born again biker - שאלות.....

ארז71

New member
born again biker - שאלות.....

שלום לבאי הפורום לאחר מספר שנים של אי-רכיבה אני מחפש בדחיפות קטנוע, אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון,,
- נסיעות קצרצרות בתוך ת"א וגיחות על הקו הרצליה-ת"א, מספר פעמים בשבוע - רוכב לבד ב99% מהמקרים - רוכב ותיק ללא הרשעות וכו, בן 40, רשיון ללא מגבלות נפח - תקציב 9000 ש"ח - נפח -> תלוי במחיר ובהנחה שעד 250 המחיר בביטוח זהה מרוב מודעות ופרסומים ברשת אני קלכתי לאיבוד אבל ממה שהצלחתי ללמוד הגוי רייד והגוי מקס, בעדיפות, הדינק מומלץ וגם הפיאג'ו XEVO מומלץ מאוד ועוד כמה דגמים, בקיצור לכול אחד אחד המומלץ שלו לכן אני פונה לפורום לקבל המלצות,,,אני אובד עצות תודה מראש

vmisha

New member
מכל מה שקראת הגעת למסקנה

ש-JR ו-JM בעדיפות? באיזה פורום בדיוק ראית את זה? כאן זה פורום XEVO

vmisha

New member
זה לא מוריד מהעובדה

שהוא אחד הכלים המובילים בשוק (בקטגוריה שלו)

125motor

New member
לפי מבחני הדרכים ? או לפי השוק תכלס ?

לפי מבחני הדרכים הוא בהחלט יצא מנצח.. תכלס על הכביש ועם סחירות יותר גבוהה JYM נמצא קצת יותר גבוה בסקאלה

במקרה הזה העדר יודע כנראה מה הוא עושה

מבחני דרכים לא משקפים אמינות, סחירות וירידת ערך. כשזה מגיע לכלי רכב - שווה לבדוק, לדעתי, על מה העדר הולך לפני שמחליטים ללכת על משהו יחודי, שונה, שניצח במבחן השוואה - אבל רואה מוסך כל שני וחמישי.

vmisha

New member
במקרה הזה העדר הולך בעקבות הכסף, ותו לו

הקסבו ככלי הוא כמה רמות מעל ה-JM (שגם הוא קטנוע לא רע). זה שבישראל ה-JM הולך כמו לחמניות מעיד על "טיב" השוק המקומי, לא על הכלי עצמו.

"בכמה רמות מעל" - באילו פרמטרים?

אמינות וירידת ערך הם לא חלק מהם. התנהגות כביש ומנוע - כנראה שכן, אבל זה מה שמנצח מבחני השוואה, לא התנהלות יומיומית עם הכלי, ופה מנסיוני, יש ל-XEVO הרבה מה לשפר ביחס לכלים היפניים.

vmisha

New member
לא הבנתי מה הקשר לכלים יפניים...

ההשוואה הייתה בין קסבו ל-JM, שבפעם האחרונה שבדקתי היה טאיווני...

טעות הקלדה שלי, טאיוונים :)

מה שהופך את עניין השוואת האמינות לאפילו גרוע יותר מבחינתו של ה-XEVO, שהרי גם לטיוואנים יש מה לשפר ביחס לכלים היפניים

vmisha

New member
בניגוד לשאר גולשי הפורום

אין לי צורך פתולוגי להוכיח למישהו שאני צודק. חוץ מזה, יש פה "מועדון" מספיק גדול של קסבו, שיסבירו את זה (למי שזה לא מובן לו)

jony stekino

New member
אני יעזור לך

הוא התכוון לכלים מהמזרח JM של נח אבנר החזיק רק 90K ק"מ

למעלה