הג´נגו יוצא לרייס עם הפראייר התורן. בדרך הג´נגו נותן להוא "להשיג".. בבית דגן הג´נגו שובר ימינה,פוגש את מושיקו אצל אסא,יורדים על איזה חתכת בשר,כל אחד לוקח את ה2500 שלו ויאללה למועדון הבורסה....
וג´נגו - לך לראות את הסרט החדש של מלחמת הכוכבים. יש שם דמות שמתאימה לך פרפקט... נדמה לי שמוצאים אותו עכשיו עם כתוביות בעברית, ובהצגות הבוקר, אפילו עם דיבוב
שאת המצערת לא מתפעלים כמו באופנוע רגיל אלא ע"י ידית שמסיטים קדימה ואחורה. ככה זה שהתדמית ירודה. גם מטאטאים עם מנוע סילון שמתרסקים על עצים ביער נחשבים לאופנועים. לבנות תדמית לוקח מאה שנה. להרוס אותה לוקח כולה סרט עם כמה דובוני איכפת לי ואיזה תולעת אוכלת אנשים. (ועוד שאלת טריוויה מאותו סרט: איך קוראים ליצור שחי בתוך החולות שלתוכו זומם ג´אבה לזרוק את לוק והאן? ועוד שאלה: איך קוראים ליצור שלוק משסף עם הלייט סייבר אחרי שג´אבה פותח את הפתח ברצפה ומעיף אותו למטה?)
זכרתי בערך, אבל לקח לי עוד רבע שעה של עבודת חיפוש ... איך קוראים ליצור שחי בתוך החולות שלתוכו זומם ג´אבה לזרוק את לוק והאן? SARLACC איך קוראים ליצור שלוק משסף עם הלייט סייבר אחרי שג´אבה פותח את הפתח ברצפה ומעיף אותו למטה? RANCOR בשביל כבוד צריך לעבוד ...