אל תשכחי לשמור
1 100פנטת ז2ו2ים New member 13/12/07 #54 לחצתי על הצורות האבן ירדה כזה... ירדתי במדרגות יש שם אותיות לעזאזל מה עושים שם?
L Lady in red2 New member 13/12/07 #55 סליחה, היה לי טלפון ../images/Emo58.gif את צריכה ללחוץ על המשבצת המתאימה ל-2 אותיות: אחת שקיבלת מהכדור המואר על הקיר, והשנייה מהתמונה שצילמת.
סליחה, היה לי טלפון ../images/Emo58.gif את צריכה ללחוץ על המשבצת המתאימה ל-2 אותיות: אחת שקיבלת מהכדור המואר על הקיר, והשנייה מהתמונה שצילמת.
E eti911 New member 13/12/07 #56 מישהו יודע איפה צריך לשים את הידית? מנסה בכל דרך אפשרית ליד המזרקה... ואיפה הקונכיה בכלל?
L Lady in red2 New member 13/12/07 #57 ../images/Emo58.gif כדי לעצור את המים את צריכה קודם כל את המאובן/קונכייה, שאותו את לוקחת בעזרת המברג מאחת האבנים שמתחת לתמונה. אחרי שאת עוצרת את המים, בצד שמאל של המזרקה יש 2 חורים שבהם שמים את הידית.
../images/Emo58.gif כדי לעצור את המים את צריכה קודם כל את המאובן/קונכייה, שאותו את לוקחת בעזרת המברג מאחת האבנים שמתחת לתמונה. אחרי שאת עוצרת את המים, בצד שמאל של המזרקה יש 2 חורים שבהם שמים את הידית.
פ פורפורית 1 New member 13/12/07 #58 לא יורדת האבן למרות שסידרתי את הצורות לפי האור במיגדלור. לא זכרתי את הסדר אבל הוא מראה את הצבעים כשניגשים אליו...יתכן והוא החליף את סדר הצבעים ?
לא יורדת האבן למרות שסידרתי את הצורות לפי האור במיגדלור. לא זכרתי את הסדר אבל הוא מראה את הצבעים כשניגשים אליו...יתכן והוא החליף את סדר הצבעים ?
L Lady in red2 New member 13/12/07 #59 לא הגיוני שסדר הצבעים ישתנה נסי לבדוק שוב את ההתאמה בין הצורות לצבעים והסדר שלהם, זה חייב לעבוד.
פ פורפורית 1 New member 13/12/07 #60 תביטי בתמונה ותגידי לי מה לא בסדר אם יש לך זמן.והסדר שהמיגדלור מראה הוא שונה ממה שהיה בפעם הראשונה ,אז היו רק 4 צבעים ועכשיו יש 5 הסדר העכשווי הוא..צהוב לבן כחול אדום ירוק
תביטי בתמונה ותגידי לי מה לא בסדר אם יש לך זמן.והסדר שהמיגדלור מראה הוא שונה ממה שהיה בפעם הראשונה ,אז היו רק 4 צבעים ועכשיו יש 5 הסדר העכשווי הוא..צהוב לבן כחול אדום ירוק
L Lady in red2 New member 13/12/07 #62 אז זה אמור להיות ../images/Emo58.gif עיגול, כוכב, איקס, ריבוע, משולש. זה מה שיצא לך?
פ פורפורית 1 New member 13/12/07 #64 אולי צריך ללחוץ על משהו נוסף? או שאחד מהכלים שלי עדיין לא נוצל ?
L Lady in red2 New member 13/12/07 #66 רגע... לא שמתי לב - הפכת את התמונה, היא לא אמורה להיות הפוכה, ההתאמה של הצבעים לצורות לא נכונה.
L Lady in red2 New member 13/12/07 #67 אז את אמורה להשתמש בזה ../images/Emo58.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1291&msgid=110026345 ואז הסדר הוא: כוכב, משולש, עיגול, איקס, ריבוע.
אז את אמורה להשתמש בזה ../images/Emo58.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1291&msgid=110026345 ואז הסדר הוא: כוכב, משולש, עיגול, איקס, ריבוע.