cbr900

jupiter123

New member
cbr900

יש לי cbr900 חדש ... אני רוכב עליו כבר חודש ... ואני רוכב מצויין ... רציתי לדעת אם יש תחרויות שאני יכול להשתתף בהם עם האופנוע שלי (cbr900) בתודה דוד

GSMO

New member
תנסה במסלול המירוצים הקרוב...

ודי נחמד שאחרי חודש על אופנוע חדש אתה בטוח שאתה יכול להשתתף במירוצים... אולי תנסה קודם איזה סיבוב בIRT ביוון? ככה איזה סיבוב על איזה 150 שתי פעימות... אולי על ה 250.... לך תדע אולי יצא לך לרכב על ה R6 שמותאם למסלול? ואז תבוא עם ההודעה הזאת, בעוד איזה 5 שנים, ואז יהיה פה מסלול... מסלול קארטינג.

GSMO

New member
125? אה... ואללה! כתבתי150...

איזה חמור אני. אל תרביץ לי...

MexMex

New member
ברצינות? אז ככה....

הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות... או שתשאיר אותו מקורי, ותלך להתחרות בסופרסטוק. הסיבוב הבא במסלול אשקלון בעוד שבועיים. אפשר גם לשפר אותו לסופרבייק OPEN CLASS, ולהתחרות בעפולה, רק שהם בפגרה עכשיו (עד ספטמבר)...וזה גם לא זול.. יש גם מירוצי LOCAL CLUBS ברמת גן, קצרין, רמות מנשה (איזורית) וירושליים, אבל נראה לי שזה לא לרמה שלך... שים לב שמלאי הסליק האבנוע לא גדול, וגם אין להם מדיום, רק סופט, או הרד, ורק במידות 17...אם תרצה 16.5 תצטרך להזמין מחו"ל. כמו כן כם מחממי הצמיגים שיש באופנועית לא נחשבים מי יודע מה, אבל לפחות הם זולים... כמו שאתה רואה, האפשרויות כמעט בלתי מוגבלות, הכל רק עניין של יכולת ותקציב... בהצלחה

yaron_z

New member
שכחת את פרדס-חנה ספידווי

שהוא הארוך והטוב מבין המסלולים בארצנו. תגידו מה שתגידו.

MexMex

New member
תגיד לי אתה גנוב לגמרי?

הרי פרדס חנה ספידווי, סגור לרגל שיפוצים כבר יותר משנה!!! למה לבאס את הבנאדם סתם? למה?

כRובי

New member
או..שתוכל להצטרף לטיול שאנו עושים

בשבת הבאה .. להלן הפרטים (כפי ששדון הלילה פירסם אותם בפורום של בילבי לא כלום) יציאה מרוכזת מגלילות בשעה 7 בבוקר... הכיוון : ימינה במורשה עד לאזור שהיה פעם החירייה חניית האופנועים ועלייה על ה-RGV-ים שמחכים שם בתיאום מיום האתמול. עלייה למסלול הרישמי של ה-FIA בארץ למקצה של כמה שעות לחימום הקנה... המשך היום, עצירה באבו-גוש לחומוס לאגירת האנרגיה... משם? חוצים את הכביש ומחנים שוב את האופנועים בחנייה המוצלת והיעודית לכך ויוצאים לסיבוב ביער הקרוב על ה-DR-ים המושכרים שיש שם. אלו שמתעקשים יוכלו להכנס לאולם הסופרקרוס הצמוד כדי להתאמן בתחרות אליפות העולם לקפיצות שתתקיים בשבוע הבא.... חזרה משוערת לאופנועים ותזוזה סביבות השעה 3 אחרי הצהריים. יוצאים במרוכז לכיוון הנגב לצפייה במכוניות הנאסקאר במסלול האובאלי או במירוצי הספידוואי הסמוכים. מי שרוצה יוכל לערוק וללכת לראות את אליפות אירופה למוטוקרוס במסלול הסמוך למסלול הקרטינג שתי פעימות להשכרה הסמוך. למי שישאר כוח וירצה? יוכל לנסוע למה שהיה פעם סדום-ערד ונסגר לתנועת רכבים ביום שבת בכדי שיהיה אפשר להפיק את הפוטנציאל הגלום בכביש... משטרת התנועה חקפת על כניסת אופנועים ורכבי ספורט בלבד ותגביל את המהירות למינימום של 90 קמ"ש בסיבובים ההדוקים... שימו לב? ישנה שמועה שמתחרים בכביש הזה גם שוטרים על ה-CBX-ים ויתנו בראש גם לבעלי R1 מנוסים. ראו הוזהרתם? אל תתערבו איתם. אתם תפסידו. הדרך חזרה היהת מנהלתית כרגיל. נסיעה מדורגת עד ראשון לציון ומשם יתפצלו הרוכבים איש איש לביתו. מה ??? לא יכול להיות ??? לא הגיוני ??? למה לא ? זו הרי ישראל !!!!!
פשוט שדון !
פורסם ב 22/1/02 14:13

GSMO

New member
לא שכחת משהוא?

