casting a circle

cassidi curtis

New member
casting a circle

הבנתי שלפני כישוף או לחש צריך ליצור מעגל כלשהו סביבך. רציתי לדעת איך עושים את זה? והאם חובה מזבח בכל בית או בכל כישוף?

Envenom

New member
בקיצור.

יוצרים מעגל בעזרת ויזואליזציה, ולא- לא חובה מזבח.

CleoX

New member
מזבח../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif!!!!!

ווואי איזה פורום @#@# אני מת על מאגיה פשוט חולה על הדברים האלה.... פעם התכוונתי להכניס לאתר שלי (ז"ל) פינת מאגיה....אבל לא היה לי זמן (מי שזוכר זה www.hotstuffa.up.co.il) בקיצור וואי אני כל כך הולך להישאר פה.... איך בונים מזבח?!?!!? וווווווווווווווואיייי איזה יופי....תגידו מישהו פה ניסה סיאנס?? וזה עבד?? ומה הסיכונים?? ואת שאר השאלות אני לא יעמיס עכשיו אבל תענו מכשפים!!!! ואני יביא איזה כינוי שיתאים לפורום

THE gray

New member
על דבר בערך שאתה רוצה לשאול...

יש לו תשובה או במאמרים או בחיפוש... או בארכיונים..אז בשביל הסדר הטוב חפש לפני שאתה שואל.. אם לא תמצא בכיף נשמח לענות לך...

צלמגור

New member
כמובן

מאוד פופולרי בקרב ארגוני שלטון גדולים שונים, כמו ה KGB, שעסקו רבות בחקר העל-טבעי, השב"כ, ה CIA, ובעבר גם בידי האינקוויזיציה.

I am a freak

New member
בידי האינקוויזיציה../images/Emo35.gif

אני דווקא הייתי בטוח שהם היו תולשים לך ציפורניים ושוברים לך מפרקים- עד שהיית מספר את האמת. הפריק.

צלמגור

New member
פרשנות שגויה של העובדות ההסטוריות

תלישת הציפורניים נעשתה כחלק מהכישוף, הדומה לכישוף הוודו בו משתמשים בציפורניים, או שערות, כדי ליצור קשר בין הבובה לאדם. אינויות החושך מעדיפות להשתמש ב Sigillum Dei Aemeth. העינויים הפיזיים לא נועדו לשחרר את האמת מפי המעונה, אלא להפחיד את הבא בתור כדי שיגלה את כל האמת לפני שיסבול בעצמו.

RainBird

New member
בהחלט. זה אחד הכישופים הכי קלים. אפשר גם בשיקוי, ישנם צמחים במיוחד לזה, כמו פעמונית, שהיא קלאסית לכישופי אמת למינהם.

RainBird

New member
קיבלתי אישור מיוחד לתת כמה צמחים. פעמונית כחולה: האמונה גורסת שמי שיכול להפוך פעמונית כחולה בלי לקרוע את העלים, הוא דובר אמת. ויכולה לשמש כמרכיב חשוב בשיקוי כזה. שושן לבן (או חבצלת): מסמלת אמת וטוהר. את הפרח אפשר להוסיף לשיקוי אמת. Eye Bright: משמש גם לראייה בהירה של הדברים. הנה, שיקוי לחש ומקור לצמחים תלוי בכם ובכם בלבד! ../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo63.gif../images/Emo129.gif../images/Emo63.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif ארדן

Tatu4Taty

New member
אני פשוט חייב - או פאקינג גאד מה זה

השרשור הזה? אני לא מסוגל יותר. למה אנשים ישר רוצים לקפוץ לכישופים, למה לא לקרוא קצת? להבין על מה הנושא? על מה ההתלהבות הגדולה מסביב? זה לא ללמוד לאפות עוגה או איך משחקים משחק קלפים של פוקימון, קצת רצינות לא תזיק לאף אחד.

Nizzan Cohen

New member
יפה אמרת. קחו ת'זמן...

תחליטו קודם מה זה כישוף ואיך זה עובד... לפני שיורים באקדח כדאי לדעת איך הוא עובד.

Marsha Figg

New member
הטלת מעגלים

חלק חשוב בטקס- יצירת מרחב קדוש לעשיית הפעולות בהן. מידע נוסף תמצא פה וכאן.

I am a freak

New member
לא מסכים

לרוב, המרחב שיוצרים בתוך המעגל הוא לא קדוש- אלא מגן. מזמנים לשם יישות שרוצים לתקשר עימה- במטרה שלא תוכל לפגוע. דרך אגב, קדושה זה לא דבר אינדוידואלי
בהודו, הפרות קדושות. בחלקים מסויימים של העולם [אהםישראלאהם] נהנים לאכול אותן על האש. תחשוב על זה, הפריק.

למעגל אתה לא מזמן ישות

אם כבר אתה מזמן ישות, אתה מזמן אותה למשהו שחיצוני למעגל, כמו למשל ה- Triangle of art שבגואטיה. המעגל, בהרבה מהמקרים, או יצירת המעגל, היא יצירת מרחב מקודש. ישנם שני מאמרים שהייתי ממליץ לקרוא בנוגע למעגל: מאמר בוואלה מאמר ב x-war

למעלה