Big Problem

את לא סותרת את עצמך? בועה?

מצד אחד את לא שופטת מצד שאני אין אבל? תחליטי... לדעתי כן יש אבל, לדעתך אין? אז אין אם מישהי חס ושלום עוברת אונס זוועתי ולא רצוי, אני לא יודעת מה היא אמורה לעשות לשמור את התינוק או לא, אני לא באה לשפוט, ואני גם אומרת שכל מקרה לגופו! ואמרתי כבר שזה רצח זה נכון, אבל אסור לשפוט, פשוט אסור! אנחנו יכולות עד שנה הבאה להתווכח כאן, כל אחד ודעתו אני אמרתי את דעתי, את אמרת את דעתך. וכמו שאמרתי הדבר הכי מדהים בעולם זה י ל ד י ם, ואני תומכת בעינין שהפלה זה רצח, אבל...(אצלי יש אבל) כל מקרה לגופו! לילה טוב, אוהבת אותכם. לימונית.

911

New member
במקום לדבר על המקרה הספציפי הזה

אתן מדברות על תיאוריות... נכון אין לשפוט רצון להפלה במקרים מזעזעים כמו אונס-אין לשפוט! אבל במקרה הספציספי הזה ניתן היה למנוע את ההריון בגלל הרבה נשים חסרות אחריות-מתים המון תינוקות....

...Oo

New member
תגובה ובה ה` סעיפים עם אופציה לעוד :)

בס``ד א. אם בכלל הסיפור הזה נכון.. זה עוד לא אומר שהיא בהריון! ב. אני בהחלט מדברת תאורתית, מי אני שאתן לה עצות.. מה אני רב? אם היא הייתה מוודא...מקסימום הייתי שולחת אותה לאגודת אפרת שבדיוק בשביל זה היא קיימת.. ג. מי שופט???? אני לא שופטת אף אחד.. רק אמרתי שזה אסור בעצם אפילו את זה לא אמרתי, רק דברתי על רגשותי בעניין.. ובמקרים מיוחדים שעליהם דברתן יש רבנים ואם רב מתיר אז... (למרות שגם את זה קשה לי להבין) אבל.. זה לא נקרא לשפוט! אם אני אומרת לדוגמא ש.. אסור לשקר ושאני לא אוהבת שמשקרים שפטתי את כל השקרנים??? מה הקשר? ד. תמיד בא אחרי ג` מה לעשות? :)) ה. חאלסססססססס! (מה עם Kיציק באמת?;-) ) לילה טוב שלכם, בועה- פורשת לחלומות... :)

בחיים לא!!

אני עוסקת בהוראה! בחיים לא! הנ הלך כמה סיבות... א. לא מקבלים הרבה כסף... ב. זה לא מעניין אותי.. ג. יש לי כבר עבודה מעכשיו אני אהיה סגנית המנהל של אחי .. בעבודה שאבי הקים! ד. אז ההוראה תחכה לי... ה. אם אתם שואלים כבר מה אבא של שייק יכול להקים.. אז זו חנות ענקים למוצרי חשמל מחשבים וכו...! ואני אעבוד בתחום המחשבים.. וזה יהיה בקרוב.. זהו!!!! סוף! שייק.

כמה דברים:

קודם כל, מאיה, שווה שתבדקי את זה, לא? כל העצות שאומרות ללכת לרופא, חכמות מאוד, כי בעצם לרובנו אין מושג. חוצמזה- את דתיה? שאלה שניראית טיפשית בפורום הזה, אבל היא לא כ``כ מיותרת. וזה קשור קצת לדיון... עם נוגית אני מסכימה פעמיים- בתי נייטין, גם אם אתה רוצה להביע התנגדות , יש דרכים קצת יותר מעודנות מלשחק קריקטורה של ``יהודי לא ציוני``. ובקשר לטמינת הראש בחול- לפני .... המון זמן, מי שזוכר, אני גם כתבתי משהו על התופעה הזאת, וכמה שהייתי בהלם אז. כנראה שזה קצת יותר נפוץ ממה שאנחנו חושבים, ומחייב פיתרון ועזרה, ולא התעלמות! עד כאן. לילה טוב :)

Maya_L

New member
Hi everybody

yesterday my computer stuck , so I couldn`t write for you my e-mail. My mail in hotmail closed so my new mail is: [email protected] I will be glad if everyone that can give me advice will send to my new mail. By the way- how can I change my E-mail in my properties in the chat Thanks and I`m waiting for good advice- I don`t have long time

הפריק

New member
ההודעה פה כל כך הרבה זמן ועוד לא

הגבתי? לא יכול להיות. גשי לפסיכולוג הקרוב לביתך והוא יעזור לך, אם זה בכלל מציק לך ויש לך בעיה עם זה. (זה בדוק!:))

תרדו ממנה לכולם מותר לטעות!

תעזרו לה במקום לבקר אותה! המטרה למנוע את זה שוב, לא לשחק לה על המצפון!!!

שוארמה ברוך בואך לצל פורמנו היקר

לא כולם מבקרים, אני אישית דוקא מאד צרם לי בלב על כל מה שעובר עליה. ואני לא שופטת!!!!!!!!!!!!!! לכן אני חושבת שהיא בבעיה, למרות שעדין לא ידוע, נכון? טוב לא בא לי להעריך במילים...אז אשתוק עכשיו... :cool: דרך אגב שוארמה, איך היתה השוארמה נכון טעימה? :cool:

למעלה