Big Problem

nogit..

New member
תחשבי כמה אומץ צריך לבוא

לאנשים זרים לגמרי ולהגיד להם: בעניין הזה בפנימיות הכי גדולה בפרטיות איפה שזה הכי אישי בעולם אני באה אליכם ומבקשת עזרה. ולא פה דיברתי ואמרתי לה את כל מה שאני חושבת בעניין בגלל זה גם שלחתי לה אי-מייל וביקשתי שתשלח לי היא. צניעות תניעות, אבל בנות מגיעות למצבים כאלה ולא יודעות מה לעשות. את הדיון המעמיק אם היא תרצה אני אעשה מולה בלבד. ובתי נייטין באמת באמת שאני רוצה להבין אותך אבל לא מצליחה. זה באמת מעבר לסף סיבולת שלי ``הזבל שלה``??? זה הנשמה שלה שקוראת ``תעזרו לי בבקשה``!!!!! וסטירה, זה מה שאתה נותן?

...Oo

New member
סיכום ביניים (למי תפסתי את התפקיד?)

בס``ד לאן נגררנו..... לא שותקים ולא עוזרים :)

מאיה יקרה

מאיה יקרה, אני כה מבינה לליבך ולואי ויכולתי לסייע לך! אשמח מאוד ל ``שוחח`` אתך באמצעות כתובת ה- Email שלי. אנא התעלמי מכל דברי הבלע הנשמעים כאן מפי חלק מחברי הפורום. מקווה מאוד שמספר משתתפים יתפכחו במהרה מן האטימות השורה בהם. קיום יחסי מין הנו ביטוי לאהבה (אחת מיני רבות) השורה בין זוג אוהבים ואינם מעשה רע או מעשה כזה שיש להתבייש בו/לחשוש ממנו. אולם, לגבי חששותייך מהריון- צרי עימי קשר, מקווה שאוכל לעזור לך/לייעץ. חזקי ואמצי, התפכחות

התפכחות תיפח רוחי!(חס ושלום)

התפכחות יקרה, יהודיה, בושי והיכלמי לך. הינך אינך מבינה דבר וחצי דבר, את מדברת דברים שאינך מבינה, דברים שטחיים לחלוטין. כשתביני משהו בנושא רק אז תוכלי לדבר........... אל תדברי דברים שטותיים , חבל....... ממני כלנית

לכלנית

אני מנסה להבין מה בדיוק היה שטותי בדבריי...מה בדיוק אינני מבינה לטענתך... האם האמירה כי קיום יחסי מין אינו דבר רע, אסור, פרוץ, חטא בל יעבור וכו`..או אולי האמירה (ידיעה) כי קיום יחסי מין בין זוג אוהבים הנו אחד מהאופנים בהם ניתן להביע אהבה? על מה יש להתבייש? צר לי עלייך כלנית ואולי גם על חברים נוספים בפורום על כי הנכם עדיין שבויים במוסכמות החברתיות שטוותה לעצמה החברה הדתית ברוב צביעותה. התפכחות

...Oo

New member
חשבתי שאמרת פעם משהו על כבוד לדת..

בס``ד להלכה את קוראת מוסכמות חברתיות?? ולשומרים עליה שבויים?? וצבועים??? המעשה עצמו לא רע... בגבולות המותר כמובן!

נולי

New member
בלי לתת לגיטיציה

כעיקרון, אין איסור במגע מיני בין שני אנשים רווקים. מה שאסור זה להיות עם אישה נידה, כך שתכנית אם בחורה טובלת מותר לה לגעת בבנים ויותר מזה... בגלל החברה המתירנית בה אנו חיים ועל מנת למנוע פריצות, וילדים מחוץ לנישואים הוחלט שנשים רווקות אינן טובלות, ולכן אסור לגעת בבנים וכו וכו. אני חושבת שלחברה שלנו יש קצת בעיה, מצד אחד אנחנו דתיים ושומרים על כל ההלכות והמצד השני אין הפרדה כל כך גדולה בין בנים לבנות כלומר יוצא מצב שיש זוגות שיוצאים 5 ו6 שנים עד שהם מגיעים לגיל שהם יכולים להתחתן בו, מצב זה יוצר את הבעיות שעד כה דובר בהם וצריך לחשוב על הבעיה. אבל צריך לזכור שמצבים כאלה הם עדיין חריגים, גם אם יש לכם מספר דוגמאות, והשיטה פחות או יותר עובדת, כך שלא נוציא לעז על החברה שלנו, ובאשר לאין אפוטרופוס לעריות הכל תלוי כמה אתה חזק ואיפה הגבולות שלך, זה לא אומר שכל מי שתהיה אצל החבר שלה ב2:00 לפנות בוקר, תגרר לזה, אני פעם ישנתי אצל חבר שלי (לשעבר ) המכונית נתקעה לנו באמצע הלילה, הגרר לקח אותנו לדירה שלו, ולי לא היו אוטובוסים לחזור הביתה, כך שלא נותרה לנו בררה, נעלתי את החדר שאני ישנתי בו, ואת הדלת הראשית השארנו פתוחה כך שלא עברנו גם על יחוד - ושום דבר לא קרה, וזה בגלל שהיו לנו גבולות ברורים וידענו שכאנחנו לבד אנחנו אפילו לא יושבים על אותה ספה. ואשר להריון לא נכנסים להריון מכל מגע אז תעשי בדיקה לפני שאת נלחצת. מקווה שלא הייתי גסת רוח יותר מדי, (אני פשוט נשואה ובגלל זה אני רגילה לדבר על הנושאים האלה ביתר פתיחות) ואני חושבת שהכי כדאי לדבר עכשיו עם רב, מאיה, את יכולה לדבר עם הרב שי פירון הוא טיפל בכמה מקרים כאלה אפשר להשיג את המספר שלו ב144 הוא גר באורנית.

