Buffy s07e011 Showtime

מזל ש../images/Emo58.gif7

קנדי הייתה שם! היא מעלה את המורל של כולם. היחידה שיש לה עוד תקווה. כולן בקושי מאמינות בבאפי. כמובן שהסקוביז מאמינים בה כי הם מכירים אותה, אבל הק"פיות לא מכירות אותה ולכן אין להן כ"כ אמונה בה.

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif 7X11

הרגע ראיתי, הייתה לי הרגשה שמשהו חשוד כשהם הלכו למלון לבדוק מי זאת הקוטלת הפוטנציאלית החדשה שהגיע לעיר. ובקשר לג´יילס, לא נראה לי שכמו שסברות פה רצו שהוא רוח רפאים או הרוע הראשון כי כשהוא ואניה עברו בשער אז הוא שם את היד שלו על הכתף שלה או משהו (או שרק לי זה נדמה...).

Adrienne

New member
ענק ענק ../images/Emo58.gif711 אבל משהו שלא

הבנתי... בעונה שלישית יצא לנו לראות את הרוע הראשון עם אנג´ל, איך זה שהוא יכל אז לצאת לחופשי ולהתנהג כמו שהוא מתנהג בעונה ה7? כאילו, העין אמרה שהרוע הראשון עושה את זה כי עכשיו יש לו הזדמנות בגלל הקוטלת שחיה... מה נתן לו את האפשרות לעשות את זה אז? ואם זאת הייתה פיית´ אז מה היה שונה מקנדרה? למה הוא לא עשה זאת בעונה 2 או 4 או 5???

buffstar

New member
../images/Emo58.gif עד 711

סוף סוף ראיתי את הפרק *סנופי דאנס* פרק ענק! ממש אהבתי את Showtime! עם האור והכל... אני מההתחלה חשבתי שבאפי צריכה לקחת גרזן ולהוריד לו את הראש... אני מתחילה לחבב את קנדי אבל לא רוצה אותה בתור חברה של ווילו! רוצה רק את טארה! (אני מאוד אנוכית)... טוב לפחות עכשיו אנחנו יודעים שווילו יכולה לעשות קסמים שוב... איזה כיף הרבה קוטלות בבית ממש נחמד הרעיון הזה, אבל ממש לא חיבתי את איב מההתחלה היא הייתה מעצבנת. אהבתי את האחרונה שהיגיעה, האפרו אמריקנית, Very cool! אני מתה על אנדרו, אומנם אני לא אמורה לחבב אותו אבל הוא כזה חמוד! באפי הצילה את בספייק! באפי הצילה את ספייק! איזה יופי! אהבתי את הקטע של הקריאת מחשבות, אבל זה היה קצת לו מובן... פרק ענק!

פרק א-ד-י-ר! ../images/Emo58.gif 7x11

הייתי מרותק לטלוויוזיה במשך כל ה-40 דקות! בדר"כ יש את השניות האלה שאני מסתובב או משהו אבל הפעם לא! וואוו אחד גדול! ובקשר לג´יילס- גם לי לא נראה שהוא הפירסט כי בתחילת הפרק הוא שם את היד שלו על הספה בבית... (הוא כאילו נשען ככה...). ושאלה על הרוע הראשון- הוא יכול להיות בכמה מקומות בו זמנית? (לפצל את עצמו כאילו?) ואיזה חמודות הפוטנציאליות- יש כמה מעצבנות, אבל כבר בתחילת הפרק אהבתי את רונה (למרות שהיא עלתה לי על העצבים במשך שאר הפרק עם ה"נו מה נעשה עכשיו?" "נו עכשיו הוא יהרוג אותנו" "אוי אנחנו מתים"- זה הגיעל נקודה שאמרתי לה לשתוק כבר...) וכמובן את קנדי! איזה מותק של בחורה... והקטע עם הקריאת מחשבות באמת היה נחמד- אבל באמת- איך באפי שמעה את זאנדר? ואל תגידו שרק ווילו שמעה אותו כי גם באפי הפנתה את הראש כשהוא אמר (חשב) I know just the place. אולי ווילו יכולה לעשות שיחת וועידה כזאת או משהו? (אחרי שתגמרו לצחוק עליי תחשבו ותבינו שזה די הגיוני דווקא...). בקיצור: פרק ממש אחלה

formersusan

New member
not impressed

sorry guys, but I had the feeling of predictability since the first minute into the ep. even before the main theme. and I wasn´t dissapointed in the sense that indeed - it was very predictable. and the script was very much not well done... :( not so many points as to the acting as well... or special effects... :( I am VERY unimpressed with the whole season. it gives me the feeling of been there, done that... what else is new? I DO like Kennedy and the idea of her and my Willow together. :) and I´m glad we´re having a rerun next week. I gotta tape 7x04 anyway.... :)

Angelus

New member
../images/Emo58.gif 7X11 מעליי..

בכל מקרה היא לא יכולה לרשום בעברית- אנחנו נסמן בשבילה
אמ אני חושב שאז היו צריכים להתחיל לשדר ת´עונה חודש וחצי אחרי... זה מציק ההפסקות האלו. הם מטומטמים באמריקה.

Angelus

New member
או יש לי רעיון רעיון רעיון ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|

עד 7X11 אפילו לא קשור לפרק.... חשבתם על להרוג את פיית´ ולהחזיר אותה לחיים? זה יהפוך את אחת הבנות לקוטלת.. ואז להרוג אותה שוב לכמה שניות ולהחזיר אותה לחיים? עוד קוטלת וככה הרבה הרבה הרבה ויהיו מלא קוטלות לכסח לבגידבאד תצורה

idan3k

New member
רעיון קעיון אבל טוב או רע../images/Emo35.gif

כל הקטע של שתי קוטלות הוא כנראה מה שגרם למצב של עכשיו... בין אם זה שאחת הפכה לרעה (כי היא קנאה בבאפי - הקוטלת השניה) או אם זה בגלל שזאת שמתה חזרה לחיים.

