Best Of Fubruary - March Mixtape

../images/Emo6.gif

זה מה שקורה כשישנים שעתיים בשלושה ימים פרברים(אחד מהם, נו) = דני הדר

dune d

New member
מעולה!!

שמח לראות כאן את מר הדסון (האלבום שלהם צריך להגיע אלי בימים הקרובים), את אינפקטד עוד לא שמעתי אבל הביקורות חמות. מלבד זה הרבה חומרים טובים יש כאן, אחלה של אוסף.

חולוני

New member
מה הכי אהבת חוץ מהדסון?

ואני חייב לך תודה וקרדיט על הגילוי שלהם, להקה גדולה עם סגנון יחודי, אהבתי מאוד את האלבום שלהם.

dune d

New member
את אינפקטד

ששמעתי אתמול לראשונה, מאוד דומה לאדרסייד שלהם , אחלה של יציאה. Unklejam שכבר ידוע את דעתי עליהם, פשוט מעולים ואני ממש מצפה לאלבום שלהם. Throw It On Me, אני אישית לא חושב שזה שיר טוב ויש לו טובים יותא באלבום הסביר שלו, היית יכולה להיות בחירה טובה יותר.

חולוני

New member
לא יודע, האלבום של טימבה איכזב אותי

זה היה אחד השירים היחידים באלבום שאהבתי. וחוצמזה, אני גם מאוד את ה-Hives, הייתי גם בהופעה שלהם (כנס לקרוא סיקור שלי עליה) בברצלונה ב-2004.

dune d

New member
האמת שהאלבום שלו

משתפר משמיע לשמיעה מה שלא חשבתי ככה בהתחלה עליו, עדין יש קטעים גרועים שלא מובן לי מאיפה הוא הביא אותם אבל יש כמה בולטים שבהחלט מעלים את האלבום הזה ומזכירים לי למה אני כל כך אוהב את המפיק הזה. ביקורת בדרך..

חולוני

New member
קניתי אותו.

בן זונה של דבר, ההארדקור הכי טוב שנעשה בעברית עד היום. השיט הזה ממכר. שמעת את האוסף?

Psycho BuZZ

New member
ואללה, מפתיע לטובה לשמוע את זה ממך.

ולא, אין לי כוח למוזיקה בתקופה האחרונה, במיוחד לא למגוון ז'אנרים כזה.

חולוני

New member
כן, בהתחלה קצת היה לי קשה לעכל אותו

אבל אחרי ששמעתי את ה-EP הוא הצליח להכנס לי לעור והתמכרתי. יש תוכניות לאלבום מלא בקרוב? וסבבה, מקבל. אם יצא לך לשמוע בעתיד, תן תגובה.

Psycho BuZZ

New member
אני יודע שהוא רוצה להוציא אלבום מלא

בעברית ועושה הכל כדי לממש את זה, אבל יש קשיים בדרך. אני מקווה שאולי הוא יוציא משהו עוד השנה. אבל בינתיים, אם אהבת את זה, כדאי לך לצפות לאלבום של סאדייל שאמור לצאת בחודשיים הקרובים. זה באמת ההארדקור הכי טוב שיש בעברית. גם וולקן מתארח, וגם דאו (שהפיק את כל מהלך הראשון) תורם רבות, ובכלל יהיו שם קטעים מטורפים.

חולוני

New member
אם זה בסגנון וולקן, מצפה לזה מאוד.

אגב, איך היו החומרים של באנגלדת'? לא יצא לי לשמוע אותם. אתה (או מישהו אחר שיש לו) יכול לשלוח לי במסר את השיר הכי טוב שלהם?

Psycho BuZZ

New member
האמת שלא ידוע לי על שום דבר רשמי

שהם הוציאו, וחוץ מזה הם תמיד היו עושה ראפ ברוסית נראה לי. בכל מקרה, אין לי.

חולוני

New member
אוקיי, אז אם למישהו כאן יש

אז שלחו לי במסר בבקשה, מעניין אותי לשמוע.

volatile

New member
בנגל'דט

היו מצויינים, כלומר, הבעייה היתה שאני לא מבין רוסית ולכן זה נשמע לי כמו הרבה צעקות. אבל היה להם פלואו מצויין והפקות מדהימות של מארקי פאנק הסופר מוכשר.

חולוני

New member
אין לי ציפור. ../images/Emo10.gif

למישהו בפורום יש? פליז תעזרו לי. מת לשמוע אותם.

למעלה