Big Problem

מאחת כמוך,מספיק לי לקחת קמצוץ קטן

של רגשנות,כי אם אני יקח טיפה אחת יותר,אני יהיה כבר כמוך.:))) )!!

911

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה

לפי דעתי זה לא שאלה אם זה מעשה נכון או לא נכון רק שאני לא מבינה למה דווקא פה היא החליטה לפנות לעזרה שזה יכול לעורר הרבה שאלות על הכוונה האמיתית של ההודעה-ואולי היא באמת במצוקה כבר אי אפשר לדעת היום... דבר שני יש כ``כ הרבה דברים שניתן לעשות כדי למנוע את מה שהיא חוששת ממנו (גם לאחר המעשה) אבל לכן יש רופאים בעולם..העצה הכי טובה שיתנו לך היא תלכי לרופא-והוא יגיד לך כבר מה לעשות הלאה...

911

New member
אם תקרא הלאה את ההודעות שלי תראה

שאני מתנגדת לחלוטין להפלות...

טוב.... אני חייבת להגיב....

הודעה האחרונה... וואוו... איזה פדיחה. לא משנה. לעניין . שמתם לב מה קרה פה בכלל?.! פרץ פה ויכוח מטומטם ועל מה? על איזה נערה מתבגרת ששלחה מכתב (שבעצם אף אחד לא יודע את הפתרון אליו...) בקיצור די!!!! כל עם ישראל אחים! אך אני שמחה שהפסקתם עם הריב והשלמתם! ולמאיה.. אין פיתרון..... אחר מאשר להפיל את הילד.. תלוי מה גילך כמובן! שמחתי לעזור! אם עזרתי! ובאותה עת... התרנגול....סורי.. לא ידעתי בן כמה אתה.

911

New member
אני לא מאמינה...

דבר ראשון-לא ידוע אם היא בהריון או לא דבר שני-את אומרת לה שאין לה ברירה אחרת חוץ מאשר להפיל את הילד?!?! יש עוד כמה דברים שניתן לעשות,תלך לרופא ותברר אותן (אני מבטיחה לך שיש)

אז מה עדיף?

לגדל את הילד שיסבול?!מה אנחנו מתווכחים! קודם שתהיה בהריון... אחר כך נדבר! ועוד. מאיה! עוד שאלה לי אליך! איך זה קרה! מה את לא שמה לב למה שאת עושה? את לא אחראית למעשיך? קודם כל לכי לרופא... היית שיכורה בלילה הזה? ולמה לא הגנת על עצמך.. את יודעת ``אמצעי מניעה!`` בקיצור... פעם הבאה תיזהרי.. חבריה ... אתם באמת חושבים שהסיפור נכון? לא יודעת למה?! אבל לא נראה לי.... ואם כן... אז הסיפור.... לא ייגמר טוב!

911

New member
תגובה

זה ממש לא נראה לי אמיתי... וחוץ מזה היא אמרה שהם שתו ``תה``,אז לא נראה לי שהיא הייתה שיכורה... ובאמת אין מה להתווכח על דבר שאנחנו לא יודעים אם הוא נכון בכלל....

הפלה=רצח, אבל....

אם הילד יגדל אצל אמא חד הורית, זה טוב? וזה תלוי אם האמא יכולה בכלל לגדל אותו. זה לא כזה פשוט, יש המון שאלות שצצות בעינין! אבל עוד לא ידוע אם מאיה בהריון, לא?

...Oo

New member
מה אבל?????

בס``ד ואם זה לא טוב זה מצדיק רצח?? מקווה שלא הבנתי אותך...

הפלה זה באמת רצח

ואני שאוהבת ילדים הכי שבעולם, ולדעתי זה הדבר הכי מדהים שאלוהים יכול להעניק לי, או לכל מישהו אחר. אבל יש כאן אבל... זה תלוי מה היה המקרה, זה תלוי איזה חודש רוצים לעשות הפלה, אני לא מאחלת לאף אחד שיקרה לו מקרה שלא צריך לקרות! בועה תדעי (את בת, לא?) שזה לא כזה פשוט, ויש המון מקרים, שאני לא מאחלת לך להיות במקומם, ממש לא מאחלת, לאף אחד!

...Oo

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!

בס``ד זה מצדיק רצח???? של הילד שלך? עצמך ובשרך??????? את קולטת במה מדובר בכלל? ולא דברתי על הדברה השישית... אלא על הצד הרגשי האנושי...

...Oo

New member
סתם עובדה מזעזעת

בס``ד מקום המדינה נרצחו בישראל יותר ילדים מאשר בשואה! וכאן לא ע``י הנאצים ודומיהם אלא ע``י האמהות שלהם...

בועה-חשוב לי שתקראי את זה!!!!!!!!!!

אמרתי כבר ואגיד שוב, הפלה זה באמת רצח! אבל אני לא רוצה לשפוט אף אחד, זה תלוי במקרה אם מישהי עוברת חס ושלום אונס היא צריכה לעשות הפלה? אם מישהי נאנסת חס ושלום על ידי אבא שלה היא צריכה לעשות הפלה? אם מישהי נכנסה להריון לא רצוי חס ושלום, מה איתה? בועה מתוקה, את לא יכוה לשפוט, כל מקרה לגופו, הפלה זה באמת רצח וזה נורא, ומזעזע לעשות הפלה,ולמנוע מיצור מקסים לבוא לעולם הייתי נותנת הכל בשביל שיהיה לי יצור אנושי קטן ומקסים שיהיה שלי אבל בע``ה גם לי יהיה... :cool: אם מישהי בחודשי ההריון הראשונים, אולי זה שונה, אני לא יודעת אני לא רוצה לשפוט אף אחת שעברה את זה, או מישהי שחס ושלום תצטרך לעבור כל מקרה לגופו

למעלה