Best Of Fubruary - March Mixtape

חולוני

New member
ובאותה הזדמנות

הנה גם מצעד שעשיתי על רג'ינה ספקטור המדהימה שנתנה הופעה ענקית בתחילת מרץ בארץ. מי שלא בא הפסיד בגדול.

סגול59

New member
בנגלה דת'

את ההרכב המצויין הזה אפשר לשמוע גם בדיסק ההיסטורי Saturday Night Shelter שיצא ב-2003 (בעריכת רוקי בי ומארקי Fאנק) ותיעד את ערבי הפריסטייל שנערכו ב"דיוואן" ז"ל (היום "סירה") בירושלים. הקלטות LIVE של רוקי, רבל סאן, וולקן, אמ.סי קלין, בנגלה דת', סגול 59, אמ. סיריוס ועוד. חסיד, אם יש לך עותק, צרוב לחבר'ה.

חיישנס

New member
קבל

ממה ששמעתי עד עכשיו ואהבתי זה את השיר של וולקן - חזק פרברים כמובן, לוס קאפרוס נשמעים ממש טוב, רק חבל שאני לא מבין רוסית, קטע גדול של אינפקטד, האדסון שנשמעים גם נחמד ורם אוריון שכרגיל ממשיך להיות גיבור גיטרה כל השאר לא ממש התחברתי

glass vegas

New member
אחרי שמיעה כמו שצריך

מכיוון שאני שומע ומכיר בעיקר מה שמיינסטרים יש כמה דברים שלא הכרתי ושמחתי להכיר..ויש כמה שפחות שמחתי להכיר... שני השירים האחרונים הייתי אומר שהם הזויים משהו ולא הכי קשורים... אבל אחהל דבר תודה רבה אחי כן ירבו כמוך וחג שמייח כמובן!

סגול59

New member
"מיקלט מוצאי שבת" - הדיסק

תיעוד של ערבי הפריסטייל מבאר ה"דיוואן" בירושלים, 2002-2003 רוקי בי, מארקי Fאנק, סגול 59, רבל סאן, ריבר קיי, אמ. סיריוס, אמ.סי קלין, בנגלה דת' (וולקן, מאסו, צ'אק), MWR, וולטר דה איינשטיין פרוג ועוד. מצ"ב העטיפה.

חולוני

New member
אחלה, אבל עדיין אף אחד

לא אירגן לינק לשיר של באנגלדת'.

Self Made

New member
אני מחפש כשנמצא נעלה

ומה עם לינק למקלטי שבת? מעניין אחושרמוטה הדבר הזה

Self Made

New member
בעצם כנראה אני אשיג את זה שבוע הבא

ההארדיסק עם כל השירים וכל הדברים הישראליים על מחשב שנדפק בקטנה יש מצב שזה יחזור אליי השבוע

Self Made

New member
לא...

תקרא ת'הודעה שלי זמן פנוי להעלות שיר או שניים יש לי

למעלה