Best Of Fubruary - March Mixtape

KOOL MIC

New member
עם יש ויכוח לא ניתערב

ניר אתה מיושן תפל וחייב להסתכל סביבך על המציאות כולל שיטוט לא מזיק באתרי אינטרנט רציניים שמתעסקים בנושא ההיפ הפ מיקסטייפים היום משחררים חינם וכל הקטע היום של הנט זה שגם מישהו שאין לו מועדון +ציוד חדיש יכול לפרסם מיקס של טעימות. ואם אתה מדבר על זכיות יוצרים שים לב להתפתחות ולויכוח בנושא אם לא היה את כל ההורדות לא היה לך מועדון ולא היה לך אנשים ששומעים היפ הופ או באופן מאוד מוגבל כי חברות התקליטים היקרות הביאו בעיקר זבל לארץ ומעט מאוד חומר אכותי אגב העדות הכי גדולה לתפוצה היא שאומנים שאתה מחשיב למשוקצים ממלאים מועדונים בכל העולם והכסף בא משם {והם מדברים על זה הרבה רק אתה לא שומע את זה} והיפ הפ זה לא רק מה שמצליח בטח שלא מה שליבלים הגדולים מוציאים מישהו עשה על זה אלבום לא מזמן;) פלג עזוב עוד פעם להיכנס לויכוחים אתה רואה שיש תגובות פה ושם אנשים מורידים ונהנים ולפעמים לא מגיבים אבל ראיתה את הבחור ששאל על O.C שזה עושה את שלו

DJ$upreme

New member
יש לי שני דברים מאוד חשובים להגיד

א) היו מועדונים עוד לפני שהיה אינטרנט. ואני מרשה לעצמי לומר ששמעתי היפהופ לפני שהיה אינטרנט, שתקלטתי לפני שהיה אינטרנט ואפילו שהיה לי מועדון לפני "כל ההורדות". ב) אם אתה רוצה להיות סופר מגניב חדשני ולא תפל תכתוב היפ-האפ ולא היפ-הפ; כי היפ-הפ נראה מרחוק כמו היפ-הופ וזו הרי דרך מיושנת להגיד היפ-הפ.

KOOL MIC

New member
זה חשוב????

מועדנים לפני האינטרנט היו וכאלה שהשמיעו היפ הופ לא מיסחרי כמעט לא היו קימים ואני גם שמעתי היפ הפ לפני ההורדות אבל התקציב לאלבום היה מצומצם וככה החשיפה לחומר כי בזמנו התוכניות של מומי ועסק שחור שקיבלה חומרים ממומי היו מוגבלות ביכולת שלהם להיכנס לעומק {עדין יש לי שתי קופסאות נעליים עם עם הוכחות מוקלטות} אני לא מנסה להיות מאגניב או משהו כזה אני רחוק מזה במקום לחפש בקטנות תתיחס לעיקר.

חולוני

New member
Hate To Say I Told You So

כמו ששרו ההייבס
אמרתי לך שכדאי שתפיץ אותו בעוד מקומות, דברים טובים בסופו של דבר כן מוצאים קהל. ובא לך לפרט קצת על האוסף שלי? מה אהבת יותר ומה פחות?

volatile

New member
נעבור אחד אחד

1. וולקן - מת על החומר של הבחור הזה, זה ההיפ-הופ האמיתי. כלומר, היפ-הופ מהלב, חומר נא עם פלאייבור מאוד ייחודי. במקום להישמע כמו שבלונה של היפ-הופ בחו"ל זה נשמע לגמרי מקורי ומפה. 2. פרברים - לא הקטע האהוב עלי מהאלבום החדש, אבל בהחלט קטע ב"ז, מה שאני אוהב בפרברים וקצת הקשה עלי בהתחלה (היום גדל עלי), זה הערבוביה שהם עושים בין השפעות שונות. 3. לוס קפרוס - הסקא הזה לא עושה לי כלום, די מפהק לטעמי. 4. אינפקטד - אהבתי, ננצל את זה באחד מהמיקסים הקרובים. אולי נרמקסס קצת את זה. ב - BPM יותר גבוה זה יהיה יותר מעניין לדעתי. 5. אנקל ג'אם - נחמד אבל לא דיבר אלי. 6. ניו יאנק פוני קלאב - thats more like it, הזכיר לי קצת את צ'יבו מאטו, לא יודע בדיוק למה. 7. הטימבלאנד - ההפקה לא העיפה אותי (כמו שטימבה ידע לעשות לי בעבר), אבל עוד קטע שישתלב יפה במיקסים :) 8. מיסטר האדסון - נחמד מאוד, אהבתי. 9. קונג פו - מגניב! למרות המבטא הבריטי השנוא 10. קינג אוף לאון - קטע נחמד, שלא הייתי שומע עוד פעם. 11. לא אהבתי במיוחד, נשמע כמו הבילויים. 12. רם אוריון מלך, שיר מצויין.

חולוני

New member
פשש איזו תגובה מושקעת.

תודה רבה.
הנה כמה תגובות לתגובה: המבטא ב"קונג פו" זה מבטא סקוטי, שיטדיסקו הם מגלזגו. קינגס אוף ליאון הוציאו את אחד מאלבומי השנה, ממליץ לך לבדוק אותו, הנה הסינגל הממכר On Call רם אוריון בהחלט מלך, קניתי את האלבום החדש שלו "כן" שבוע שעבר, אלבום ענק (שמגיע עם דיסק בונוס שכולל את את 2 האי.פי'יז שהוא הוציא ב-2005 "גיבור גיטרה" ו"קר" + 4 קליפים והכל רק ב-39.90 בדיסק סנטר), מומלץ בחום.

אני בתהליכי הורדה

אבל הערה קטנה - בזכות הקצה השירים של רם אוריון איכשהו לא יוצאים לי מהראש... ואתה? אינפקטד? :)

טוב

לא אהבתי את הבחירה של השירים, אבל זה כבר עניין של טעם 'נמאס', נניח, לא משתלב לי ממש עם כל השירים מבחינת הסגנון השיר של רם איכשהו סוגר הכל שונה בכלל - זה לא ממש הסגנון שאני מאזינה לו, אבל ח"ח. :]

חולוני

New member
לא ניסיתי לעשות רצף סגנוני

זה אוסף שמסכם את המוזיקה שהכי אהבתי בחודשיים האחרונים ולכן האוסף אקלקטי בסגנונו כי הטעם שלי לא נעול על סגנון אחד, אני שומע הרבה מאוד דברים בסגנונות שונים. בכל מקרה, יש לך פייבוריטים כלשהם באוסף?

למעלה