BIG BANG - נו מתי

Don Nirtin

New member
אסף../images/Emo267.gif

תבדוק מה יהיה אחרי הביג באנג ותפסיק לשאול. אף אחד חוץ מאלה שבKMST שכבר קיבלו את זה לא יודע איך זה לשחק. מה שכן- שרשרת הברק תוחזק משמעותית. וגם הביג באנג.

כי קוסמים לא יהנו ממה שיש היום

לפני הביג באנג קוסמים יכולים לתקוף מפלצות בלי קשר לדיוק (אלא לINT שלהם) ויש להם משהוא מיוחד: MAGIC ATTAK זה כבר לא יהיה הם יהיו עבודות רגילות שפשוט לא תוקפות מקרוב או משו בסגנון
זה כמו שעכשיו יש לשאר העבודות סקילים שמבוססים על %

מ י ל ר

New member
בעע, מה זה בעצם אומר?

לא שיחקתי בשחקנים אחרים, אני לא מבין איך ההתקפה עובדת אצלי נגיד, אם יש לי גלימה עם 6 אינט, זה בעצם 6 מג׳יק אטטק. קוסמים הם שונים, הם היחידים עם מג׳יק אטטק, ולא הבנתי מה הבעיה עם זה...

yonVata

New member
נקסון כבר הודיעו...

שבפאצ' של דצמבר יצא הביג-בן... אם היה לי כח הייתי מעלה לינק, אםזה באמת מעניין מישהו זה נמצא ב"חדשות" באתר...

מ י ל ר

New member
אחרי הבינג באנג, יהיה צריך לעשות קווסט בשביל~

בשביל סקילים? נגיד הזימון קרח (בעבר איפריט) פשוט יהיה? או שצריך לעשות קווסט ארוך ומיגע בשבילו?

Don Nirtin

New member
כמו שנאמר כאן פה פעם../images/Emo267.gif|זקן|

לא צריך קווסטים, אבל כן צריך ספרים עדיין.

מ י ל ר

New member
אז ניר

תתחיל לשמור קצת נקודות, 5 לאייס דימון, אני מצפה ממך לזימון קרח (איפריט קרח?) אחרי הבינג בנג. אגב, מיקססתי את השרשרת ברקים, עכשיו יש לי נקודה שאין לי איפה לשים (בליזרד מקס שרשרת מקס ו-mw, יש בו 9 נקודות) עוד שאלה אחרי הבינג בנג כול הנקודות מתאפסות? מה שאומר שכול הנקודות (sp) יהיו בתיק סקילים, והיה צריך לשים אחד אחד בסקילים?

Don Nirtin

New member
אסף../images/Emo267.gif

אם היה לי כוח לעלות רמות........ כרגע נאי רוצה לעבוד על הבליזארד. אבל כנראה שאני פשוט אתקע אותו על 7
את הנקודה שאין לך תשים באייס דיימון ותשמור את זה. אחרי הBB, כל הסקילים מתאפסים. המקלדת מתאפסת. הכל מתאפס.

מ י ל ר

New member
אם כבר הכול מתאפס

אני אשים אותו ב-MW בשביל שיחזיק הרבה זמן חח, אין לי מה לעשות עם זה, הכול מתאפס XD גם האינט והלאק מתאפס? או שזה נשמר כמו שזה? (יענו סטטים) ככה אולי יהיה לי אפשרות להוריד מהלאק קצת שהדמות תיהיה קצת יותר חזקה..

מ י ל ר

New member
בגלל שאנגלית שלי חלשה, מבקש את עזרתם בתרגום.

