Chaos עוברת לTUF

orel811

New member
למה סיפרת לו??!!!???!!!!!

רציתי שהוא יתקין סקייפ!!!! בן הרסת הכל!!!!! ואני הרבה יותר חפרן מדולב

orel811

New member
בוא!

אני הרבה יותר חפרן ממך יא מנייק עשינו תחרות חפירות ואני ניצחתי! אבל אחר כך רצית תחרות חוזרת אז עשיתי איתך אבל היה שלב שלא עניתי כי זה היה בדיוק בזמן תקיפה במצ1 ואז אתה אמרת שאני פרשתי באמצע וניצחת אותי! וזה לא נכון!!!!! אני ניצחתי אותך בתחרות הראשונה ובשניה אמרתי לך שאני באמצע תקיפה אז שתעעעעעעעעעעק יא מנייק!

orel811

New member
סהר הולך למות היום!

גם אתה הולך לMGH ומפקיר אותי ואת כל השלוחה שלנו וגם אתה אומר שתומר יותר חפרן??? סהר תביא כתובת.....שלוש כפכזים בדרך אליך!!!! אתה תשלם על היום שקראת לתומר יותר חפרן ממני!!!! כי אין יותר חפרן ממני!!! אפילו דולב לא מתקרב אלי!ודולב חפרן חבל על הזמן אז שתעעעעעעקקקקקקקקקק יא מנייק מפקיר! לך לך לMGH נובים! MGH= פוצים! MGH=נובים! MGH=זהויות בדויות של זזי!חחחח

m a d m a n 1

New member
:|

MGH נובים? להזכירך הם איתנו באיחוד :S וגם 3 כפכזים לא יעלו על סהר...סהר ביריון(בכול זאת גדל בבאר שבע)

HuriCaN

New member
קווקזים חעחעחעח

מה שהם יודעים זה אולרים וסכינים יום כיפור נכנסו 2 קווקזים עם אוכל (נקניק וגבינה) וישבו בבית כנסת, אני וחבר יצאנו עליהם הם ברחו כמו נבלות... קווקזים - שהם הרבה הם מסוכנים אבל בינינו (איפה אוהד) תראה לי קווקזי אחד שיריב בשכונה ד' בבאר שבע....

למעלה