זה לא מסובך - מתאימים כל צורה לצבע המתאים במחומש: צהוב - כוכב ירוק - משולש כחול - עיגול לבן - ריבוע אדום - איקס אם הסדר שלך הוא כחול, צהוב, אדום, לבן, ירוק, אז אתה פשוט מתאים להם את הצורות - עיגול, כוכב, איקס, ריבוע, משולש.
נכנסתי לחדר הזה לקחתי משם מחשב... חזרתי חזרה לקחתי את הג'וק שמתי אותו בחור של העכבר מאחורי הכד הוא נתן לי מפתח למגירה.... חיברתי את המחשב למאריך... חיברתי את הUSB (ג'וק) נתן לי רמז לקוד נוסף הכתובת שלהם, פתחתי ת'מגירה ושעה ניסיתי להכניס שם ת'קוד , לא הצלחתי : ( אולי את הצלחת?
הכדור המואר נותן לך את המילה travel הלפטופ נותן לך את gotmail. (כולל הנקודה) והפלאפון ברגע שמניחים אותו על השולחן נותן את jp. (גם כולל הנקודה) אז את מחברת את שלושתם ורושמת את הכתובת במקום המתאים בתוך המגירה.
יש בסופו סיסמה עבור החדר למטה. מכיוון שיש 3 עמדות בחדר ההוא, תכבי בו את האור ותאירי עם הפנס UV - במיקום שבו את רואה משולש הפוך - שם את צריכה להקיש את הקוד מעמוד האינטרנט. ו... יצאת!
הגעתי לחדר למטה, איפה שיש עמדות של מחשב. איכשהו היה לי מחשב, עליתי למעלה וחיברתי אותו לחשמל. ירדתי שוב ויש רק חושך (הארתי עם הפנס, יש משולש לא הפוך על הקיר בצד שמאל). לא מצליחה להעלות דף אינטרנט במחשב (לא מגיב הכפתור של ה- MENU). אה, והג'וק לא נכנס בחזרה לחור (מישהו כאן אמר את זה..) מה הלאה?
את יכולה להדליק את האור בחדר למטה ע"י המתג שנמצא שם כשמסתכלים למעלה. לא מעלים את דף האינטרנט בלפטופ, אלא כשמכניסים סיסמה בתוך המגירה, אחרי שפותחים אותה. בקשר לחיפושית - ודאי שלחצת עליה שוב כדי לחבר אותה (שהיא לא במצב פתוח של USB). רק במצב הזה את יכולה להכניס אותה לחור של העכבר.
כתבתי במגירה: travel.gotmail.jp. וזו טעות.. ניסיתי גם באותיות גדולות, קטנות, להוסיף www לפני- כלום לא קורה.. אולי צריך להוסיף את מה שהיה ליד התמונה? היה כתוב travel i ובתמונה שצילמתי- לא זוכרת ולא רואה שם אות. נראה לי שזה היה K
travel.gotmail.jp נפתח מזה עמוד אינטרנט עם סיסמה, אבל כנראה שאפשר להמשיך במשחק בלי זה אם את יודעת את הסיסמה שרשומה בו - crete עכשיו את עוברת לחדר למטה, מכבה את האור ומדליקה את פנס ה-UV. האיזור שמסומן במשולש - שם צריך לכתוב את הסיסמה. אז את מדליקה את האור ורושמת crete במקום המתאים.