TARAFREAK

New member
../images/Emo58.gif 7X11

פרק מעולה לדעתי.... דווקא ממש אהבתי את הרעיון עם הטלפטיה.....( למרות שאולי זה לא הכי הגיוני ) עשו את זה ממש יפה.... שמתם לב איך מנסים להחדחר לנו את kennedy ?? יש לה הכי הרבה שורות מכל ה SIT והיא גם הכי אופטימית ו "ששה לקרב" מכולם .... וגם כל הזמן נדבקת לווילו....לא מוזר שכל ה SIT ישנות למטה בסלון , ורק היא עם ווילו בחדר ? ברור שהיא רוצה את ווילו וגם .... יש קטע שבאפי מבקשת מווילו לעשות קסם וה SIT לא מאמינות בווילו ו קנדי ישר קופצת להגנתה (וזה ממש הזכיר לי את טארה בפרק 6X14 כשאניה מבקשת מווילו שתעשה קסם למרות שאסור לה וטארה מגינה עליה...., וגם כשווילו עושה את הקסם , קנדי קופצת להגנתה כשהיא רואה שזה כואב לה ."ITS HURTING HER ,"....רק אני שמה לב לדברים הקטנים האלה ???? העינינים בהחלט מתחממים שם.... וגם ספייק היה חמוד בסוף הפרק שהוא הבין שזאת באפי... נראה לי שאני אראה את הפרק שוב עכשיו... איזה באסה ששוב צריך לחכות שבועייים...

Angelus

New member
7x12 בקצרה מה מתרחש בפרק ../images/Emo58.gif

זהו פרומו בכתב שלקחתי מהאתר של באפי.. "POTENTIAL" Buffy enlists Spike´s aid in graphic, intensive training of the Potential Slayers in anticipation of the expected cataclysmic return of The First. Meanwhile, Willow performs a spell that reveals that another unexpected Potential Slayer is living in Sunnydale. משום מה הם לא מחשיבים את השבוע הבא כ rerun..בדר"כ הם כן. אולי אין פרק בכלל?

Angelus

New member
לא נורא.. אין על כמה קוטלות יחד ../images/Emo13.gif

עד 7X11 לא נראה לי שזה קשור לזה שפיית´ הייתה רעה כי היא עכשיו טובה.. אני שיערתי שזה קשור למעשים של באפי עונה שעברה ובכך שהחזירו אותה לחיים אותו הרוח שבא איתה או משהו כזה נתן בעצם הזדמנות לביג באד לעשות משהו.. כי בעצם גם ווילו זאת שהחזירה את באפי לחיים השתגעה סוף עונה שעברה והייתה רעה... לא יודע אני רק חושב שאנחנו עוד לא יודעים כלום לעומת מה שנגלה בפרקים הבאים.. ובטח הכל יבוא בבום גדול לקראת הפרקים האחרונים... חוץ מזה שכמה קוטלות על איזה רע אחד.. הסיכויים עומדים לטובתנו.. dont you think?

idan3k

New member
אל תהיה בטוח שעכשיו היא טובה...

וגם היא כן (וזאת הגדרה נורא שרירותית) היא במצב עדין ויכולה בקלות לחזור להיות רעה עם השפעה מתאימה (ובקטע של השפעה לא חסר לנו כרגע...)

אני לא חושבת שפיית´ היא אחת

שמשנה את הדעה שלה כל שני וחמישי. זהו, היא הייתה רעה, טעמה את זה, וזהו. היא החליטה שהיא לא רוצה להיות רעה יותר והיא חזרה להיות טובה. והיא אפילו הסגירה את עצמה. היא יכולה לברוח כל רגע, היא הרי קוטלת.. אין לה ממש בעיה. אבל היא לא עושה את זה. אני חושבת שפיית´ טעמה מספיק רוע וזה הספיק לה ללייף טיים.

idan3k

New member
הוא לא רק יכול ליהותת בכמה מקומות

בו זמנית, הוא תמיד נמצא בכל מקום! בכל אחד בכל דבר ובלה בלה בלה התכוונת בטח לדמויות שהוא משתמש בהם ואיך שאנחנו רואים אותו "פיזית" אז גם אז הוא יכול להיות בכמה מקומות בו זמנית (איב עם כולם בבית כמה ימים, באפי עם ספייק במערה.

morning deu

New member
ספויילר עונה שביעית

אם אלה קוטלות העתיד עדיף שבאפי לו תמות שוב, יש שם רק אחת שקשוחה מספיק בשביל להיות קוטלת-ונידמה לי שהיא טיפה פלירטטה עם ווילו, לא?

idan3k

New member
גם אם היא תמות שוב לא תקרא קוטלת

חדשה... כי באפי היא לא הקוטלת הפעילה הרשמית. רק אם פיית´ תמות תקרא קוטלת חדשה.

MsPiggy

New member
מחשבותת בקשר לפרק (אין ספוילרים לפר

קים שעוד לא שודרו) אז ככה - על מה שהעין אמרה היא אמרה שהמצב נוצר לא בגלל שבאפי חזרה לחיים - אלא בגלל שהיא "חייה" אז אולי זאת אומרת שהיא כבר לא הייתה אמורה לתפקד כקוטלת וזו כל הכוונה בעצם?

למעלה