Bon Voyage

Lady in red2

New member
את צריכה קודם כל את ../images/Emo58.gif

המברג, שאותו את מקבלת ע"י פתיחה וסגירה של החלון, ואחרי שהוא נופל להזיז את הכיסא הימני קדימה ולקחת את המברג. בקשר לתמונה השנייה ששמת - זה לא המשחק הזה, שרשרי אותה לשרשור של המשחק.

לא יודעת אם זה היה מכוון אליי..

אבל יש לי את המברג כבר.. יש לי כבר כמעט את כל מה שכתבתם.. אבל רק החדר הסודי הזה!! איפה הוא? מה אני מפספסת?! זה משגע אותי!!

Lady in red2

New member
וניסית לפתוח עם המברג את ../images/Emo58.gif

הדלת הכחולה הבודדת? את צריכה ממש ללחוץ איתו על המנעול. אם זה רושם שזה לא נעול אלא תקוע, תלחצי עליה כמה פעמים.

תודה על העזרה :)

התכוונתי לחדר הסודי.. זה שיש בו מחשב (???) ומגירה...ואיך לחצתם על הצורות?! איפה הן בכלל?! יש לי הכל, את התמונה, את סדר הצבעים.. לא מצליחה לגרום לצורות להופיע על הרצפה.. איך עושים את זה? אגב, משחק מעולה :) יוצא לי להיכנס לפה הרבה ולשחק וזה אחד הטובים.. והקשים..
תודה

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

הקלקת את הסדר הצבעים בקוד הצבעים? אם כן, אז אחרי שהצלחת לפצח אותו, מתחת לזה יש בקבוק צבע UV. משם הכל כבר מוסבר כאן בשרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1291&msgid=110025423 (אחרי שקראת את ההודעה בקישור, תרדי למטה עד שאת רואה "ההודעה הנוכחית" ומשם מוסברים גם הצעדים הבאים).

הדלת הימנית התחתונה בארון....

שימי את הג'וק זה יפתח לך את הכספת מאחורי הכד... משם תקחי את הנייד

סדר הצבעים הוא....

לבן,ירוק,כחול,אדום,צהוב... אגב... מה עשיתם עם המצלמה או מה שזה לא יהיה זה שהוצאנו מהבטריה?

מקס6

New member
לכל אחד סדר אחר ,זה לא הסדר אצלי ,עם המצלמה

תצלמי את הרקע של המגדלור

למעלה