוגמא מצויינת לאיך קוספליי עם עיצוב לא פסיכופתי יכול להראות נהדר ומדהים *O* מה גם שהפיאות שלך תמיד מצויינות ומתאימות לך, והכל נראה מוקפד~

Apushu

New member
תודה תודה תודה!!

אני ממש פרפקציוניסית שזה מגיע לפרטים של הקוספליי. קשה לספק אותי בדברים לא מתאימים >_<;

D N ANGEL GRIL

New member
ואווו XDD זה רעיון מצויין!

אבל רחוקקק...אין לי כוחחחח לעשות והכלמכוערוכושל בכל מקרה DD:

Didsy

New member
אוווו גם אני!

זה בהחלט העביר קצת את הזמן! D: טוב.. התנצלות קודם - פירמטתי את המחשב, ככה שאין לי הרבה תמונות-קוספליי נורמליות. בדגש על יוג'י (יש רק עם הקשקושים שעשיתי על הפרצוף שלי XD), אזמרלדה (שאין לי תמונות מוכנות) ופוליאסתר.. זה עונש על זה שאני עצלנית מידי כדי לעדכן את הקוסקום שלי. Oם ועכשיו - באמת אין לי כוח להסביר על הכל, אז אני אעשה מה שתיאו אמר D:
הקוספליי הראשון: סאקורה! זה היה מרגש כלכך והייתי כלכך מכוערת XDD אבל השמלה הזו תלויה אצלי בארון ובעלת ערך סנטימנטלי D: אפילו הפיאה המצ'וקמקת מ.. זמיר טריקים או משהו כזה XD מאז כבר שיפצתי את השמלה (למשל - קיצרתי לאורך האמיתי של השרוולים. באותה תקופה אמא הכריחה אותי לתפור שרוולים ארוכים כדי שלא יהיה לי קר. >_>).. וזה בעיקר ממש ישן. הסתובבתי עם התחפושת הזו בבצפר, בליווי תמונה, וממש שיווקתי את ערוץ הילדים - שבוע אחרי זה התחילו לשדר את סאקורה בארץ. XD
קוספליי באמצע: סואיגינטו, כמובן. הקוספליי הכי יפה שהכנתי ולבשתי אי פעם. הכל, הכל פשוט מושלם. עד לפרט האחרון והכי הכי קטן (עדשות סגולות, למשל). הפיאה הזו משמשת אותי עד היום, וגם החצאית הלבנה. והעדשות! וזה פשוט באמת ובתמים הקוספליי שלי שאני הכי אוהבת, וכל פעם שאני פותחת את הארון ורואה את השמלה אני מביטה בה בהערצה. עבדתי על זה כלכך קשה. הידד!
הקוספליי האחרון: האמת שבשבועות שלפני בכלל הייתי בטוחה שזה לא יצא לפועל. בקושי היה לי זמן לעבוד - והיו לי שתי תחפושות להכין. באותו בוקר עוד בכיתי לאבישי (זאת אומרת, החבר, דומיניק) שאני לא הולכת ואין מצב וזה לא יפה וככה וככה. אני חושבת שאני מרוצה ממה שיצא. אני יותר מרוצה מהשלמות שהחבר שלי הפגין באותו יום.. אבל זה יצא די בסדר, סך הכל. באמת שאני מתכננת להוציא את החישוק מהשמלה וללכת איתה ביום-יום. =) זהו! קוספליי זה כיף. ומשתבח עם השנים. @_X

Apushu

New member
וואי איזה יופי D:

ממש אהבתי את הסאקורה 3> וגם את ג'וי D:

akane

New member
אמג התחפושת סאקורה חמודה כ"כ! X3

האהובות עליי הן סויגינטו והאחות ג'וי~ 3: ואת דיג'ימון -הפלאש יצא לך מושלם!
אנמונה שלי ;; אנחנו צריכות להצטלם עוד ביחד ;(

