Big Problem

היא סיפרה את כל הזבל שלה.למה אני

צריך לקרוא את זה פה?יש מספיק מקומות אחרים שהיא יכולה ללכת לשם.

עזרה?אני מבין אותה בכל מאת האחוזים,

אבל גם לבקשת עזרה יש פרופורציות ומה שהיא עשתה זה דבר שלא יתכן.

הינשול

New member
על ניבולי פה

בס``ד אני חושב שצמד המילים ``ניבולי פה`` מתייחס לא רק לקללות עסיסיות אלא בכלל לדיבורים על נושאים שהשתיקה יפה להם. אם כי אני מוכרח לומר שעדיין אין לי דעה בנושא, ואני לא בהכרח מסכים שזה נושא שהשתיקה יפה לו...

אההה,אתה לא יודע!אבל אני כן יודע!!

ועד להיכן הדברים מגיעים,עיין פסחים ב ע``א(סוגיית``אור``)בברכה...

אשריכם.

New member
נייטין...תקשיב טוב

ועל פיך אתה שומר ??!!!!,אתה מעיז לכנות תלמידי חכמים `` כופרים `` ואתה מטיף לרחאים לשמור על פיהם ??,אתה חושב שאתה הולך בדרכם של רבותינו מרן הרב שך וחבריו,אך אתה עקום מן היסוד,מעיז לכנות תלמידי חכמים כופרים.......אתה כל כך נמוך.......כל כך ,באיצטלה של יראת שמים.....לך תלמד ליראה מתלמידי חכמים ותעשה תשובה.......לך,ואח``כ תטיף לאחרים לא לנבל את פיהם....אתה כל כך נמוך נייטין.......חבלזזזזזזזזז,אתה היחיד פה שאני מרשה לעצמי לתקוף אותו,אתה מבין איזה נמוך אתה ?! עליך נאמר `` הלטנף את ביתי באתם ``......כותב פה דברי תורה בזמן שאותו פה זורק רפש בתלמידי חכים.......לך תעשה תשובה......לך

אני לא התכוונתי שהם כופרים בפירוש,

אלא שהם טעו טעות חמורה.דרך אגב הרב שך הוא לא רבי,אני לא אגודאי.)

אשריכם.

New member
נייטין.....שוב תקשיב

אין לי בעיה שאתה חושב שהם טועים........כמו שאני חושב שר יואל טייטלבום זצ``ל הרבי מאטמר טועה,אך אני לא עושה לו דלגיטימציה........אני מכבד אותו ויש לי יראת כבוד ממנו.....אתה מבין.....גם אם אתה ואני חושבים אחרת,עדיין אני יכול לכבד אותך ואתה אותי.......בדיוק כמו הלל ושמאי,`` אפ``ע שנחלקו הלל ושמאי בצרת סוטה וכו.....נהגו לישא נשים אלו מאלו `` מסכת יבמות פרק א.........הלל ושמאי נחלקו בממזר.......לא בהשקפה על המדינה.....בממזר !!!......ואפ``ע היו נוהגים אהבה ואחווה.........את זה אני בטוח שגם אתה יכול......ואני חושב שאם אתה רוצה לעשות תשובה אמיתת.......קודם כל זה יראה מת``ח.....כל טוב לך .אחי,כן תתפלא,אחי

זה לא הלל ושמאי!זה התנגדות לדרך

בכללותה!הדרך כולה היא פסולה,דבר שאתם דרך אגב לא טוענים לגבינו.

אשריכם.

New member
נייטין,אתה שוב חוזר לסורך הה ?

רבותי חלוקים על רבותיך מאוד.......אבל מכבדים ויראים מרבותיך,אתה לא מכיר את המושג לכבד את השונה ממך ??,אם לא אני אשמח ללמד אותך,חינם,העיקר שעוד יהודי ישכין פה שלום.......ולא ינפנף לי בתורה על המחלוקות שלו ויפסול אחרים.......

מדוע אתה מסרב להבין שהמזרחי היא

פורצת גדר,ולא מדובר בכלל במחלקת הלכתית?מדוע?אשמח לקבל תשובה.להת`

אשריכם.

New member
מוריסון ,שוב לנייטין.....קודם כל

תתנצל על שכינית את רבני המזרחי כופרים,תתנצל,ורק אח``כ אתה תהיה ראוי לתגובה,אתה בשבילי כרגע לא ראוי לשום תגובה כי אתה לא מכבד את זולתך,אתה כינית תלמידי חכמים כופרים,ואתה ביזית לא רק את התלמידי חכמים או את התורה,אלא גם את הקב``ה,ואני לא צריך לספר לך מה דין מבזה תלמדי חכמים,נייטין,אני מקיים שיחות עם חברה ממרצ......ואני אומר לך שהם ראוים הרבה יותר ממך,הם לפחות יודעים לכבד את זולתם,תתנצל על שכינית את גדולי ישראל בשם הזה ואח``כ אני אתיחס אליך,ודווקא עליך אני מקפיד,כי אתה מנפנף לי בתורה ובא באיצטלה של יראת שמים,יענו יראת שמים,דוקא ממך אני מצפה לנהוג בכבוד ,בגדולי ישראל,מילא אדם לא מאמין היה מכנה אותם כך,אבל אתה,שמתימר להיות ירא שמים,ממך היתאכזבתי יותר......יותר מחילוני שהיה מתנהג כך....

הציונות היא כפירה,שהמזרחי הלביש

לה שטריימל.אתה צריך לשוב אלי ולא אני אליך.תענה קצר ולעינין.בברכה

אשריכם.

New member
לנייטין אחי הכופר...

מתיחס אליך עד שלא תתנל על שכינית את גדולי ישראל כופרים,תהיה אדם גדול,שיודע להודות בטעותו,ותתנצל על שכינית את גדולי ישראל כך,ואח``כ אני יענה לך.....

למעלה