תרגום קטן, שמאוד יעזור לי, אני שם לכם פה את הדברים שאני לא מבין בדיוק מה הם עושים, אשמח אם תעזרו לי ותתרגמו לי לעברית :) Spell Mastery: Increase the mastery of Wands and Staves, as well as increasing Magic Attack. Max level 20: +50% mastery, +10 Magic Attack. New skill. ----------------------- Thunder Spear: Attack one enemy multiple times with a giant Thunder Spear, which gives a chance to stun the enemy. Max level 20: -30 MP, attacks 1 enemy 5 times with 140% damage each hit, 80% chance to stun the enemy for 5 seconds. Max level 30: -24 MP, 170 basic attack, 60% mastery. Note: only hitted one enemy one time, didn't stun. השינוי החדש ב-TS זה שבמקום פגיעה אחת במפלצת, זה שחנית חשמל אחת פוגעת 5 פעמים? (כן? הבנתי נכון?) ---------------------- Teleport Mastery: Consume extra MP to teleport to attack and stun the enemies. Also increases the teleport range. Requires level 20 teleport. Max level 10: Consumes 20 extra MP, deals 300% damage to up to 6 enemies, 80% chance to stun for 4 seconds, 20 extra teleport range. New skill. אפשר לפגוע ולהמם את המפלצות, לוקח יותר MP וגם מגדיל את המרחק של הטלפורט (כן?) -------------------- Elemental Reset: Reset the element of your attacks to neutral for a period of time. Max level 10: -50 MP, reduce 100% of the element for 300 seconds. New skill. אוקי ממה שהבנתי, הסקיל הזה מבטל את האלמנט שלי? (HUH?) ומה אני אמור לעשות עם זה? לירות על המפלצות חץ וקשת? (עידן? אתה משאיל לי קצת חצים?) ----------------- Magic Mastery: Permanently increase the buff duration of all skills as well as the Magic Attack. Max level 10: 30 extra Magic Attack, 50% extra buff duration. New skill. הבנתי שזה איך שהוא מחזק את הכוח, משהו בסנגנון של מדיטציה? ---------------- Ice Demon: Use an Ice Demon to attack up to 6 enemies in front of you. The enemies will take freeze damage over time. Max level 30: -35 MP, 260% damage to up to 6 enemies, 15 seconds of freeze damage of 100% damage per second, will make the enemy suffer more damage from ice attacks for 15 seconds. Max level 30: -34 MP, 120 basic attack damage to up to 6 enemies, 60% mastery. Note: Did not give Damage over Time, would make the enemy suffer more damage from fire attacks for 15 seconds. אני לא מבין את המשמעות של הסקיל, עכשיו שאין איפריט, מה עושים איתו? סקיל חלש, לא הבנתי את הפואנטה. --------------- תודה.

