Chaos עוברת לTUF

DaRKzLORD

New member
Chaos עוברת לTUF

שלוחת העציצונים הנודדת בחסות הנווד הגאון תומר עוברת לTUF להיות שם תת ברית... רק רציתי שתדעו..
לילה טוב =]

berko2

New member
עכשיו אני חבר רשמי בטוף!

אבל בכאוס... אין לכם מושג כמה מהר תומר יכול להציק כשהוא על ספיד+אקסטזי+וודקה+החשיש של עמי! תומר יהיה בסדר אתה לא חייב לגמור את כל החשיש של עמי ToMeR אומר/ת: לילה TUF לכולם HaKiM אומר/ת: אני רואה שכבר לכולם נימאס ממך תומר HuriCaN אומר/ת: עמי חשיש טוב לבריאות ToMeR אומר/ת: בואנ ToMeR אומר/ת: ה firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: לילה TUF ToMeR אומר/ת: אל תעצבן אותי ToMeR אומר/ת: או שאני אפתעח לך תתעחת firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחחחחחחחח HuriCaN אומר/ת: שלום אני חדש HuriCaN אומר/ת: אני רוצה להתגייס ל MGH ToMeR אומר/ת: סבבה ToMeR אומר/ת: בוא כנס firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחחחח ToMeR אומר/ת: MGHxNOOBS ToMeR אומר/ת: רוצההה לחיות לעבוד לנשק ולחרשק עם אנשים כמוך!??!? ToMeR אומר/ת: כןןןןןן ToMeR אומר/ת: כןןןןןן ToMeR אומר/ת: כןןןןןןןןןןןןןן ToMeR אומר/ת: כןןןןןןןןןןןן ToMeR אומר/ת: אז ברוך הבא ToMeR אומר/ת: ל ToMeR אומר/ת: MGHxNOOBS HuriCaN אומר/ת: אתה חופר יותר מאוראל... firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחח •·´¯°· מיצי ·°¯`·• אומר/ת: שלום, אני חדש, קוראים לי שמשון ויש לי כינים ToMeR אומר/ת: טוב HuriCaN אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ToMeR אומר/ת: שמשון תעשה לי שניצל בכריך firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחחחחחחחחחח HuriCaN אומר/ת: להת' HuriCaN עזב/ה את השיחה. ToMeR אומר/ת: יש לי ווידוי •·´¯°· מיצי ·°¯`·• אומר/ת: סהר ToMeR אומר/ת: יש לי ווידוי •·´¯°· מיצי ·°¯`·• אומר/ת: מכות הוא יקבל ממני ToMeR אומר/ת: לא אכלתי ארוחת ערב firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחחחחח ToMeR אומר/ת: : O firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: תומר איזה חפרן ToMeR אומר/ת: בואנה firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: ToMeR אומר/ת: אל תעצבן אותי •·´¯°· מיצי ·°¯`·• אומר/ת: יאללה, יצאתי •·´¯°· מיצי ·°¯`·• אומר/ת: תבלו ילדים firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: הוא כותב יותר מהר מקוף על אקסטזי ToMeR אומר/ת: תענה אח שלו, זה ראפר מג'דלה •·´¯°· מיצי ·°¯`·• עזב/ה את השיחה. firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: ביי ToMeR אומר/ת: אל תייבש אותי כבר שש יש לי שישליק על האש firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: וואי תומר תפסיק לקחת כ"כ הרבה ספיד! firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: ספיד+אקסטזי+וודקה+החשיש של עמי לא טוב לבריאות! ToMeR אומר/ת: בואנה ToMeR אומר/ת: שתעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ToMeR אומר/ת: ק firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח [email protected] הצטרף/ה לשיחה. ToMeR אומר/ת: אלכס ToMeR אומר/ת: אלכס firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חצי שעה לחצת ע ובסוף שחכת את הק ToMeR אומר/ת: אלכס firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: אלכס firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: אלכס ToMeR אומר/ת: איפה היית אתמול ב7 בערב [email protected] אומר/ת: ? ToMeR אומר/ת: בזמן שאחותו של אור אכלה את הפפרונים firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: מה? ToMeR אומר/ת: נוווו firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: תומר לא לקחת סמים ולתקוף את מקום 1 באותו זמן firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: לא בריא למדינה ToMeR אומר/ת: אל תייבש אותי כבר שש יש לי שישליק על האשששששש ToMeR אומר/ת: יאו ToMeR אומר/ת: זה שיר אהבה פשוט.. ToMeR אומר/ת: פשוט שיר אהבה [email protected] עזב/ה את השיחה. firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: אני נקרע פה תומר וואי איזה סטלן

DaRKzLORD

New member
לפעמים אני תוהה מי יותר סטלן...

אני או אתה... אני שאני משגע אותך ככה או אתה שצוחק מבדיחות שלא מצחיקות ילד בכיתה א' חחחחחחחחחח

berko2

New member
אני צוחק מהסטלנות שלך

ToMeR אומר/ת: הגבתי לך ToMeR אומר/ת: מה לקחת? ToMeR אומר/ת: סללללללמונלההההה את זה הוא שלח לי הרגע...

m a d m a n 1

New member
אתה יכול להתקין

ולהגיד אין מיקרופון ואז לא תיסבול מחפירות
או אל תדבר עם אוראל בשיחת קול כללים לסקייפ: 1.אל תיכנס לשיחת וועידה בקול עם אוראל\דולב 2.אסור לשים את אוראל ודולב ביחד כי הם עושים תחרות מי חופר יותר 3.לא לעשות שיחות כתיבה סקייפ זה לשיחות קול בכלל זה מגעיל בטירוף

למעלה