שמחליפים את האספלט בקצרין? והמסלול יהיה מושבת בשבוע הקרוב? אז את התחרות של המסלול בקצרין העבירו לשבוע הבא... אם אתה צריך להתאמן בכל זאת, קפוץ למסלול שליד מוסך חנניה, שכדרך אגב יש להם מלאי של סליקס בכל הגדלים עד "19 מתוצרת עצמית אבל משובחים, שם אולי יעלה עוד כמה שקלים, אבל מה זה לעומת מסלול ברמה כל כך גבוהה... בהצלחה.

MexMex

New member
שלא תעיז!!!

חנניה ב19 אינץ´ סופט הם פשוט לא טובים! כשאתה מתקרב לאפקס, וביציאה פותח גז, יש להם מן דריפט כזה... חנניה 17 אינץ´ כבר לא במלאי עקב ביקוש נמוך (כנראה יצא להם ממש שם רע...) למה אתם מבלבלים את הבנאדם סתם, למה?

כRובי

New member
../images/Emo31.gif ממש לא נכון

זה לתוי באיזה מסלול... לפני שבועיים , שהתייצבתי על הגריד עם הBANDIT1200 שלי בתחרות הBNBL (BIG NAKED BIKES LEAGUE) הוצאתי תוצאות מעולות עם צמיגי החנניה 17 אינץ´ שעדיין נמכרים כמו גדולים ! איפה , אתה שואל ? בPITS של פרדס חנה , לפני חודש , הסתובבה משאית עם טריילר ענק שעליו רשום : CHNANIA RACING PRODUCTS והם מכרו את סט צמיגי הסליקס 17 אינץ´ ב50 אחוז הנחה !

Fat Custom

New member
זה לא חד משמעי, במקצה של הקסטומים

במסגרת התאחדות( BBFFC (Big Bear For Far Castoms הייתי צריך להחליף 3 זוגות של צמיגים, והתוצאה בהתאם.

MexMex

New member
גם אצלי, אותו דבר ../images/Emo45.gif...

במסגרת תחרויות הBBBR (Bulshit Bikes For Bullless Riders) קיבלתי את אותן תוצאות בדיוק... ואני אומר - לא לחנניה "17, כן למחממי הצמיגים של אופנועית...

מיצו

New member
אנשים, אתם סתם מגעילים, וזהו.

