code of conduct

מישי24

New member
code of conduct

ככותרת. האם נכון לתרגמה: הקוד ההתנהגותי. או ללא ה"א הידוע? או משהו אחר בכלל?

nunch

New member
או 'קוד ההתנהגות'

אם הכוונה לקוד התנהגות ספציפי (של אגודה או קבוצה מסוימת). זה גם תלוי אם שאר הכותרות מיודעות או לא.

מישי24

New member
שתי שאלות נוספות, ברשותכם:

1. מהם layout agreements מתוך: בהתאם ל- layout agreements לנוהל X, גם נוהל זה נבנה מחדש. 2. racking area מתוך: for the racking area, outlets have to be provided for the protection of the staff מתוך תקנות בטיחות, הנוגעות לאוורור. חן חן

מישי24

New member
racking - קריאה נואשת

מה זה??? עוד באותו מסמך: especially in the case of racking off racking devices, substance ducts and containers must not be mixed up or exchanged by mistake. an unequivocal marking of racking devices' substance ducts and containers supports this requirement. racking nozzles could also be locked away and be realeses for the respective sucstance to be racked. אם מישהו יוכל לגאול אותי מהפסקה הנ"ל... תודה מראש.

חן 1111

Active member
חייבים את ההקשר. אם זה במפעל שעושה

משהו, מה עושים שם?? to rack זה בדרך כלל להרוס (למשל גרוטאות), אבל יש לו גם משמעויות אחרות, כמו למשל להפריד בין נוזל למשקעים שלו (הפרדה, מיצוי) ואולי זה מה שמתאים כאן (לפי ה-nozzles).

חן 1111

Active member
אני הייתי שואל את הלקוח על מה מדובר

לא הייתי מעז לתרגם את הקטע הזה על בסיס ניחוש.

שלום

אני לא חושב שצריך לתרגם פה את המלה "קוד" בצורה מילולית. אם כבר הייתי מתרגם את זה כ "צורת התנהגות" או "כללי התנהגות" או "התנהלות". דרך אגב, קורא את הפורום הזה לפעמים והוא מאוד נחמד.

מישי24

New member
תשוה לך ושאלה לכולם:

המילה "קוד" היא מילה מקובלת גם בעברית. כמו שיש "הקוד החברתי" וכדומה. "קוד" משמעותו כאן סדרה של כללים, כך שאני בהחלט חושבת שזו המילה הנכונה. והשאלה לאחרים: impact resistance fire doors דלתות אש מה?
כמובן, המשמעות ברורה ביותר, אבל לא הצלחתי למצוא מהו המונח בעברית לimpact resistance תודה ויום קסום לכם!

מישי24

New member
ההקשר הוא כפי שציינתי:

חלק מתיאור של דלתות אש, דהיינו דלתות שחוסמות את התפשטות האש במקרה הצורך.

חן 1111

Active member
דלתות אש עמידות בפני פגיעה

דלתות אש עמידות בפני זעזועים.

למעלה