Best Of Fubruary - March Mixtape

חולוני

New member
Best Of Fubruary - March Mixtape

קבלו אוסף של מיטב השירים (כולל ישראלים הפעם) מהחודשיים האחרונים לטעמי - כאן הטראקליסט: 1. וולקן - נמאס 2. Parvarim Refugeez - Real Gangsta 3. Los Caparos - Rasta Vasily (Acoustic) 4. Infected Mushroom - Artillery 5. Unklejam - Stereo 6. New Young Pony Club - The Bomb 7. Timbaland - Throw It On Me (Feat. The Hives) 8. Mr. Hudson & The Library - Brave The Cold 9. Shitdisco - Kung Fu 10. Kings Of Leon - Black Thumbnail 11. דני הדר - מה מה מה 12. רם אוריון - מראה אחורית אשמח לתגובות.

volatile

New member
תודה, אוסף נחמד ביותר

ותודות לגיאחה הורידו 400 איש עד עכשיו את Music for the fucked up generation, כל מה שצריך זה בלוג טוב ופופולארי :)

skretch

New member
הבלוג של גיא חג'ג' ממש טוב

והוא בכלל אחלה בחור

TakTik

New member
../images/Emo45.gif ראיתי אותך שם

לא סתם זה הבלוג המרכזי למוזיקה ותוספתיה :) אגב פלג, מצטער שלא היה לי זמן להגיב לשתי התוספות האחרונות שלך...גם את האוסף ההיפ הופ שיט, וגם המיקס האלקטרוני. האלקטרוני זה פחות הטעם שלי, אבל ברגע שנכנסתי לראש מאוד נהנתי ממנו, ובלי ספק אתה משתפר במיקסים. והאוסף כרגיל, פועל באופן מושלם כמו שאוסף צריך...כמה שירים מוכרים ומעולים, וכמה הפתעות חדשות ומעולות סחטיין עליך... לא מצ'עמם פה בכלל... וחולוני...נוריד נשמע ונגיד,אבל לפי 2 השירים הראשונים כבר מבטיח :)

volatile

New member
לך אין מה להצטער

יש פה כמה מגיבים קבועים, כמה מזדמנים והרוב שבכלל שמים קצוץ. אתה מהקבועים ואני מעריך את זה. אנשים מהסוג שלך, של חולוני, של תומאס ועוד כמה מהחבר'ה הטובים זוכים אצלי למלוא הערכה. בקשר לכל השאר שמעולם לא טרחו להגיב, well בואי נגיד שגלגל מסתובב לו ואני בהחלט זוכר טוב מאוד מי טרח ומי לא.

נו באמת...

אני חייב להאזין לכל מה שאתה מכתיב לי? ועוד בכל סופשבוע? מה קורה אם חס וחלילה אחליט שאני רוצה לשמוע קצת את האלבום החדש של ריץ' בוי שהורדתי (בשביל הצחוקים) ואין לי זמן לשמוע את המיקס שלך? זה אומר שאני שם עליך קצוץ? אתה קצת מגזים ידידי...

volatile

New member
אני לא אפתח את זה פה

המטרה לא היתה לעשות רגשי. אם זה מה שאתה הבנת אתה כנראה לא מבין על מה אני מדבר.

