cbr900

the jango

New member
עלית על הקומבינה !!

הג´נגו יוצא לרייס עם הפראייר התורן. בדרך הג´נגו נותן להוא "להשיג".. בבית דגן הג´נגו שובר ימינה,פוגש את מושיקו אצל אסא,יורדים על איזה חתכת בשר,כל אחד לוקח את ה2500 שלו ויאללה למועדון הבורסה....

the jango

New member
יש´ך שגיאת כתיב,חתכת בשר ולא

"חתיכת" בשר..בטח אסדו,הג´נגו מת על אסדו,זה למה הוא הולך אחורי זה למועדון הבורסה לאיזה אסדו-מאזו...

Little Max

New member
../images/Emo45.gif

וג´נגו - לך לראות את הסרט החדש של מלחמת הכוכבים. יש שם דמות שמתאימה לך פרפקט... נדמה לי שמוצאים אותו עכשיו עם כתוביות בעברית, ובהצגות הבוקר, אפילו עם דיבוב
Little Max

the jango

New member
מאמי שלי אתה....

ואם כבר מלחמת הכוכבים,הנה טריויה לאיזי שנלחץ מהפורום לאחרונה.... באיזה פרק בסדרה יש מרדף אופנועי חלל?

Little Max

New member
כן ולא

spoiler space אם תהיה בסרט החדש, תראה שגם בו יש מרדף אופנועים, חלקי לפחות Little Max, מזמין את כולם לבחון היטב את החולצה הלבנה של נטלי פורטמן

גדלנוע

New member
אופנועים ???

לא ממש אופנועים, יותר מטאטא חלל
אתה יודע כמו של המכשפות רק עם וואחד מנוע סילון מאחורה

מיצו

New member
ואם תסתכל טוב טוב תראה גם

שאת המצערת לא מתפעלים כמו באופנוע רגיל אלא ע"י ידית שמסיטים קדימה ואחורה. ככה זה שהתדמית ירודה. גם מטאטאים עם מנוע סילון שמתרסקים על עצים ביער נחשבים לאופנועים. לבנות תדמית לוקח מאה שנה. להרוס אותה לוקח כולה סרט עם כמה דובוני איכפת לי ואיזה תולעת אוכלת אנשים. (ועוד שאלת טריוויה מאותו סרט: איך קוראים ליצור שחי בתוך החולות שלתוכו זומם ג´אבה לזרוק את לוק והאן? ועוד שאלה: איך קוראים ליצור שלוק משסף עם הלייט סייבר אחרי שג´אבה פותח את הפתח ברצפה ומעיף אותו למטה?)

Mighty Mouse

New member
התשובות - למיצו

זכרתי בערך, אבל לקח לי עוד רבע שעה של עבודת חיפוש ... איך קוראים ליצור שחי בתוך החולות שלתוכו זומם ג´אבה לזרוק את לוק והאן? SARLACC איך קוראים ליצור שלוק משסף עם הלייט סייבר אחרי שג´אבה פותח את הפתח ברצפה ומעיף אותו למטה? RANCOR בשביל כבוד צריך לעבוד ...

G.O.D

New member
אתם מוזמנים אלי לפורום

פורום "מסע בין כוכבים" (אותה כתובת כמו אופנועים רק 400 בסוף במקום 8...) שמה ניתן לקשקש על הנושאים הללו ולקבל תשובות ממביני דבר
יאללה אתם מוזמנים
גם אתה מיצו

למעלה