akane

New member
שלי~ XD אמג מצאתי את הקוספליי הראשון שלי

טוב, אני לא אפרט לגבי הכל, אלא רק מה שדורש פירוט: פיטה טן- הקוספליי הראשון שלי, וכראוי, פייל לחלוטין. נלבש לבית ספר כמייד והוכנו גם שני ארנבונים לראש כמו של מישה. ברגע האחרון השתפנתי ולא באתי עם התחפושת למפגש בפארק הירקון ~_~;;; אמא תפרה את התחפושת ואני עזרתי עם הסינר והסרט ראש ^^ ראבי אן רוז - תפירה חצי אמא חצי אני :] מיסה אמאנה - נתפר לגמרי לבד על ידי D: וינסנט ולנטיין - נתפר על ידי עם קצת עזרה מאמא בשכמייה של אבי. במקור לא ממש ידעתי למה להתחפש והתחפושת של אבי שבתה אותי, אז החלטתי להכין גרסא נשית :] לולי-פייל נתפר יום לפני הכנס משארית בד X_ס נוראי. סייבר - למה סאטן!? למה?? ;O; מיוואקו - לא ממש מרוצה מהתלבושת :< מתכננת להכין עוד גרסא אחרת ומוצלחת יותר. התיק אבל היה החלק הכי כיף~ מאריו - היה כ"כ כיף עם ניצן! D: תפרנו את האוברולים ביחד והיה ממש כיף :} פראנזיסקה וון קארמה - קאסט פיניקס סיפח אותי אליהם P: אאוריקה נדחתה בשנה. היה קאסט הכי שווה אי פעם! D: תודה לנקו שהלוותה את השוט שלה~ (מתי אני רואה אותך? הוא אצל אבי!). ליה - שבלייר ד'און - אחת החוויות הכי טובות שהיו לי בחיים קרו לי בתחפושת הזאת 3> טאקרו אמג פייייייל X_ס יותר התרכזתי בתחפושות של אנשים אחרים ובכובעים למכור מאשר הקוספליי שלי וזה מה שקרה... בלכעס. מאיה - אמג תודה לניצןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!! 333333333333333> אלפי תודות שהיא הלוותה לי את התחפושת היפייפיה הזאת!! בחורה גאונית פשוט!! וגם היה כ"כ כיף באייקון X3 אליס - נלבשה בבית קפה בארוע הלווין של ליבת :] תודה לגיא שצילם!!! DDDDDDDD: נלבשה גם ביום הראשון של האקספו~ - אאוריקה - 3 שעות בממוצע בארוע עם קוספליי, אבל היומיים של ההכנה היו שווים את זה! ניצן היא הרנטון המושלם והייתי חייבת לשים תמונה שלנו ביחד 3> וכמובן כל הקאסט שלנו היה גאוני
הקוספליי זקוק לשיפורים רבים מבחינתי, אבל הוא בהחלט אחד האהובים עליי~

akane

New member
ולינק עם איכות קצת יותר סבירה ם.ם

לינק והסיבה שהפרצוף שלי חסר בתמונה הראשונה היא בגלל שאיבדתי את המקור של התמונה הזאת (כשהתיקיית קוספליי שלי נמחקה). למזלי מצאתי אותה מחדש בארכיון של פרוטס :}

CibiHeart92

New member
משעשע שארבעה מהם הם גברים בשמלה

(לפחות ממה שאני יודעת) וזה נקרא פייל? >< גרועה אחת הכל מדהים!

akane

New member
LOL XD צודקת! ~

אולי זה כי אני לא חושבת שאני מתאימה לקרוספליי? או כי דמויות גבריות בדרך כלל יהיו מגניבות יותר D: בכל מקרה, אני בטוח אמשיך עם זה~ SOUL בגרסא נשית מישהו? ;}

chibi ritsuka

New member
אני לא רגיל לראות וויצ'בלייד עם בגדים..

כל הקוספליים שלך מדהימים ._.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifכל הקוספלייז שלך

ממש ברמה גבוה, מהראשון לאחרון! לא יכולה לומר את זה על עצמי למשל. :)

innocence

New member
אומג, כל כך הרבה *_*

ואין מה להגיד מעבר לזה שאת מדהימה *_* התחפושות מעולות ועשויות ללא רבב ונראות מעולה עליך! הלוואי עליי חצי מהכישרון שלך.

CoralP

New member
איזה פייל?! שוש! את מדהימה!../images/Emo187.gif

מה? את צוחקת?;; אני מתה על המיוואקו שלך! (למה לסנפאיי יש ש..שוט?;_;")

למעלה