BritneyWalksOff

The Gloaming

New member
BritneyWalksOff

אז הנה הוכחה שהתקשורת עושה פיל משום דבר...

בקישור המצורף יש את ההופעה של CRAZY אתמול שאמרו שבריטני הלכה באמצע ההופעה.
לפי הסרטון אפשר לראות שביצעו את השיר עד הסוף, באמצע הסרטון גם הבחורה התגרתה בבריטני
כשהסתיים הביצוע הבחורה לא הפסיקה לבקש צומי והשופטים לא יכלו לדבר,
אז אל איי ריד הוא זה שהציע לבריטני לצאת להפסקה...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tgp4VUca-qU#!

liore10

New member

כאב לי על ה "בוז" שעשו לה..
גם כשהיא חזרה ואמרה משהו נחמד זה לא סיפק את הקהל הדביל הזה.

theone24

New member
עם כאלה זיופים גם אני הייתי עוזב!

אבל עוד קודם.
היא ממש ישבה וצפתה בכל.

סתם.
בתכלס לא ברור לי למה היא עזבה.
היא יכלה להגיד לו בעדינות "Honey, You Suck!" אבל כנראה זאת הדרך שלה להגיד את זה.

GM1988

Well-known member
Britney has left the building

הקהל שפט אותה כפי שהיא שפטה את הבחור כנראה...
למה את מסתובבת באולם בזמן שמתמודד בא לשיר, ולא משנה איזה שיר ובאיזו צורה. את שופטת, ומקומך בכיסא, לא באולם.
היא קיבלה את זה בסיבוב פשוט מאד, ולגיטימי

gal shameless

New member
אני ריחמתי עליה אבל גם לא הבנתי אותה..

ריחמתי על הבוז... זה לא הגיע לה..היא אמרה את דעתה בסוף והיא כיבדה ונשארה עד הסוף .
אני לא מבין אותה מה היא לוקחת כל כך קשה את היצורה הזאת חחח היא רק עושה צחוק מעצמה והיא יכלה פשוט להגיד לא וזהו...
וגם לא הבנתי כל כך ממה היא נעלבה...ברור לי שזה לא בגלל שהיא זייפה שיר שלה,מה היא אמרה בין השורות? או מה היא עשתה?

The Gloaming

New member
לפעמים דברים כאלה נועדו בשביל פרומואים

או סתם כדי למשוך רייטינג וכו'.

אם תראה טוב אל איי ריד מדבר איתו על משהו, הוא קם ראשון, ובריטני אחריו...

כניראה שהיא קמה באמת בגלל

אותה הבחורה שהתגרה בה
ואי ריד הציעה שהם יקומו מהמקום נראה לי יותר היגיוני...
ולא בגלל הבן אדם שהגיע לאודישן ושר את קרזיי,אני בטוחה שיש אנשים יותר גרועים מהזה ששר את קרייזי ,דווקא הוא היה חמוד.

Shiri from the block

Active member
ברור נו מה, סתם עשו בוז על כלום הבחור זייף לגמרי,
ואחרי שבריטני הלכה אז שומעים את סיימון אומר שלא בטוח שבריטני הבינה שזה מחווה אליה, וכנראה חשבה שזה באמת להתגרות בה או משהו, אז היא קמה והלכה. זכותה.
שוב, גם LA ריד וגם דמי עזבו אחריה.

Sam P

New member
MEANNEY

הוא סתם ניסה למשוך תשומת לב על חשבונה, והוא היה מזעזע ברמה..לפחות היא חזרה ואמרה לו את מה שיש לה, ותכלס כואב לה ה*** מהבוז שעשו לה זה לא מדגדג לה... she's so beyond it

gal shameless

New member
Its britney,bitch! חחחחחחח

איזה כיף לחשוב שנראה אותה בקרוב המון בטלויזיה :)

The Gloaming

New member
הטריילר הזה טוב ורע..

הוא טוב בזה שהוא מראה שבריטני היא יותר מ"הוו איזה חמוד"
אבל הוא מנסה להוציא אותה רע, כי הוא מראה רק את ההערות ה"מעליבות" שלה...

נקווה שלא יהיה שרזינגר2.

לא הבנתי מה הוא עשה לה:-O

זה לא נראה כמו ניסיון חיקוי או לצחוק על חשבונה, הוא בא נתן את הקטע שלו שגובל בדראג וזהו.
לא אהבת? תגידי בשביל זה את מקבלת 15 מליון דולר, לא יפה לקום- וזה לא משנה מתי היא קמה וכמה זמן היא ישבה, קיצור יצאה קצת הזויה.
וזה סה"כ בוז, מי שישמע זה חלק מהתכניות האלה הבוז הזה, לפעמיים ששופטים מדברים שטויות, או מתנהגים בטיפשות אז הם חוטפים בוז בדה וויס, איידול וכנראה שגם באקס פקטור אף אחד לא באמת סופר את זה...

לא יודע,

ראיתי שוב, אז הוא טיפוס ססגוני, כמו שאמרתי זה גובל על דראג, לא נראה לי וכנראה שגם לקהל ולסיימון שהוא ניסה לפגוע בה- אני באמת מאמין שהוא ראה בזה כמחווה.
אז הוא זייף, אבל זה לא קשור, הוא בא עם הקטע שלו והאמין שזה יספיק לו.
לפני שראיתי את זה חשבתי שהוא פלט איזה משהו על 2007 והשם של השיר או משהו, הוא אומר שם בסוף שהוא מת עליה- אפשר להגיד לו בנימוס שהסרט שבו הוא חי לא מתאים לקונספט של התכנית ואולי למסגרות אחרות או משהו....
קיצור, סתם יצרה דרמה על כלום.

למעלה