DJ$upreme

New member
פלג, סלח לי, אני מצטער

אני באמת באמת מתנצל זה מאוד כואב לי להגיד את זה רחם עלי ומחל לי על מה שאני הולך לומר כרגע, ואני מקווה שתמצא מקום בליבך הרחב כל כך גם להבין אותי |סוףציניות| אבל האוספים האלה - שלך, של חולוני ושל כל אחד אחר - לא מענינים אותי כהוא זה. אני שונא להוריד מוזיקה מהרשת. נקודה. כשיוצא לי לעשות את זה זה לא למטרות פלז'ר אלא למטרות ביזנס בלבד. אני גם לא אוהב לתמוך במי שעושה את זה. זה מציק לי. זה מפריע לי. זה מבעס אותי. לערוך שמונה שירים ברצף זה בעיני חסר כל ערך אמנותי שהוא, זה עבודה של כל עורך רדיו וזה קורה במיליוני תחנות רדיו ברחבי הגל'קסיה, רבות מהן ניתנות להאזנה בלחיצת עכבר. אני לא מחזיק ממך יותר או פחות על זה שאתה יושב ומחליט איזה שיר יבוא קודם מהשירים שאתה אוהב לשמוע השבוע. יש עורכי רדיו יותר או פחות טובים ויש כאלה שקולעים לטעמי יותר ופחות. בשלב זה של חיי אני לא מרגיש צורך לשבת באופן מיוחד ולהאזין לתוכניות שלהם כמעריץ, בטח שלא להוריד אותן מדי שבוע ולהאזין להן ואז לכתוב תגובות מפורטות. זוהי התעסקות פטפטנית ותפלה במוזיקה, שמסיטה את תשומת הלב מהמוזיקה עצמה לאגו של הדי ג'יי / עורך. בקיצור, לא מעניין - אותי לפחות. סט של DJ מוכשר וייחודי - מענין, פעם ב. עריכה חובבנית של שירים ברצף? בשביל מה זה טוב? ואגב, ממתי זה נהיה חוקי? אני לא האינטרנט פוליס אבל קרא לי אולד פאשנד, זה עדיין מטריד אותי קצת. מה שכן הצומי הזה שמבעבע מההודעות שלך ובמיוחד ה"אני אזכור לכם את זה בעתיד" (שאני מניח שמכוון דווקא לחברים שלך שאוהבים את המוזיקה שאתה אוהב) דוחף את כל העסק לכיוון ה"אולי אני אגיב על זה פעם אחת בכל זאת". אז הגבתי. בכיף, תמשיך לעשות אוספים ולכתוב ביקורות וכו', זה בהחלט תורם לפורום. אבל עצתי היא שאם זה לא מעניין חלק מהאנשים כאן, תשתדל דווקא להצניע את זה ולא לרכב על השור כל הדרך לשלולית הבוץ.

חולוני

New member
לא יודע בקשר לפלג

אבל מבחינתי אל תגיב לי, לא מכריח אף אחד. אני עשיתי את האוסף הזה קודם כל בשבילי והחלטתי לשתף אותו, מי שנהנה ממנו שיהיה לו בכיף ומי שלא או שלא רוצה להוריד אז שיהיה לו לבריאות, אני לא נעלב. ובקשר למה שאמרת שאתה לא אוהב להוריד, אז אולי אתה לא אוהב אבל מוריד בכל זאת לא מעט, הא? (וזה לא משנה לשם מה, ברגע שאתה לוחץ על "הורדה" אתה יכול לזרוק את האידיאולוגיה היפה שלך לפח)

DJ$upreme

New member
זה לא כל כך אידיאולוגיה

אני פשוט לא אוהב את זה, אין כמעט מצב שאני אשמע אלבום פעם ראשונה צרוב או מאמפי3. זה הורג בעיני את המוזיקה, את כל החוויה. יש לי עוד אלבומים בבית שקניתי ולא שמעתי. אז את מעט הזמן שישי לי לשמוע מוזיקה, אני אעשה כמו שצריך ולא בהורדות. לכן אני ממש לא תומך בזה, זה מוזיל בעיני את חווית ההאזנה ואת הערך והריספקט שצריך לשים על יצירה שאתה באמת עומד מאחוריה. אני לא חושב שזה עושה את זה אצלך או אצל פלג, אבל כן בהחלט אצל 1001 הפקצות והפקצים שאינם מיוזיק הדז ומורידים מוזיקה כאורח חיים בלי שום מודעות לזה שהם חלק מאסון תרבותי. לתקלט מחומרים שוהרדתי זה עניין אחר לטעמי, אין שם שום מימד חוויתי מבחינתי, החומרים הללו ממילא במקום מתוקן היו מגיעים אלי כפרומואים (רובם אגב מגיע גם כך במוקדם או במאוחר, לרוב במאוחר) ואם היתה כאן חנות מקוונת מתוקנת כמו אייטיונז הייתי רוכש את החומרים הללו (כסינגלים כמובן) רק בגלל הנוחות והאיכות. אפילו לא שאלה.

