Buffy s07e011 Showtime

guitar lan

New member
כנ"ל...

ובאמת אנשים... תעשו את זה גם אתם!! בשביל כל המשתמשים!

BloodySpike

New member
לאקראתי את התגובות מעלי אבל רק רצית

לומר שזה פרק ענננננננננננננננקקקק

HuGo Hell

New member
פרק מדהים!!!!../images/Emo58.gif711../images/Emo1.gif

הפרק מהמם, אהבתיייי.. איזה מפחיד זה שהרוע הראשון היה בבית שלהם @_@ ממש מפחיד. ואני שמח שבאפי הרגה את הערפד המזוגג הזה! זה היה ברור... ואני רוצה שפיית´ תחזור
אני רוצה את טארה
וכמה דברים שעושים לי רע. 1. כשאניה אמרה שבגלל שהם החזירו את באפי זה בגללם, זה אומר שהיה להם אסור להחזיר את באפי? זה אומר שבאפי תמות בסוף העונה? *פורץ בבכי* אבל מצד שני ג´ילס אמר שה"עין" הזה אמר שזה לא בגלל שהיא חזרה מהמתים. מישהו יכול להסביר לי את הקטע? 2. מה עם פיית´?!?! היא גם קוטלת, היא היחידיה שלא שמה! ומה עם אנג´ל? וכולם? למה הם לא מתחברים לבאפי? למה? הוא בכלל מודע למה שקורה בסנידל?

איך כבר ראית את הפרק?!?!

מאיפה הורדת????? אני כ"כ מקנאה!! אני מתה כבר לראות אותו!!

Angelus

New member
אמ מי שרוצה לדעת מאיפה והכל

תפנו אליי באייסיקיו שמספרו 167584070
7X11 זוכרים את הפרק הראשון בעונה השישית? ווילו כן יכולה לקרוא מחשבות בגלל זה באפי דיברה איתה.. למרות שזה היה קצת מוזר באמת שהיא 24 שעות שומעת מחשבות או משהוכזה..

IDOffryn

New member
כן...../images/Emo58.gif

אבל שים לב שבאפי היא זאת שדברה אלייה ראשונה... לא יודע זה קטע מוזר אולי בפרקים הבאים יהיה הסבר יותר ברור

max2k

New member
האמת זה הגיוני ../images/Emo58.gif 7X11

לא קרה לכם פעם שעשיתם משהו ושני אנשים מדברים לידך. פתאום מישהו אומר את השם שלך אז אתה מקשיב החל מהרגע הזה. חוץ מזה בהחלט פרק טוב+ למרות שדיי צעקו לנו שהיא הראשון כשהיה את הקלאוזאפ עליה. חוץ מזה שמתי לב כבר מזמן שהרוע חובב נשים, אולי הוא קרוסדרסר
. אני כבר מחכה לפרק אוף למרות שזה דיי קשה בשלב הזה.

IDOffryn

New member
7x11../images/Emo58.gif

אזיה פרק מדהים! השנייה סיימתי לראות טוב אז ככה!1 כל הפרק היו לי צמרמורות מטורפות בכלל שגם ישבתי בחושך בשעה הזאת ויהה לי קר!! איזה כיף לראות ככה פרק אוקיי קנדי ממש מוצאת חן בעיני בפרק הקודם חשבתי שהיא סתם ביץ´ אבל היא היחידה מבין הקוטלות שהייתה בסדר גמור! יווו כל כך הרגשתי שאיב הזאת משהו לא בסדר איתה!! היא ממש עצבנה אותי בשיחה הזאת שהיא עשתה וממש לפני שעברו לסיצנה בבית מלון חשבתי שהיא הרוע הראשון! וילו הייתה ממש חמודה אני חושב שמשהו מתפתח בינה לבין קנדי אחרי הכל למה הייתה כל השיחה בהתחלה ואוף זה מעצבן שעכשיו גילו שהכל בגלל שהחזירו את באפי!!! ושטארה אניה וילו וזאנדר אשמים בכל! זה פשוט לא פייר!! הקטע עם הטלפתיה WTF????? מה זה היה? מה פתאם הם מדברים בטלפתיה? ושמתם לב שהקול של באפי בטלפתיה לא היה ממש דומה לקול שלה?? והקטע הענק של הפרק הקרב עם הערפד ענק!!!כל הקרב רעדתי כמו מטורף! כל כך שמחתי שהיא הרגה אותו סוף סוף!! ויופי על הרעיון היצרתי להראות לה הצגה.... הפרק היה בסדר רק אכזב אותי שכל זה היה רק שיעור בשביל הקוטלות והסוף.. איזה יפה זה היה עד כמה שאני לא אוהב את באפי וספייק ביחד זה היה ממש ממש סוף יפה!! מתי הפרק הבא??????

