BIG BANG - נו מתי

שריתושי

New member
BIG BANG - נו מתי ../images/Emo35.gif

בשיעמומי טיילתי קצת בבאסיל בפורומים. כנראה שכבר בסרבר צ'ק הקו\רוב יש ב-NX ציוד שדומה/מתאים למכניק. אז... יש תקווה? והנה לינק להודעה מ-ד-ה-י-מ-ה על BIG BANG עם על השינויים שהולכים להיות בסקילים של כל העבודות כולל כל הסקילים החדשים של 3 העבודות החדשות: קוסם שחור, קשת פראי ומכונאי. ה-WILD ARCHER הזה נראה מהמם

Don Nirtin

New member
בדיוק את המאמר הזה אני מתרגם עכשיו../images/Emo267.gif

זה המון חומר, אגב. ביג באנג יגיע מתישהו. הווילד האנטר+מכונאי+ קוסם קרב- לא יגיעו כרגע.

שריתושי

New member
זה מאמר ממש ממש מעולה

הדבר היחיד שחסר בו זה מדריכים
מילא הדמויות החדשות, אני מחכה לפאץ' הזה כבר. כל השמועות אומרות דצמבר... נקסון הבטיחו עד סוף השנה

Don Nirtin

New member
כן, אפשר לחפש מדריכים../images/Emo267.gif

למעשה, יון חיפש מדריכים בזמנו.

btekx

New member
כן זה מגניב! אני מחכה לזה!

קודם מגיע פאץ ביג באנג,(שינוי מפלצות/מפות/סקילים...) פאץ שני מגיע עבודה התנגדות- קוסם קרב וקשת פרוע פאץ שלישי מגיע עבודה התנגדות נוסף-פיראט מכונאי... אני מחכה למכונאי!! אוף ! למה זה אחרון!!! בקשר לקשת פרוע, הוא יחיד מכול עבודה שיכול לתקוף ולזוז באותו זמן!!! (ולא לדבר שהוא יכול לזוז מהיר כבר מרמה 10!!)

זה לא בדיוק נכון....

קודם 2 העבודות אח"כ הביג באנג שמחליש את העבודות שרק הגיעו (כן זה יקרה
) אח"כ המכניק ונכון שהוא היחיד שיכול ללכת ולתקוף ביחד אבל לכל הגנבים והפירטים גם יש יכולת תנועה מדהימה בזמן לחימה אהה וכל אחד יכול לקבל חיית רכיבה אם יש לו כסף.... ככה שזה לא יהיה הראשון מסוגו בענין המהירות...

btekx

New member
לא נכון!, מאיפה שמעת?

ביג באנג ראשון אח"כ 2 עבודות ראשונות ואז לבסוף עבודה השלישי מכונאי "תוקף והולך יחד", דיברתי על קשת פרוע (לא מכונאי...) ושדיברתי על מהירות, קשת פרוע הוא ראשון שמקבל מכולם! מרמה 10 כבר יש מהירות, בשאר מרמה 30+... (תלוי עבודה...)

מ י ל ר

New member
סליחה יש בעיה במאמר

רשום שכינס בנג סקיל לא משתמש באלמנט חשמל ורשום שלבליזזרד אין קול דאן האם יש מצב שזה אמיתי?!?!?! אין לבליזרד קול דאון?!?!? (אני עולה מלא זימנן קריאה ושאלה מהלחץ)

Don Nirtin

New member
אסף.... תקרא שוב../images/Emo267.gif

מה שכתוב שם בשחור זה הסקיל המקורי. מה שבאדום- השינוי שערכו בסקיל.

Don Nirtin

New member
סליחה, הפוך../images/Emo267.gif

מה שאדום- היה פעם. מה שבשחור- הוא העידכון הנכון.

Don Nirtin

New member
מה הבעיה שלך?../images/Emo267.gif

זה רק עוד סקיל שאפשר לתקוף איתו. תתחיל להגיד לבליזארד לילה טוב

מ י ל ר

New member
שמתי בסקיל נקודה אחת

עושה 14k שהסקיל ״טעון״, סקיל מעפן, ההתקפה שלו מקרוב ולוקח לו יותר מידי זמן להטען, לא תוקף במהירות, הקולד בים יותר מהר מימנו אפילו.

Don Nirtin

New member
אחרי הביג באנג זה יתקוף 6 פעמים.../images/Emo267.gif

זה למה שינו את הסקיל הזה.

מ י ל ר

New member
מכה אחת של הסקיל תיתן למפלצת 6 מכות?

זה קצת יותר נורמלי לפחות... :/

Don Nirtin

New member
וזה גם באלמנט הברק.../images/Emo267.gif

יש לך 3 סקילי ברקים לפחות להשתמש בהם. בליזארד היה נגמר, מת, הלך לעולמו
. עזוב את זה.

מ י ל ר

New member
שרשרת ברקים

אז אני מבין שהיא נשארת לפגוע ב-6 מפלצות ולא ירד ל-3. ומה אני אמור להבין מ-720% דמג׳? מאיפה אני מבין בזה? למה לא רשום מג׳יק אטטק כמו שזה עכשיו?

Don Nirtin

New member
3 דווקא../images/Emo267.gif

ואתה אמור להבין מזה רק דבר אחד- הסקיל הזה מתחזק. בטירוף.

מ י ל ר

New member
מה יהיה חזק יותר, הבינג בנג או השרשרת?

חבל שלא השאירו על 6, גם ככה הקוסמים חלשים, למה לא לתת להם את הכוח? :(

למעלה