עכשיו אני חבר רשמי בטוף!
אבל בכאוס... אין לכם מושג כמה מהר תומר יכול להציק כשהוא על ספיד+אקסטזי+וודקה+החשיש של עמי! תומר יהיה בסדר אתה לא חייב לגמור את כל החשיש של עמי ToMeR אומר/ת: לילה TUF לכולם HaKiM אומר/ת: אני רואה שכבר לכולם נימאס ממך תומר HuriCaN אומר/ת: עמי חשיש טוב לבריאות ToMeR אומר/ת: בואנ ToMeR אומר/ת: ה firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: לילה TUF ToMeR אומר/ת: אל תעצבן אותי ToMeR אומר/ת: או שאני אפתעח לך תתעחת firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחחחחחחחח HuriCaN אומר/ת: שלום אני חדש HuriCaN אומר/ת: אני רוצה להתגייס ל MGH ToMeR אומר/ת: סבבה ToMeR אומר/ת: בוא כנס firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחחחח ToMeR אומר/ת: MGHxNOOBS ToMeR אומר/ת: רוצההה לחיות לעבוד לנשק ולחרשק עם אנשים כמוך!??!? ToMeR אומר/ת: כןןןןןן ToMeR אומר/ת: כןןןןןן ToMeR אומר/ת: כןןןןןןןןןןןןןן ToMeR אומר/ת: כןןןןןןןןןןןן ToMeR אומר/ת: אז ברוך הבא ToMeR אומר/ת: ל ToMeR אומר/ת: MGHxNOOBS HuriCaN אומר/ת: אתה חופר יותר מאוראל... firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחח •·´¯°· מיצי ·°¯`·• אומר/ת: שלום, אני חדש, קוראים לי שמשון ויש לי כינים ToMeR אומר/ת: טוב HuriCaN אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ToMeR אומר/ת: שמשון תעשה לי שניצל בכריך firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחחחחחחחחחח HuriCaN אומר/ת: להת' HuriCaN עזב/ה את השיחה. ToMeR אומר/ת: יש לי ווידוי •·´¯°· מיצי ·°¯`·• אומר/ת: סהר ToMeR אומר/ת: יש לי ווידוי •·´¯°· מיצי ·°¯`·• אומר/ת: מכות הוא יקבל ממני ToMeR אומר/ת: לא אכלתי ארוחת ערב firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחחחחח ToMeR אומר/ת: : O firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: תומר איזה חפרן ToMeR אומר/ת: בואנה firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: ToMeR אומר/ת: אל תעצבן אותי •·´¯°· מיצי ·°¯`·• אומר/ת: יאללה, יצאתי •·´¯°· מיצי ·°¯`·• אומר/ת: תבלו ילדים firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: הוא כותב יותר מהר מקוף על אקסטזי ToMeR אומר/ת: תענה אח שלו, זה ראפר מג'דלה •·´¯°· מיצי ·°¯`·• עזב/ה את השיחה. firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: ביי ToMeR אומר/ת: אל תייבש אותי כבר שש יש לי שישליק על האש firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: וואי תומר תפסיק לקחת כ"כ הרבה ספיד! firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: ספיד+אקסטזי+וודקה+החשיש של עמי לא טוב לבריאות! ToMeR אומר/ת: בואנה ToMeR אומר/ת: שתעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ToMeR אומר/ת: ק firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[email protected] הצטרף/ה לשיחה. ToMeR אומר/ת: אלכס ToMeR אומר/ת: אלכס firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: חצי שעה לחצת ע ובסוף שחכת את הק ToMeR אומר/ת: אלכס firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: אלכס firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: אלכס ToMeR אומר/ת: איפה היית אתמול ב7 בערב
[email protected] אומר/ת: ? ToMeR אומר/ת: בזמן שאחותו של אור אכלה את הפפרונים firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: מה? ToMeR אומר/ת: נוווו firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: תומר לא לקחת סמים ולתקוף את מקום 1 באותו זמן firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: לא בריא למדינה ToMeR אומר/ת: אל תייבש אותי כבר שש יש לי שישליק על האשששששש ToMeR אומר/ת: יאו ToMeR אומר/ת: זה שיר אהבה פשוט.. ToMeR אומר/ת: פשוט שיר אהבה
[email protected] עזב/ה את השיחה. firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: אני נקרע פה תומר וואי איזה סטלן