BritneyWalksOff

GM1988

Well-known member

מזה משנה מי קם והלך, דמי בריטני

נו באמת, מהם ילדים?! (טוב אולי דמי כן)
הם אנשים בוגרים שזה חלק מהעבודה שלהם ועליה הם מקבלים המון כסף, לשבת שם ולחוות את דעתם.
יש אנשי הפקה שמעלים את המתמודדים האלה לטוב או לרע לבמה וכל אחד יודע בדיוק מה תפקידו בכוח- קצת כבוד לבנאדם זה מאוד בסיסי- לרוב אני מצדיק את בריטני אבל לא אצדיק את החוסר נימוס הזה רק בגלל שהיא נגררה אחרי ילדה בת 19.
באותה מידה אם כך גם למתמודדים יש זכות לא לרצות לשמוע את השופטים, ושהם עושים את זה הם חוטפים בוז מהקהל ומהשופטים ובצדק- זה צריך להיות הדדי.
נכון, אי אפשר לתת על כל אחד חוות דעת ולהאריך בדברים- לכן יש כללים מאוד מסוימים, איך עושים את העבודה שלך, שומרים על כבוד בסיסי (כי בכל זאת זה ריאלטי נסתפק בלפחות כבוד בסיסי) ומריצים הלאה את המעומד הבא.

אחלה,

אז אם כך גם הבוז הוא באזז ולגיטימי לסיטואציה.

אבל כל זה לא משנה, אחרי הראיון הזה אני מבין שבריטני לא הייתה קמה לבד על דעת עצמה, היא פשוט לא כזו.
לעומת זאת, התשובות של דמי כ"כ אופייניות לבת 19 שצריכה לחוות עוד קצת בחיים שלה, כמו שזה נראה בריטני סתם נגררה למשהו שלא מאפיין אותה- הרי כולנו אוהבים אותה בגלל טוב ליבה והיחס האנושי והחם.
ואגב, את זה תגיד לבריטני, כי עושה רושם שהבחורה לקחה את התפקיד מאוד ברצינות ומאמינה באיזשהו מקום שרוצים ומעוניינים לשמוע את דעתה, ככה לפחות זה משתמע מהראיונות המאוד אמוציונליים שהיא נותנת ושתמשיך כך!!! כי בסופו של דבר אני מאמין שלא משנה מה הכוונות של סיימון (שאולי הן די ברורות) בלצרף את בריטני, מה שמשנה זה מה הכוונות של בריטני כשהיא החליטה להצטרף לתכנית וזה מה שיעבור במסך.

Itzik200

New member
לא יודע למה היא מעצבנת אותי פה

אולי כי היא נראית ממש לא בנוח ומתנהגת מוזר (לאוו דווקא כשהיא מדברת,
שימו לב) וגם כי היא ישר תירצה את זה שהיא קמה והלכה בעקבות זה שדמי קמה.
כאילו מה את ילדה? מה את תופסת טרמפ עליה.

והיא לא נראית משהו הפעם לצערי

Someone 2011

New member
ביג פאקינג דיל...

אז היא קמה והלכה .. אז מה?
זכותה, היא לא הרגישה בנוח לשבת ולצפות בדבר הזה עושה את ההצגות שלו/ שלה (אין לי מושג...) בפומבי אז היא הלכה. אני באמת חושב שלא הייתה לה כוונה רעה, היא בטח חשבה שצחקו עליה.. אתם ראיתם את זה, היא נשארה וראתה את כל ההופעה,אחרי שנגמר הכול והדבר הזה התחיל להתאבל שם על הריצפה אז הם ברחו ...
בשביל סיימון זה פצצת רייטינג ... חח אני רואה את הכותרות כבר בפרומואים ...

GM1988

Well-known member
רגעים מהסוג הזה עושים רק טוב לתכנית

ולפרומואים שלפניה, ולכן מה שקרה מאד שירת את המטרה.
אני לא רואה בבריטני פושעת בכך שהיא קמה ועזבה את מקומה, אבל כן מצדיק את היחס שהקהל בז לה אחרי שהיא חזרה ואמרה את המשפט למתמודד.
זה היה נראה שהיא הלכה בעקבות העדר של שני קולגות בשולחן השופטים, וזה כנראה לא היה קורה לו הם היו נשארים במקום.

בכל אופן, בריטני עד כה מרשימה באודישנים, ולא צריך להתעמק במשהו שולי כמו זה, אלא להמשיך הלאה... יש עוד הרבה דברים מעניינים אחרים חוץ מזה

RedOne8

New member
כנראה שקרו דברים גם לפני השיר.

מקווה שבתכנית יישפך אור על הפרשה

RedOne8

New member
עוד פרומו!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aoO2tApwTWs&feature=relmfu

כרגע מסתמן שבריטני ממש לא דופקת חשבון לאף אחד. מצדיקה את גימי מור מילה במילה

ולגבי הלוק, תנסו להסתכל טוב אבל בהתחלה כשרואים את השופטים נכנסים לאולם עם אור מאחוריהם - בריטני נראת מדהים!!!! וזה היום ה"מאכזב" של האודישנים, אבל כנראה לא כל מה שנראה בשטיח מגיע לאולפן.

אגב, אני חושב שהגבר הבוכה זה דון פיליפ

YugiBoy

New member
תני להם בשערוריות!

מעניין אותי איך זה יראה אחרי העריכה.. מה הם ישאירו, איך הם יציגו כל סיטואציה.. חסר לאמריקה שאין לפרק הראשון רייטינג שיפיל את השידור באמצע!

למעלה