cbr900

כRובי

New member
פחחח...רק 1:47 ?!?

אתמול הבאתי אותה , כהרגלי , בשבירת שיא המסלול : 2:58:38.26 .. אההה...בודקים מי עושה אותו יותר מהר ?!?!? בגלל זה אני אף פעם לא מקבל גביע וכשאני בקו הסיום אין אף אחד ביציעים...

מיצו

New member
ירון. התבלבלת! הפנייה שאליה אתה

מתכוון, זו שנקראת בפי העם "Cruvi Curve" היא לא אחרת מאשר זו שעליה נדבק פרצופו של הכרוב ועליה נאמר "ראיתי תמונה של כרובי על הקיר". ההיא נקראת Cruvi Curva, וזה כבר משהו אחר לגמרי. ראה הודעתי לגבי מה בדיוק עשה כרובי עם הבנות של הפיטס באותו יום מירוץ בפרדס חנה.

GSMO

New member
למה אתה חושב הם היו ב 50%???

זה הסטים האחרונים של המוצר הזה! אבנר מחברת "ריגול תעשייתי בע"מ" הביא לי תמונות של צמיגי סליקס חדשים ממפעלי חנניה, הוא ראה בנדיט עם צביעה של שלט של מע"צ מבצע עקיפה מימין וכנראה מבצע בדיקה של אחיזת הצמיגים לא רק על הכביש אלא... על גדר ההפרדה! אבנר מוסר שהוא ראה את הרוכב מאבד אחיזה אבל האופנוע המשיך לנסוע, ציטוט:"לא עזב את הכביש לרגע". אז החל מחודש הבא, לכל הרוכבי מירוצים בארץ ובחו"ל... צמיגי חנניה סליקס "17 דגם חדש ומשופר. חבר´ה, אתם דפוקים.

כRובי

New member
צ´מע..עכשיו שאתה מחבר בין 2

הנושאים...וכשאני חושב על זה...אולי באמת... עבדו עליי ?!?!?!

theshark

New member
אני שונא אותכם../images/Emo5.gif

די אני לא יכול יותר, אני לא מפסיק לצחוק,
אשתי חושבת שהשתגעתי,
גנובים, חולי נפש, משוגעים יש לכם את השריטה הכי עמוקה.
the shark אני לא רק רוכב, אני גם שרוט.
ואחד ל-mex mex

WEQ

New member
וואלה אחי אתה יכול לפרט.....?../images/Emo151.gif

אני מר"ג וריתי שכתבת שיש שם מרוצי "LOCAL CLUBS"(לא שאני יודע מזה. אז אולי אתה יכול לפרט? ואיפה בידיוק ברמת גן.

barakhalla

New member
ברק תתאפק... ברק תתאפק...

גררר אההההה חחחח מממממ חודש על האופנוע וכבר רוצה להתחרות (שזה קטע אחר בפני עצמו...) כאילו דה!!!!! אוחח נרגעתי. שמישהו יביא לי מים... ורוסי תיזהר...

כRובי

New member
נו באמת...אתה לא קולט שזה ../images/Emo58.gif?

(לא שדון) אלא ספוילר...? (יש יגידו , בשפה האינטרנטית העולמית - גם "טרול") הודעה לא אמיתית שכל רצון הכותב שמאחוריה הוא לגרור את הפורום לדיונים ארוכים ומסורבלים ולא ממש לקבל תשובה..? הודעה , שהכותב מאחוריה יודע "מה ידליק את הפורום" וזו בדיוק הסיבה שהוא ניסח אותה ככה..? (CBR900..רוכב רק חודש...רוכב שחושב שהוא טוב...רוצה להתחרות...כל הפריטים הנדרשים כדי לזעזע ול"הדליק" את הפורום..) בחייאת ברק ,עם כךל הפז"מ של בפורומים , אתה לא מכיר את התופעה ?
צריך לדעת לקלוט אותם מראש ו : או לא להתייחס , או להשמיך את "הקו" שלהם ..כמו שמקסמקס וGSMO עשו..(וזה הרבה יותר טוב , לא ?
)

GSMO

New member
זה היה מאוד פשוט...

בפורום יין, זרק הערה וברח. בפורום מכון כושר, הצליח לעצבן את כולם. בפורום ספרים וספרות... המליץ על דניאל סטיל!... ענק!!! אז מי שמשחק ב**ה מקבל
בחזרה... והייתם צריכים לראות איזה עשן השאיר ה GS שלי ל R6 של ששת אתמול....

Sheshet

New member
אה, זה היית אתה ?

ואני חשבתי שעבר בדיוק אוטובוס לפני... לא יודע, לא הספקתי לראות... היה שחור מדי !

the jango

New member
כולכם חברות צואות.

בא הבנאדם,מדבר לעניין ואתם מתחכמים עלק.. אז חביבי דוד עזוב אותך מכל האשכנזים האלו,תגיע בארבע בבוקר לנתיבי איילון,תביא איתך סטפה של לא פחות מ5000 שקל (במזומן),למה הג´נגו לא מטריח עצמו בפחות מזה. נפגש בירידה לאיילון מקיבוץ גלויות.כל אחד שם את ה 5000 אצל מושיקו(זה עם האימפרזה ,אתה בטח מכיר אותו אם אתה בעניינים..) מה אתה רוצה,רייס עד בן גוריון? אין בעיה.מושיקו מחכה בכניסה לשדה. מי שמגיע ראשון למושיקו ,מושיקו שם לו את המעטפה בכיס וחלאס. מתאים? אל תשכח להגיע בלי המספר מאחורה.

למעלה