volatile

New member
חובבני תקרא למיקסים שלך במסיבות

אני לא עושה מיקס בשביל הכיף שלי (לפחות כבר לא כרגע), אני עושה את זה בשביל האימון. בכל מקרה לפחות כבר 4 מיקסים הם בכלל לא עניין של השירים שבכיף שלי, אלא השירים שזורמים לי טוב, באלמנט טכני בסיסי. למה למישהו לאהוב את זה? לא יודע כנראה כי זה עשוי טוב ונשמע טוב. את החובבנות אני אשאיר ל"מקצוענים". בכל מקרה מבחינת חוקיות גם לעשות רימיקסים לשירים פופולארים בלי לשלם תמלוגים זה לא חוקי. ולכן נשאלת השאלה מה המטרה של החומר, האם הוא נועד לשמיעה רציפה או האם הוא נועד לשמיעה של קטעים שאוהבים יותר או פחות. בהתחשב בזה שבמיקסים שלי יש כל מני shout outs שלי עצמי והכל בטראק אחד אני לא חושב שיש בעייה של חוקיות. ההיפך הוא, בכל אתר שמכבד את עצמו תמצא כל מני מיקס סט כאלה. אתה משלם תמלוגים כל פעם שאתה מתקלט שיר במועדון? מה ההבדל, אתה עושה מזה כסף לא פחות ממני. בהבדל ממך אני לא מקבל פרומו כלום. את הרוב אני קונה, ומה שלא זמין לי לקנייה, כן יורד מהאינטרנט. אם נשווה את האוסף דיסקים שלי, אזרח פרטי מהשורה להוסיף דיסקים שלך תקליטן מדופלם שלי ונעשה חשבונות מי שילם כמה על מה, סביר להניח שאני אנצח, לא כי אני מפקפק שיש לך הרבה תקליטים ודיסקים אלא כי אני בינתיים לא עושה מהאוסף המכובד שלי כסף ולכן הוא מיועד לשימוש פרטי בלבד. מי אתה שבכלל תעיר על החוקיות כאשר אתה נמצא בתחום בעייתי מאוד ופרוץ מאוד. היה עדיף שלא היית מגיב וזהו. לפי מה שאתה אומר אין שום ערך לתוכניות רדיו, אז אולי עדיף שאתה וכל החברים שלך שמופיעים לי ברדיו ביום חמישי הייתם תולים את המגבת והולכים לשמוע את המוזיקה שאתם אוהבים בבית. תפסיק לנשוך את היד שמאכילה אותך, אם אין טיפה של נשמה בכל מה שאתה עושה והכל נעשה ממניעים עסקיים גרידא אולי כדאי שתתעסק רק בתחום הזה ולא כל הזמן תרקוד על כרטיס "המוזיקה לא מעניינת אותי, אני שומע בבית פרינס" מצד אחד ומצד שני תייחצן בהתלהבות יחצ"נית מסיבות עם היפ-הופ אמיתי. יש מספיק יחצ"נים לג'י ספוט גם בלעדיך. בהקשר להיותי צומי, אולי אני באמת צומי, אבל להגיד שאני מפרסם פה את המיקסים כדי לקבל טפיחות על האגו זה הצהרה אחרת. אם אתה עומד מאחוריה אז יש לי עוד הרבה מה להגיד אבל בינתיים אנצור את לשוני (בנושא הזה לפחות).

