בימר F650
היי, חבר שלח לי את השאלה שלך בתוספת התמונה,ושאל "תגיד.. יש מצב שזה האופנוע שלך...? אז ככה, קניתי אופנוע כזה ב- 96, הזמנת הצבע היתה באופן מיוחד, ונודע לי מאוחר יותר שיש אולי עוד שני F650 בצבע כזה, אני לא בטוח שהוא שלי אולם הסיכוי גבוה מאד. לשאלתך, אם אתה עסוק בשאלות הקשורות לאמינות ועלות אחזקה, רוץ לבנק (או לבלטה הקרובה..) קח את הכסף ורוץ לקנות אותו, לא מצאתי מאז אף רכב (דו או ארבע גלגלי) כל כך אמין וכל כך זול לאחזקה...! דלק, טיפולים שוטפים ו... זהו. אם אתה עסוק בשאלות הקשורות לנוחות נסיעה וכאבי גב וכאלה, רוץ לקנות אותו, אני דפקתי עליו שעות של נסיעות כביש(בעיקר) ושטח, ולעולם לא חוויתי את החוויה המפוקפקת של כל שאר הרוכבים שסבלו מנימול בידיים ונאקות כאב מחוליות הגב השונות (ולצערי, אני מחזיק שתי פריצות דיסק לא פשוטות.. מתאונות.. ואחרי שעות של נסיעה אתה יורד כאילו כלום). אם אתה מחפש אופנוע מדהים ביופיו, אז יש לו כמה וכמה מתחרים, אבל ממתי גבר צריך להיות יפה (ברור לך שאופנוע דו"ש הוא גבר נכון..? דוקאטי היא נקבה, לפחות לפי התחושות שאני מקבל כשאני רואה, יפהייפיה, לא צפויה ואמינות ממנה והלאה, זאת ועוד מבלי להוריד מאומה מחווית הרכיבה ושאר השטויות שאנחנו מוצאים האופנועים.. זהו, אני יכול לדבר עליו שעות אבל מחכים לי בים, תעשה חיים ושמור על הגומי למטה. אני במקומך, כמו שכבר ציינתי, הייתי רץ וקונה את הדבר הנפלא שמופיע כאן בתמונה. חג שמח