הינשול

New member
על עברית..

בס``ד סביר להניח שאת יודעת, אבל בכל זאת.... תנסי ללחוץ Alt + Shift, טוב?!

nogit..

New member
אין תמיכה עברית

היא כתבה שעברית לא מותקנת במחשב

פיטנגו

New member
?

מאיה יש לי שאלה כדי להבין משהו: את דתיה? דבר שני תכתבי לי את האימייל שלך כי יש לי הרבה לכתוב לך בנושא... רוצה לעזור.. פיטנגו...

היי

קודם כל תרגעי ואני יכולה לעזור לך רק תגידי לי עם את מעדיפה לכותב אלי לאי מייל שלי או שגם כאן זה בסדר שמיים כחולים

קהלת

New member
לא מאמין למראה עיני!!!!!!!!!!!!!!!!

בס``ד וב``ה. אחותנו פונה אלינו וזועקת לעזרה!!! ומה אנחנו עושים? עסוקים בויכוחים האם צריכה היתה לכתוב בפורומנו,או לא. על מה מוביל לדברים האלה,על הכבל של בתי נייטין והאם צריכים להוריד את ההודעה הזאת, אם לאו... אני ממש מתבייש, תשאירו את הויכוחים האלה לאח``כ, את חילוקי הדעות והמחלוקות. יהודיה זועקת לעזרה ותראו מה אנו עושים - הכל חוץ מלעזור! ושמישהו כבר יעזור לה!!!!!!!!!!!!! (בעקר הבנות). קהלת. >>> למאיה. אני ממש ממש לא מבין בנושא הזה, תפני אל מישהו קצת יותר מנוסה בנושאים הללו רופא\פסיכולוג. > בקשר להריון: בפרשת וירא כשבנות לוט משקות את אביהן יין ומתעברות ממנו. רש``י כותב שם ש``דרך הטבע`` שאין האשה מתעברת מביאה ראשונה. מקוה שעזרתי...

אל תטעה אותה

אסור לחשוב שבפעם הראשונה זה לא קורה בגלל שהרבה מאמינם בזה, הרבה גם נענשים בגלל זה

קהלת,האם אתה באמת מאמין לסיפור הזה?

כי אצלי הוא בספק ספיקא דרבנן..מכמה וכמה טעמים...בברכה,בתי נייטין

מ.פ.

New member
הלכה ומדע

לצערי, לא כדאי להביא הוכחות מדברי ההלכה. לא תמיד היה להם את הידע המדעי שיש לנו, ובעיקר בנושאים אלו. מוטי

התרנגול

New member
רק רוצה להגיד...

שלא הייתי פה בצהריים, כשכל הדיון הזה התפתח, אבל אני בהחלט מסכים עם נוגית. אני לא חושב שזה נותן לגיטימציה כלשהי, כמו ש-בועה אמרה, אלא דווקא להפך- זה מרתיע. ובקשר לנייטין, שאני משתדל להתייחס אליו בד``כ ברצינות, ולכבד אותו ואת דעותיו (ולא מתיחס אליו כאחד שבא סתם לקנטר... בניגוד לאחרים פה), אני לא חושב שמה שנכתב ב-א-מ-ת פגע בו, אלא סתם רצה לעורר פרובוקציה... אני לא רואה מה זה פוגע. אני אשמח אם תסביר לי. ולכל השאר- באמת תנסו לעזור. אני צעיר, ואני בן, ולא מבין בדברים האלו, אבל מי שכן יכול.... בתקווה לגאולה תרנגול

מה זאת אומרת ``אני לא מבין מה זה פגע

בו``,האינך מבין עד כמה ניבול פה הוא דבר חמור??!בתקווה-בתי נייטין

למעלה