DJ$upreme

New member
לצערי אני נדרש לשלם תמלוגים

על השמעות מוזיקה במועדון. וגם תקליטנים נדרשים להפריש תמלוגים. די בדומה לתוכניות רדיו או אתרי אינטרנט מסוימים. בדוק את העובדות. אגב, להתאמן אפשר גם הרבה יותר בשקט ממה שאתה עושה. ולא שיש לי בעיה מיוחדת עם זה שתפרסם מיקסטייפס, בטח לא מספיק כדי להגיב על זה. אני מכיר בכך שהגישה הפרטית שלי לנושא ההורדות חריגה ומיושנת. אז אם המיקסטייפים עושים לך או למישהו אחר משהו טוב, בכיף שיהיה. אבל יש לי בעיה עם זה שאתה תוקף בערך 95% מהפורום על זה שלא מגיבים לך להודעות למיקסטייפס ומאיים שתתחשבן איתם. זה נראה לי מטופש במיוחד... ...ולכן בא לי להגיב דווקא על זה. זה מין סיכון מקצועי כזה שמפרסמים הודעה בפורום ציבורי. יכולות להגיע כל מיני תגובות. זה לא 101 כאן, אתה יודע. סתם, סתם. just kidding. ג'יזס!!

volatile

New member
התלבטתי אם להגיב

כי אני יודע שאתה אוהב להיכנס בי בקטנות (no homo) אבל תדייק אתה בעובדות. מעולם לא התלוננתי שאנשים לא מורידים/שומעים את המיקסים שלי. הנהפוך הוא, רוב ההורדות של המיקסים של ההיפ-הופ שלי (בהבדל מהאחרונים שהם יותר בולטימור קלאב, גריים, אלקטרו, האוס ובקיצר מיש מאש שכזה) באו מהפורום האלה, אם נדבר במספרים, מיקסטייפ שפורסם אך ורק בפורום הורידו בממוצע 300 איש לפחות. הדבר שהפריע לי, הוא שאנשים לא טורחים להגיב. להתאמן אפשר גם בבית בשקט בשקט ולעצמך. אני עושה גם את זה אבל בהבדל מכל מני ד'יג'ייז ארון אחרים אני מעדיף להשתמש באינטרנט כמדיום מועדף, מאחר ויותר קל לי להפיץ ככה את המיקסים. בהכנת כל אחד מהמיקסים האחרונים והחובבנים שלי כמו שציינת מושקעת לפחות יממה אחת. מבחירת החומרים, עד המיקסוס שלהם, שהוא יותר מפייד אין פייד אאוט והתאמת BPM ברוב המקרים. שום דבר לא זול נעשה שם אלא השקעה של ממש שגודלת ממיקס למיקס. עכשיו זה שזה לא מעניין אותך זה מן הסתם ואת זה אני לא צריך להגיד לך ליגיטימי, אבל כמו שאתה תארגן מסיבה שיבואו אליה נגיד 300 איש מהפורום ואף אחד לא יגיב, קרוב לוודאי בכנות יוציא אותך קצת מאיזור הנוחות לכל הפחות (למרות שהפעם האחרונה שכמויות כאלה הגיעו לג'י מהפורום היו בערך מזמן מאוד) גם אותי זה הוציא לאט לאט יותר ויותר מאיזור הנוחות. הגזמתי בתגובה, לי זה ברור, אבל הזלזול שלך בעשייה הנוכחית שלי, לא מגיע לי, בעיקר מאחר ומעולם לא טרחת לבדוק שום דבר שעשיתי. פלג.

DJ$upreme

New member
המוזיקה שאתה אוהב לא מענינת אותי

בדרך כלל ולכן לא נראה לי שאני צרכן למיקסטייפס שלך, מה עוד שאני כבר הצהרתי לא אחת שזו לא הדרך שבה אני צורך מוזיקה בכל מקרה. אז NO HOMO אינדיד. זה שהפורום הזה לא מה שהיה זה עניין אחר, אבל זה לא עושה אותו פחות או יותר טוב, סתם אחר, ואולי באמת קצת פחות מעניין באופן סוביקטיבי. יש כנראה משהו מתסכל בזה שאתה עמל על משהו, שהרבה אנשים נהנים ממנו ובסוף אתה לא מקבל תגובה. והאמת היא שאם הייתי מוריד את המיקסטייפ שלך, הייתי כנראה מגיב עליו. אבל במחילה מכבודך, משהו קצת חוזר על עצמו בטענות שלך לסביבה הוירטואלית הזאת שאנחנו מדשדשים בה, והמשהו הזה קצת מציק לפעמים. כמו שאומרים, dont hate he playa, hate the game. או סלנג כושי אחר.

למעלה