?Chto? Gdye? Kagda - גמר סדרת האביב

אולי

הצבע האדום נחשב כמרתיע חולדות שהיו אלה שהפיצו מחלות.
הלבוש האדום אמור להגן על המאושפזים מפניהן.

אולי

הבד האדום היה פשוט זול או זמין וממנו תפרו את בגדי החולים. ואולי מטרתו היתה לזהות את המאושפזים בקלות למקרה שהם יוצאים מבית החולים ועלולים להדביק אחרים במחלות.

עדין לא,

ולדעתי, אין בתשובה שום דבר מעניין. אבל אולי אני טועה. לפי כללי המשחק, כל אחד יכול לשלוח באינטרנט שיזו שאלה שהוא רוצה, בלי ביקורת של המארגנים. זכורה לי רק פעם אחת בה נפסלה השאלה שהגיעה מהאינטרנט - כמדומני, השאלה פשוט לא היתה מובנת.

m e w

New member
לא קשור

אבל בגדים אדומים הולבשו גם לנדונים למוות

../images/Emo41.gif ../images/Emo62.gif התשובה לשאלה מספר 7 -

מכיוון שזו השאלה האחרונה שלא נפתרה, ושלדעתי אין בה עניין מיוחד (אלא אם אני טועה), ושכמעט עבר שבוע, להלן התשובה של שולח השאלה: אז חשבו שבגד אדום מוריד את החום.

ואנחנו ניסינו להשתמש בהגיון כדי לפתור

לכל מיני עמים יש כאלה רעיונות מופרכים שבעזרת ההגיון לעולם אי אפשר להגיע אליהם. תודה על התשובה.

../images/Emo35.gif שאלה מספר 10.

בקופסה השחורה נמצא משהו בצורת ספירלה לוגריתמים: אם נעביר ישרים ממרכזה, הם יחתכו בספירלה קשתות שהאורך שלהן גדל בסדרה הנדסית [זה נוסח אחרת, אבל אם אינני טועה התכוונו למשהו כזה]. מה נמצא בקופסה השחורה?

../images/Emo127.gif נכון ../images/Emo45.gif

אמרו "קונכיה", אבל מה שהוציאו מהקופסה היה דומה יותר לשבלול. בקיצור, אותו הרעיון.

../images/Emo35.gif שאלה מספר 11.

1,2,3 ביפנית נשמע: איטי (או איצ'י?), נִי, סָן. באיזה יום בשנה מציינים ביפן את יום החתולה? ~~~ ברגע זה התוצאה היתה שווה, 5:5. השחקנים ניצלו את זכותם לפי כללי המשחק, לבקש פעם אחת את עזרת הקהל (הנמשכת 20 שניות). ואז קרה משהו מדהים! מישהו מהקבוצה היריבה, אבל עם רצון כן לחלוטין, עם שאיפה לעזור, המציא גרסה ממש מדהימה, אבל... שגויה! טוב, ממילא הם לא ידעו את התשובה הנכונה. הזכירו לי בבקשה להציג בסוף גם את הגרסה השגויה!

lupoN

New member
האמת ש...

כל המילים ביפנית נשמעות איכשהו כמו חתולית...
הייתי הולכת על הרעיון של אי'צי איצ'י שנשמע כמו הקריאה הזו לחתולים "צ'וּ צ'וּ" וכד'... אבל כבר יודעת שזה לא. כי...
במקרה זה בכל זאת העזתי, חיפשתי ומצאתי כבר את התשובה הנכונה
וגם מצאתי שישנם מספר הסברים ליום הזה.

../images/Emo127.gif נכון ../images/Emo13.gif וכפי שהבטחתי,

להלן הגרסה השגויה שהציע רופשן אסקרוב: 1 ב...ניסן! כלומר, 1 באפריל.

למעלה