כולכם לא קולטים ת,קטע ../images/Emo58.gif

העין אמרה שמשהו לא בסדר עם שושלת הוקטלות עם הקוטלת הנוכחית, וישר קישרתם את זה לבאפי... תחשבו על זה, אולי זה בגלל שפיית´ נעשתה רעה? אוליע זה בכלל לא בגלל באפי אם זה היה בגלל באפי למה זה לא קרה בעונה השישית, למה דוקא עכשיו, לדעתי הפאק הוא אצל פיית´

solace

New member
נקע רגלו!

וואי!!! איך בכלל לא חשבתי על זה!!! רעיון גדול
ובהחלט מסבך את הענינים... אני מקווה שאתה צודק, עכשיו כשאני חושבת על זה, זה באמת נראה ברור מידי שהם יגיעו למסקנה שזה בגלל באפי (ובגללם...) ואנחנו יודעים מה בדרך כלל קורה לדברים ברורים מדי בסידרה... P;

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים עם כל מילה.../images/Emo58.gif

711 רק אני אהבתי את הטלפתיה, זה היה גאוני, אבל הקול שבאפי באמת לא נשמע כו הקול שלה
וגם אני חשדתי משהו באיב, עוד לפני בכלל שהם גילו שזאת לא היא, הייתה לה כזאת תגובה שלילית להכל, והורידה לכולם את המצב רוח יותר ויותר. הייתה לי תחושה שמשהו לא בסדר. ואחרי שגילו שהיא באמת לא איב, בעעעע נהיה לי רע, למה הם לא צילצלו לווילו? ומה קורה עם דאון? כאילו בקושי היא מופיעה כבר.
והמנהל של הבי"ס רע? לא הבנתי עדיין אם הוא טוב או רע... .... הפרק הבא בשבוע הבא

Angelus

New member
הודעה חשובה (ללא ספוילר)

מעכשיו שאתם שמים סימן של
תרשמו לאיזה פרק בכותרת ההודעה בבקשה.. זה לא חוק בפורום או משהו פשוט זה יותר נוח ככה.. כי בהודעה של העם נקעה רגלו איני יכול לקרוא אותה מיכוון שאולי זה ספוילר להמשך העונה והוא עשה בצדק שהוא סימן
פשוט תרשמו גם מספר פרק.. תודה

HuGo Hell

New member
רשמתי למטה את המספר../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif

לא היה מקום בכותרת, בגלל זה עשיתי רווח גדול עד ההודעה. שיראו שזה ל-711 ויצאו ולא יספיקו לקראו ספוילר.

Angelus

New member
לא, לא דיברתי אלייך ../images/Emo13.gif אתה רשמת

את מס´ הפרק.. דיברתי אל עקרב מנוכר ובקישתי שרק ירשום אם הוא יכול פעם הבאה ככה שכולנו (כל מי שראה את הפרק ..) יוכל לקרוא ת´הודעה.

Angelus

New member
סליחה לא אל עקרב מנוכה אל העם נקעה

רגלו.. טעות שלי

city

New member
ספוילר אדיר לעונה 7

כנראה שהמנהל... הוא הבן של הקוטלת שהרג ספייק בניו יורק. לפחות כך טוענת TVGAL.

irit16

New member
בקשונת ../images/Emo58.gif7(סליחה על הניצולון)

היי! אני חדשה פה. אני גם מתה על הסדרה (במיוחד על ווילו) רציתי לבקש- אם יש פה מישהו נחמד, שישים תמונה של קנדי החברה החדשה של ווילו...

למעלה