Buffy s07e011 Showtime

HuGo Hell

New member
ה-היא לא..../images/Emo1.gif../images/Emo58.gif7

החברה של ווילו
אווקי, היא חמודה, נחמדה, יפיפיה אבל אני לא רוצה שהיא תהיה החברה שלה, אני רוצה שיחזירו את טארה!

IDOffryn

New member
משהו נחמד 7x11

יש פה ספוילר לפרק בכותרת אז שמתם לב שבאפי אמרה Here endeth the lesson אז קראתי קצת ומסתבר שגם המסטאר אמר את זה בעונה הראשונה וגם ספייק אמר בfool for love חוזרים להתחלה או לא?? דרך אגב למי ששם לב לכותבים בדרך כלל אז שימו לב שהפרק נכתס ע"י דיוויד פיורי שהשם שלו די בולט בין כותבי באפי אז אני לא מתפלא שהוא נתן דווקא את המשפט הזה

IDOffryn

New member
ועוד משהו..../images/Emo58.gif

השחקנית ששיחקה את הקוטלת עם השיער השחור הקצר -קלואי - אז למי שיש פוקס קיד ויצא לו פעם לראות ליזי מגוויור מסתבר שהחברה המכוערת שלה ליזי זאת היא! בכלל לא זהיתי אותה.

IDOffryn

New member
סתכלו מה מצאתי..

UPN פרסמו תאריכי שידור חדשים, ייתכן והם עוד ישתנו אבל נכון לעכשיו כך זה יראה: פרק 11: 7.1 פרק 12: 21.1 פרק 13: 4.2 פרק 14: 11.2 פרק 15: 25.2 פרק 16: 4.3 פרק 17: 11.3 פרק 18: 29.4 פרק 19: 6.5 לגבי שלושת הפרקים האחרונים אין החלטה סופית כי תלוי אם פרק הסיום יהיה כפול או רגיל. אבל כך או אחרת, הפרק האחרון ישודרו ב- 20.5 לגבי אנג´ל לא הרבה ידוע, פרט לעובדה שהסדרה תחזור מהפגרה ב14.1

Angelus

New member
גרררר אני שונא את UPN ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

חברה כזאת חרא!!! חבל שלא המשיכו ב WB! תראו מה זה.. עונה כל כך טובה וכל פעם יש הפסקה של שבועיים.. ועוד בתחילת השלישי יש הפסקה של כמעט חודשיים!!!!! גרררררררררררררררררררררר................................
אני עצבני!!!!!!!!!!!!!!

אבל WB מצנזרים ../images/Emo58.gif619

אין מצב שהייתה זוכה לראות את ווילו/טארה במיטה בSeeing red או את כל הבאפי/ספייק... הם בקושי נתנו לג´וס לשים את הנשיקה בThe body.

תגידו תודה שיש פגרות כל פעם

כי אחרת העונה תגמר הרבה יותר מהר, ותזכרו שזו העונה האחרונה! גם אני בהתחלה נורא התעצבנתי שאני רואה פרק פעם בחודש, אבל אז הבנתי שזה בעצם טוב כי ככה יקח לעונה הרבה זמן להגמר! תחשבו שראינו כבר חצי עונה!! פרק 11!!!!! אני מפחדת להגיע לפרק האחרון של באפי.. אני נכנסת ללחץ כבר מעכשיו. ד"א בגלל שגם מצלמים וגם משדרים את באפי באותו זמן, כל פעם יש פגרות כי הם לא מספיקים לצלם את הפרקים עד מתי שהם צריכים לשדר אותם.

14מתן

New member
זה ממש ממש לא קשור לUPN !

זה קשור לטלוויזיה האמריקאית וזה לא משנה איזה רשת זאת הייתה זה היה קורה בכל מקרה - בכל סידרת טלוויזיה

idan3k

New member
וגם בתחילת הפרק...

באפי אמרה לרונה welcome to the hellmouth (השם של הפרק הראשון)

היא לא../images/Emo58.gif7

החברה החדשה של ווילו. היא סתם מפלרטטת איתה אבל הן לא ביחד

למעלה