בבקשה

תרגום קטן, שמאוד יעזור לי, אני שם לכם פה את הדברים שאני לא מבין בדיוק מה הם עושים, אשמח אם תעזרו לי ותתרגמו לי לעברית :) Spell Mastery: Increase the mastery of Wands and Staves, as well as increasing Magic Attack. Max level 20: +50% mastery, +10 Magic Attack. New skill. זה המאסטרי של הקסמים (לא יותר מאסטרי בכל קסם בנפרד) זה מוסיף לך גם 10 MAGIC ATTAK ----------------------- Thunder Spear: Attack one enemy multiple times with a giant Thunder Spear, which gives a chance to stun the enemy. Max level 20: -30 MP, attacks 1 enemy 5 times with 140% damage each hit, 80% chance to stun the enemy for 5 seconds. Max level 30: -24 MP, 170 basic attack, 60% mastery. Note: only hitted one enemy one time, didn't stun. השינוי החדש ב-TS זה שבמקום פגיעה אחת במפלצת, זה שחנית חשמל אחת פוגעת 5 פעמים? (כן? הבנתי נכון?) נכון חנית תעשה נזק חלש יותר אבל 5 פעמים וזה גם מגדיל את הסיכוי לקריטיקל ככה שזה משפר את הסקיל ---------------------- Teleport Mastery: Consume extra MP to teleport to attack and stun the enemies. Also increases the teleport range. Requires level 20 teleport. Max level 10: Consumes 20 extra MP, deals 300% damage to up to 6 enemies, 80% chance to stun for 4 seconds, 20 extra teleport range. New skill. אפשר לפגוע ולהמם את המפלצות, לוקח יותר MP וגם מגדיל את המרחק של הטלפורט (כן?) נכון בדיוק ככה -------------------- Elemental Reset: Reset the element of your attacks to neutral for a period of time. Max level 10: -50 MP, reduce 100% of the element for 300 seconds. New skill. אוקי ממה שהבנתי, הסקיל הזה מבטל את האלמנט שלי? (HUH?) ומה אני אמור לעשות עם זה? לירות על המפלצות חץ וקשת? (עידן? אתה משאיל לי קצת חצים?) לא נכון- זה כשאתה רוצה להלחם במפלצות שחזקות לאלמנט שלך- הן הופכות לנייטרליות ----------------- Magic Mastery: Permanently increase the buff duration of all skills as well as the Magic Attack. Max level 10: 30 extra Magic Attack, 50% extra buff duration. New skill. הבנתי שזה איך שהוא מחזק את הכוח, משהו בסנגנון של מדיטציה? מדיטציה קבועה- אטתה מקבל 30 MAGIC ATTAK לא משנה אם אין לך שום בגדים עליך זה פשוט מעלה לך אותו ---------------- Ice Demon: Use an Ice Demon to attack up to 6 enemies in front of you. The enemies will take freeze damage over time. Max level 30: -35 MP, 260% damage to up to 6 enemies, 15 seconds of freeze damage of 100% damage per second, will make the enemy suffer more damage from ice attacks for 15 seconds. Max level 30: -34 MP, 120 basic attack damage to up to 6 enemies, 60% mastery. Note: Did not give Damage over Time, would make the enemy suffer more damage from fire attacks for 15 seconds. אני לא מבין את המשמעות של הסקיל, עכשיו שאין איפריט, מה עושים איתו? סקיל חלש, לא הבנתי את הפואנטה. זה אייס דמון..... זה מה שפעם היה האש אל נקסון הבינו שזה לא הגיוני שיש זימון אש לקוסם קרח..... אז הם עשו שהוא אותו דבר (למעט זה שעכשיו הוא יותר חזק וגם עושה אפקט של 15 של הרעלת קרח (כמו רעל של קוסמי אש) שפועל ל- 15 שניות ועושה בערך קצת יותר משליש מההתקפה הראשונה כל שניה (אז זה עושה יותר מפי 6 מרק ההתקפה הראשונה ) --------------- תודה.

Don Nirtin

New member
במילה אחת: סבלנות!../images/Emo267.gif

הכל יתבהר עם הזמן! כל הסקילים כאן אגב משופרים יותר ויותר ממה שהיה בעבר.

miss_t

New member
יש יתרונות וחסרונות

זה די מחזק את רוב המשתמשים - שזה טוב. רואה קצת חסרון בזה שתהיה בחירה בין סקילים- מה למקסס וכמה ולמה וכד'... בכל עבודה יהיה מגוון רחב יותר של סקילים

כמה שאלות

1.אם הכל מתאפס אז לא לדאוג בקשר לסקילים ואיך שמעלים אותם בינתיים? 2.מה הסקיל החדש של הבנדיט עושה?

בנוסף...

הרבה מהסקילים היו הרבה יותר חזקים והחלישו אותם,למה זה? אמרתם שהדמויות יהיהו הרבה יותר חזקות עזבו אני לא מבינה במייפל

yonVata

New member
כל הרעיון של הביג-בן

הוא ליצור איזון בין הדמויות... בגללזה נניח מוסיפים לקוסמים "התקררות" לקסמים של עבודה 4, כי הם היחידים שיכולים להרוג 15 מפלצות במכה אחת, הרבה סקילים נחלשים, אבל סקילים אחרים מתחזקים... מקווה שהסברתי את עצמי כראוי

למעלה