BJJ-ג'ודו דעתי בענין(ועוד דברים)

Tonjin

New member
בחייאת בן-אדם, זו שאלה רצינית..

לא כל העולם (ובטח שלא אני) מחכה לתפוס אותך בפינה אתה יודע... תרגע, לא ניסיתי לרמוז שמשפחת גרייסי פיברקה מאות קרבות ומכרה אחרי זה את הסיפור הזה למתאמנים התמימים בכל העולם, אני באמת ובתמים מעוניין לראות עוד סרטים כאלו במידה והם קיימים ברשת

yonik

New member
סרטון נחמד, דווקא במקרה הזה ההבדל

בין BJJ לג'ודו לא נראה גדול. ג'ודוקא היה יכול לפעול בדרך דומה ולהגיע לתוצאה דומה. נראה פשוט שלקרטיסט בסרטון אין שום ניסיון עם הטלות או עבודת קרקע כי הוא אפילו לא ניסה להתחמק מההטלה שלא לדבר על לבצע תרגיל נגד. עוד דבר, נראה שהבחור מ ה BJJ הרבה יותר נחוש ואגרסיבי שזה לא פחות חשוב.

floppy disk

New member
הקראטקה הפסיד עוד לפני שהשני נגע בו

הוא פשוט קפץ לעברו עם הידיים למטה... זו כבר בעיה של הקראטקה ולא של הקראטה. לפחות זה שעושה הפקידו שמופיע באחד הסרטונים שפורסמו בדיון הזה ניסה לתת בעיטה (למרות שלא כל כך הצליח לו) ולא פשוט קפץ לעבר מישהו בלי לשמור גוף/פנים.

Tonjin

New member
אתה בטח לא תאמין לי

שלא חפשתי להתווכח או להוכיח משהו כשבקשתי עוד סרטונים, אבל אני חייב להגיד שאני לא אוהב את הסרטון הזה... כפי שציינו גם כאן וגם בעמוד של הסרטון עצמו הקראטקה נראה כאילו שהוא בעצמו מנסה להכנס לשוּט ולא עובד כפי שהיית מצפה מסטרייקר לעבוד - לא מול סטרייקר אחר ובטח שלא מול גראפלר. נוסף על כך לפי הכיתוב בהתחלה שני החבר'ה באים מאותו מועדון מה שקצת מקשה עלי לראות את הקרב כ"קרב רחוב מאורגן", זה והעובדה שבשנייה ה-30 היד והאצבעות של הקראטקה בפנים של הגרייסי בצורה שבה בהחלט הוא היה יכול לחפור לגרייסי בעיניים והאף בעוד שהגרייסי לא היה יכול למנוע את זה וגם היה לא בפוזיצייה שמאפשרת להעניש מיידית הקרטקה. הגרייסי מצידו מחזיר לו טובה בשניות 34-35 כשהוא די מסמן לו את האגרופים בפנים מהמאונט ולא גורם את הנזק שהיה יכול לגרום... ישמעלף, פעם הייתי לוקח את הניתוחים שלך של קרבות MMA יותר ברצינות - זה לא אאוטץ' זה... שוב, אני מבקש להדגיש שמה שנאמר מתייחס לסרטון הזה בלבד

IshMaElf

New member
אם תשים לב הוא שבר לו את המרפק

חבוב זה אאוטץ' רציני, זה רק מראה כמה אתה חסר ניסיון, לא הבנת בכלל מה היה כאן.

Tonjin

New member
בוא ותסביר לחסר ניסיון שכמוני איך

הגעת למסקנה שנשבר שם מרפק ולמה אתה חושב שאי-אפשר לחפור בעיניים כשהן עצומות (מה עם האף אגב? הוא דחף טישו בנחיריים..?)

IshMaElf

New member
אם תיראה היטב את הסרט עד הסוף

תשים לב שהוא שבר לו את המרפק, בעצם כל היד שלו יצאה מהמקום ורואים את זה בבירור בסוף, שהיא נימתחה כמו גומי מחוץ למקום שלה.

IshMaElf

New member
הקרטיסט ניסה לחפור לו בעיניים ראו

את זה טוב, הוא לא הצליח כי הוא סגר אותן כמו שצריך, המכות מהמאונט של הגרפלר היו חלשות אבל זה מאוד קשה להוציא מכה נורמלית שיש מתחתיך בנאדם שמנסה בכל הכח להעיף אותך ממנו, אתה מאבד שיווי מישקל בקלות, אז יוצאות לך מכות דרדלה או שאתה מעדיף להמעיט במכות ולשמור על הפוציזיה. תאמין לי שפציעה כזו היא באמת חמורה, הרבה יותר מנוקאאוט.

Tonjin

New member
כתוב בשנייה הראשונה של הסרטון

"פאבריציו פרארה (קינטראון נגרו ברזיליאן ג'יו-ג'יטסו) נגד קריסטובל גראסיה (קינטראון נגרו שוטוקאן)" מה כבר יש לא להבין?

Tonjin

New member
לא אמרתי מבויים

אמרתי שמדובר במשהו שהוא יותר "ראנדורי ידידותי" מאשר "קרב רחוב מאורגן" ויותר מכך דברתי על הסרטון הספציפי הזה ולא על אחרים שיכול להיות שמציגים דברים אחרים... ואם זה לא שם המועדון, אז מה זה כן?

HAKOKI

New member
אני לא מומחה לכלום..אני מציג מספר

טעונים ובדרך כלל גם מצרף אליהם סרטון שמדגים את מה שדיברתי עליו אני מרגיש שכך יש בסיס יותר טוב למה שאני מדבר עליו.. ואם כבר רצית משהו עדכני אז הנה קרב צ'אלנג' גם ב2006 למרות שכבר "כולם" יודעים "הכל" נשארו עוד מספר אנשים שמחפשים לבחון את השיטה... חגורה שחורה בטאקוונדו נגד רנר גרייסי הסיפור הוא שהבחור מטאקוונדו בוחן את האומנות בשביל אישתו חח משהו כזה.. http://www.youtube.com/watch?v=tDmwyIh4ryQ

Giyora68

New member
נכון אבל לא מדויק

לא כל מה שאמרת מדויק. הסרטון שהבאת כחיזוק ..לא משהו . אני לא יודע מי איש ההפקידו בסרטון מה הרקע שלו וכו' הכניסה של הוריון במקרה זה נראית רע מאוד . אמרתי כבר שהגרייסי חזקים מאוד שיווקית מעבר ליכולת והמוניטין הבלתי מעורערים . כל שיטה ושיטה מוגבלת מבחינה מסוימת ושמה דגש על משהו אחר אחת הבעיות שמתרגלים לעבוד בצורה מסוימת , יש לכך יתרונות אבל יש סכנה של קיבעון . אני בטוח שבאימונים שמטילים אותך אתה לא מתרגש , נופל נכון ונכנס לפוזיציה , ברחוב כשתיפול על כביש או מדרכה יהיה יותר מסובך . אני סבור שברמות גבוהות זה עניין של טימינג ולא כ"כ איזו שיטה . כל איש ג'יוגיטסו שפגשתי או התאמנתי איתו הסכים שאת הדברים שיעשה או עושה בזירה או על המזרון לא יעשה ברחוב .

למעלה