למה לקחת בנאדם שהגיע חדש לפורום ולבלבל אותו? למה לתת לו את התחושה שאפשר לעשות דברים כאלה אצלנו? מה, אצלנו אין חוקה? אין שיפוט? אין חוקים? כל אחד יכול סתם לבוא ולהירשם לאיזה מירוץ שהוא רוצה? כרובי, שתדע שאני יודע בדיוק מה עשית שם בפיטס, וזה לא היה קשור למיוצים, אלא אם אתה מחשיב את העובדה שאמרת לג´ולי להחזיק את המטריה בזמן שאתה מבצע את זממך, כי "עוד מעט ירד גשם בובה" (ציטוט מדוייק). ואתה, מקסמקס, עוד אחד שחושב שככה סתם אפשר לבלבל את כולם! בעפולה אתה הרי יודע שאי אפשר סתם ככה להירשם. מה, כל אחד יכול סתם לקחת כל כלי שבא לו, להעלות עליו כמה שיפורים ולהירשם למירוץ? כאילו שלא צריך לעבור את הליגות הנמוכות קודם, כאילו שלא צריך לקבל אישורים על כל שינוי באופנוע, כאילו שסתם ככה משרד התחבורה נותן להחליף מנועים בלי לבדוק קודם שהם מתאימים מבחינת התושבות מנוע... אנשים, די להפקרות! אתם מציירים פה תמונה שעלולה לבלבל את החדשים, שעלולה לגרום להם לחשוב שכל אחד יכול לעשות מה שבא לו. כמו שאי אפשר סתם ככה להביא אופנוע חדש לארץ אם הוא לא נמכר קודם באירופה ביותר מ- 500 חתיכות סדרתיות; כמו שאי אפשר להחליף מנוע באופנוע אם משרד הרישוי לא בודק שזה בוצע כבר בעבר איפהשהו בעולם, ופורסם לפחות ב-2 מגזינים מובילים; כמו שאי אפשר לעשות ביטוח חובה לאופנוע שמשמש גם למירוצים אם לא הצהרת הצהרת בריאות אצל סוכן הביטוח; כמו שאי אפשר לקבל בארץ רישיון נהיגה לרכיבת מירוצים עוד לפני גיל 16 אלא אם אתה מתחרה בצורה מקצועית כבר מגיל 12 ואם ההורים שלך לא מצהירים על כך באתר האינרטנט של משרד הרישוי; כמו שאי אפשר סתם ככה להתקין צמיגי סליקס על אופנועים בלי שהכלי שלך יהיה רשום בהתאחדות הספורט המוטורי; כמו שאי אפשר להשיג ספונסר רציני אלמלא לא הוכחת קודם עד כמה אתה רציני ע"י כתיבת תצהיר וחתימתו אצל נוטריון; ככה גם אי אפשר סתם ככה להיכנס למסלולי המירוץ הפזורים בארץ אלא אם אתה עובר קודם כל קורס מסלול בסיסי אצל עמליה (הופסק זמנית בגלל קשיי התניידות של המדריכה, צפוי להתחדש מיד כשתוכל הנ"ל להניע את ידיה יותר מ- 20 מעלות לכל כיוון). ככה גם אי אפשר להתחרות באופן מקצועי אלמלא לא התחלת בליגות הנמוכות. כן, כן! מלמטה. עם הילדים בני ה- 12! מלמטה ועל 125 סמ"ק. לא משנה הגיל, משנה המיקום על הגריד. אז חביבי, אל תאמין להם. קודם כל תירשם בהתאחדות. אח"כ תוציא רישיון מירוצים. אח"כ תבטח את הכלי שלך אצל דודי בן דוד. אח"כ תביא הצהרת בריאות. אח"כ תביא אישור מוסך מורשה על כך שהשיפורים באופנוע שלך הם אכן תקניים. אח"כ תירשם באתר האינטרנט של משרד הרישוי. אח"כ תבוא ותבצע קורס בסיסי. אח"כ תתקדם לקורס מתקדמים, אח"כ תתחיל בליגה הנמוכה (אגב, לא משנה באיזה מחוז, העיקר שיהיה לך קל להגיע למסלול). אם תעבור את כל הטירטור הזה ותצליח להגיע לליגה הארצית, אז יש לך סיכוי להתחרות באופן מקצועי. די להפקרות בפורום!!!

כRובי

New member
../images/Emo6.gif ומיצו...כהרגלו על הגריד

של רמת גן ...(שנייה לפני התחלפות הרמזור לירוק) רומס את המתחרים..
איך אמר עליו דוהאן ? "HE IS SUCH A
"

yaron_z

New member
בתור מנצח המירוץ האחרון בHSHB

(hamishim samak hazakim bimyuchad) בליגה הבכירה ומאחר ועומד מאחוריי ניסיון בכל מסלולי המירוצים בארץ (כולל מסלול הניסויים החדש שתרם ערך מרוץ בכורה ליד מוסך חנניה, שהם גם הספקים של הצמיגים שלי, או כמו שאומרת הפרסומת" סע חנניה ותגיע מרוח".) אין אין כמו פרדס חנה, הישורת הארוכה של כמעט 600 מטר, לאחריה רצף השיקיינים המדהים שבו כל פתיחת גז מהירה מדי תסתיים בדשא (הירוק), אח"כ לפנית ה90 מעלות המהירה בעליה שכל השכבה שם שהיא כ"כ נמוכה כמו מפלס הכנרת גורמת לאדרנלין שלי לעלות כמו מפלס המים באסלה כשהיא סתומה מאוד, אח"כ מגיעה הפניה המהירה הידועה בשם "cruvi curve"שאפשר לפתוח גז בלי לפחד חופשי חופשי, ואז שוב פנית 90 ולישורת הזינוק המרהיבה ליד הטריבונות. ירון, שדפק היום 3 פעמים 1:47 להקפה!!

למעלה