BMW F650 שאלה:

swaption

New member
BMW F650 שאלה:

רציתי לדעת האם מישהוא כאן מכיר את האופנוע הנ"ל, אני מדבר על טווח השנים שבין 1994 עד 1996. הייתי מעוניין בחוות דעת על האופנוע הזה. אחרי כמה קילומטרים יש צורך בהחלפת מנוע? עלות טיפולים? בגדול האם הוא מומלץ לקניה. יש לציין שרוב הנסיעות שלי הן בתוך איזור המרכז.

מיצו

New member
לא צריך להקפיף אחרי 15 דקות

לעניין האופנוע, היה לי כזה לדעתי שנת 96, שחור. היה אחלה, טיפה רך מדי, ובפרספקטיבה של היום לא התברך בעודף כוח, אבל זה לא אומר שאי אפשר להנות ממנו. אני רכבתי עליו כשנתיים ומאוד נהניתי. אצלי הוא היה חדש כך שאני לא יכול לספר לך על בעיות אמינות. לא היו לו כאלה.

right turn

New member
בכל אופנוע מהשנים האלו אתה לוקח סיכון

אם אתה מוצא אחד שמור עם קילומטרז' נמוך - הרווחת, רק תדע שהוא יקר יחסית לאופנועים אחרים מאותה שנת הדגם בניגוד לרוב הבמוו זה מנוע סינגל ככה שהוא לא יחזיק כמו הבוקסרים הגדולים, אבל עדיין מחזיק יפה, כמה? נו אתה יודע זה כל כך תלוי בהמון דברים אחרים בארץ הוא לא מאוד נפוץ אבל באירופה הוא היה להיט מכירות וידוע באמינות גבוהה הבעיה שמרתיעה אותי אישית מלקנות במוו זה חלפים יקרים יחסית, מחיר יקר מעבר לכל פרופורציה וחוסר במוסכים (ואני עוד בכלל מהצפון) אם תחפש קצת בפורום תמצא עוד דעות

wolverine500

New member
BMW "מהשנים האלה אתה לוקח סיכון" ?!?!?!

חולק עליך right turn. איזה סיכון הוא בדיוק לוקח בגלל השנתון? אלא אם מדובר בבעלים קודמים שהיו נבזיים במיוחד לאופנוע, אופנועים של BMW (וגם הונדה, יצויין) ימשכו קדימה כמו הארנבים של אנרג'ייזר. המנועים של החברות הללו הינם סופר-אמינים (וזה על סמך נסיון עם 3 BMW אספנות 70-81 והונדה יפהפה). באם לא שומרים על אופנוע - גם דגם מהשנתון האחרון יכול להתפגר.

C O L T

New member
זה לא היה במקרה "מוצר מדבקה" שיוצר באיטליה?

לפחות בשנתונים המוקדמים? אז נסיונך צריך להיות עם אפריליות

Dresdner

New member
אכן אפריליה

האופנוע יוצר במפעל אפריליה לצד הפגאסו שהיה האח התאום לבמוו, המנוע הוא תוצרת רוטקס.

fantic

New member
לעניין האפריליה..

עם אותו המנוע בשינויים קלילים אכן קצת חלש אבל אמין וחביב.

Dresdner

New member
../images/Emo45.gif זה היחיד או שיש עוד כמה בישראל ?

אני זוכר שמטרו הביאו אותו לפני כמה שנים, והייתה איזו בחורה שראיתי רוכבת עליו בת"א, חוץ מהפעם ההיא לא ראיתי את האופנוע הזה יותר בישראל וגם בחו"ל.

iec

New member
בהחלט מיוחד אבל לדעתי רחוק מלהיות יפה-בעעעעעע

לא תראה אותו הרבה בארץ כי הוא לא נמכר בכמויות-וגם לו שנמכרו כנראה שכבר לא נוסעים כי הוא איטלקי והאמינות בהתאם...לא שווה לתקן

fantic

New member
אמורים ליהיות עוד 4 נוספים

הכלי אצלי 4 שנים היה בכל מקום בארץ מלבד מצבר וטיפולים הוא לא מכיר מוסכים מנוע רוטאקס אוסטרי מערכות חשמל יפאניות מעצב פיליפ סטארק אני חושב שהוא צרפתי יצרן אפריליה איטליה . מראה עניין של טעם דיי הקדים את זמנו הבחור שנת 96 זכה בתחרויות על העיצוב.

C O L T

New member
מקבלים עם האופנוע? ../images/Emo3.gif

ה-מוטו 5\6 זה באמת אופנוע יפה ומיוחד.

למעלה