BMW F650 שאלה:

Dresdner

New member
מה R90 עכשיו

דיברנו על 650F שיוצר במפעל אפריליה באיטליה עם מנוע של רוטקס תעשה קצת שעורי בית.

wolverine500

New member
אני דיברתי על הr90,הגבתי לקולט.מאיפה אתה הגעת

נראה שהתפתח פה דו שיח של חרשים, אבל בכל מקרה, לגבי שיעורי בית - כשתהיה מרצה או מתרגל שלי, תפנה אלי.

Dresdner

New member
רק מחמם את הכיסא לCOLT עד שהוא יגיע../images/Emo13.gif

חשבתי שאם גולש שואל על אופנוע מסויים אז עונים לו בהתאם, איך אופנוע עם מנוע בוקסר תוצרת גרמניה יכול לתת אינדיקציה לאמינות של מנוע חד צילינדר שיוצר באוסטריה והורכב באיטליה?

wolverine500

New member
תתעודד,בגולני מחממים מושבי אסלות../images/Emo3.gif

כל נושא התת-שרשור שלי היה עניין רלוונטיות השנתון לדגמי הBMW לסוגיהם, מבלי לגעת בעניין הבוקסר/סינגל, וזאת הסתמך על נסיון עם BMW'ויים (בוקסרים, יש לציין. אגב, אחד מהם הוא r65, האח הקטן). קיצר נו חלאס, דו שיח של חרשים. דו"צ. עזוב.

daniel f650

New member
להערכתי, אופנוע מצוין ושווה כל שקל-אמין ביותר

שמעתי על אופנועים בעלי 200,000 ק"מ מבלי לגעת במנוע ועדיין רוכבים. שלי אישית נסע מעל 90,000 ולעולם לא נגעתי במנוע.
. מושב נוח מאוד לנסיעות ארוכת, קל מאוד לתפעול ושליטה גם בתוך העיר. שלי אמנם שנת 98 אך ההבדל קטן מאוד ביחס לשנתון שרשמת (פלסטיקה מלפנים קצת שונה). אני אישית הייתי מעדיף לקנות F650 כזה משנתון יותר נמוך (במגבלת התקציב), מאשר KLE למשל קצת יותר חדש, אבל אול זה רק אני. עלות טיפולים תלויה לאן תלך ולא כזאת יקרה וגם לא מסובכת . אל תשכח שטיפול הוא כל 10,000 ק"מ ולא כל 6K כמו אצל הרבה אחרים- טיפול קטן (כל 10K) אפשר לעשות לבד, טיפול גדול (כל 20K) עדיף במוסך. כבעל אופנוע כזה כבר 8 שנים אשמח לעזור וליעץ אם תצטרך - שלח מסר. דניאל

kobibets

New member
בימר F650

היי, חבר שלח לי את השאלה שלך בתוספת התמונה,ושאל "תגיד.. יש מצב שזה האופנוע שלך...? אז ככה, קניתי אופנוע כזה ב- 96, הזמנת הצבע היתה באופן מיוחד, ונודע לי מאוחר יותר שיש אולי עוד שני F650 בצבע כזה, אני לא בטוח שהוא שלי אולם הסיכוי גבוה מאד. לשאלתך, אם אתה עסוק בשאלות הקשורות לאמינות ועלות אחזקה, רוץ לבנק (או לבלטה הקרובה..) קח את הכסף ורוץ לקנות אותו, לא מצאתי מאז אף רכב (דו או ארבע גלגלי) כל כך אמין וכל כך זול לאחזקה...! דלק, טיפולים שוטפים ו... זהו. אם אתה עסוק בשאלות הקשורות לנוחות נסיעה וכאבי גב וכאלה, רוץ לקנות אותו, אני דפקתי עליו שעות של נסיעות כביש(בעיקר) ושטח, ולעולם לא חוויתי את החוויה המפוקפקת של כל שאר הרוכבים שסבלו מנימול בידיים ונאקות כאב מחוליות הגב השונות (ולצערי, אני מחזיק שתי פריצות דיסק לא פשוטות.. מתאונות.. ואחרי שעות של נסיעה אתה יורד כאילו כלום). אם אתה מחפש אופנוע מדהים ביופיו, אז יש לו כמה וכמה מתחרים, אבל ממתי גבר צריך להיות יפה (ברור לך שאופנוע דו"ש הוא גבר נכון..? דוקאטי היא נקבה, לפחות לפי התחושות שאני מקבל כשאני רואה, יפהייפיה, לא צפויה ואמינות ממנה והלאה, זאת ועוד מבלי להוריד מאומה מחווית הרכיבה ושאר השטויות שאנחנו מוצאים האופנועים.. זהו, אני יכול לדבר עליו שעות אבל מחכים לי בים, תעשה חיים ושמור על הגומי למטה. אני במקומך, כמו שכבר ציינתי, הייתי רץ וקונה את הדבר הנפלא שמופיע כאן בתמונה. חג שמח

למעלה