Buffy s07e011 Showtime

Angelus

New member
Buffy s07e011 Showtime ../images/Emo58.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איזה פרק ענקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!

MsPiggy

New member
מזל שלא כתבת ספוילר כי זה עדיין לא

סיים להוריד לי - אבל איך הורדת את זה כל כך מהר? זה רק עכשיו יצא!

Angelus

New member
אני מקבל את זה ממקורות אחרים ולא

מהמקור שאתה מוריד ממנו (מ........). idoffr.... אני מכיר אותך, נדמה לי..

IDOffryn

New member
באמת??

מאיפה? טוב לא נצל את השרשור על זה שלח לי מסר או משהו

MsPiggy

New member
../images/Emo58.gif7x11 Showtime

קודם כל - דאון הרבה יותר חביבה בפרק הזה - אהבתי את איך שהיא אמרה לאנדרו שבאפי הרשתה לה להרוג אותו אם הוא מדבר יותר מדי
וחוץ מזה - אהבתי את איך שהרשע הראשון היה ביניהם... וזה היה צפוי שבאפי תהרוג את הערפד
עדיין לא יודעים מה קרה לג´יילס - אבל לא נראה לי שזה הרוע הראשון. (ולמישהו יש הסברים על למה גרמה לזה לקרות?)

Angelus

New member
אמ אני לא קראתי את ../images/Emo58.gif 7X11

מה שאמרת על ג´יילס כי אני חושש שזה ספוילר כי הרי ברור שמשהו מוזר בו.. אין מצב שג´וס החליט להתעלם וייתן לנו סתם לחשוב שהוא איזה רוח או משהו מוזר.. כן פרק ענק
אהבתי את זה שלמרות כל הדיבורים של הקוטלות באפי נותנת להם שיעור כמו שצריך!! הגיע הזמן שהיא תתפוס פיקוד ותראה להם מה זה קוטלת.. משהו שלא הבנתי נראה לי.. אז השאלה שכולנו שאלנו למה עכשיו התשובה היא בגלל שהחזירו את באפי לחיים? האמת אני חשבתי שיגידו שזה בגלל שבאפי הדרדרה למצב חמור אחרי שהיא מתה (עם ספייק והכל ובכלל עם החברים שלה) כאילו עשתה מלא שטויות והתנהגה בחוסר אחריות.. אבל לא בטוח. לא הבנתי תסבירו לי אבל אל תספיילרו לי להמשך העונה או אפילו לפרק הבא כי אני שונא ספוילרים! אניה מצחיקה כל כך
ודון.. כן היא חמודה ... אני אוהב את הקוטלת החמודה הזאת הצעירה שדלוקה על ווילו ;]

גם אני אוהבת את../images/Emo58.gif7

את קנדי, היא חמודה. היא היחידה שיש לה עוד תקווה ומאמינה בבאפי. מזל שהיא שם כדי לעודד את הקוטלות. אני חושבת שהיא תהיה קוטלת מצוינת! לא כמו באפי.. או פיית´.. אבל עדיין!

star lili

New member
מה שאני ממש לא הבנתי (../images/Emo58.gif לפרק

היה כל הקטע עם הטלפטיה...I mean, what the fuck??? מישהו אולי הבין מה לעזעזל הלך שם, ומוכן להסביר לי בבקשה?

MsPiggy

New member
../images/Emo58.gif7x11 את זה האמת גם אני לא

הבנתי - אולי לוילוו יש כוחות כאלו אז היא יכלה לשמוע את באפי... ועוד משהו - שמתם
שהיה עוד איזכור לפיית´? היא חייבת לבוא מתישהו..

Adrienne

New member
אנשים... תזכרו ב601...../images/Emo58.gif

כאשר ווילו דיברה עם כולם מהגג בטלפתיה... זה הכוח של ווילו ככה היא יכולה לשמוע אותם...

idan3k

New member
5x22 ../images/Emo26.gif ווילו וספייק...

ווילו: ספייק אתה שומע אותי? ספייק: LOUD AND CLEAR אז הנה עובדה שזה עובד בשני הכיוונים.

IDOffryn

New member
כן..../images/Emo58.gif711

נכון אבל שים לב שבאפי היא זאת שהתחילה את השיחה.. זה מה שמוזר וגם שזאנדר ובאפי שמעו את המחשבות של אחד של השנייה.. מילא וילו כי היא מכשפה אבל איך באפי שמעה את מה שזאנדר אמר??

idan3k

New member
ווילו קישרה ביניהם.

כנראה שיש איזה פאק קטן בקטע הזה אולי ווילו עשתה את הקישור הזה לפני שבאפי התחילה לדבר או שבאפי סימנה לה. כעיקרון לא ממש רואיםפ את זה אבל אני חושב שזה לא כזה משנה.... אישית לא ממש מתתי על הפרק הזה... סתם פרק. ולא הבנתי איך האוברוומפ הזה נהיה כזה חלש ובאפי כיסחה אותו יחסית בקלות אחרי מה שההוא עשה לה ב"פגשיות" הקודמות שלהם... אבל קנדי, שלא סבלתי אותה בפרק הקודם דווקא הייתה בסדר הפעם (כנראה בגלל שהאחרות מעצבנות יותר... אוף אני מתגעגע לזאתי שברחה והרגו אותה.... אנבל קראו לה? לא משנה אני מתגעגע אליה)

super joby

New member
שתפו אנשים שתפו.....

(ולא בתוכן של הפרק... אם אתם מבינים למה אני מתכוון...)

למעלה