begone

begone

New member
מממממממההההה?

"אני קודם כל בן אדם,והערבים קודם כל מוסלמים" אז אני מבין שעדיין לא פגשת בחיים שלך ערבי-נוצרי? יש לך בעיה קשה עם המציאות. משום מה אתה מסרב להכיר בעובדה שיש כזה דבר מציאות.

uuuaaa

New member
ובכן

נראה לי שאתה לא מבין מה זה עם סגולה. כפי שכבר כתבו פה, זה לא אומר שאנחנו הכי טובים בכל דבר. אנחנו כן הכי טובים, אבל בדברים רוחניים. (לא בדברים שאתה יכול לראות) זה אומר שה´ בחר אותנו ואוהב דווקא אותנו, כי אנחנו היחידים שרצו לקבל את התורה. אתה יכול גם להסתכל עלינו כמו על מדריכים בקיטנה. אנחנו, תפקידנו להפיץ את התורה והמוסר האלוקי בכל העולם. ודווקא בגלל שאנחנו גם בני-אדם, יש לנו את הזכות גם להגן על עצמנו מכל אחד ששונא אותנו. כבר אמרתי לך שאנחנו גזעניים בדיוק כמו שנערה היא גזענית ואלימה כלפי גבר שוצה לדקור אותה ולאנוס אותה. אתה פשוט שטוף עם דעות אנטישמיות שכאשר העם היהודי מותקף זה נורמלי, וכאשר הוא מתגונן ומתקיף בחזרה - הוא אלים וגזען ופאשיסט.

begone

New member
הרשה לי לצחוק בקול רם

"אנחנו כן הכי טובים, אבל בדברים רוחניים" רוחניים? מה זה רוחניים? האם היהודים יודעים לייצר מאווררים משובחים? "ה´ בחר אותנו ואוהב דווקא אותנו, כי אנחנו היחידים שרצו לקבל את התורה" אלוהים כל כך אהב אותנו, עד שהוא הסכים שירצחו שישה מליון יהודים בשואה. יש לך אחלה אלוהים, ממש בובה´לה של אלוהים. "אנחנו, תפקידנו להפיץ את התורה והמוסר האלוקי בכל העולם" מוסר אלוקי? דהיינו המוסר שמתיר להרוג עמים שלמים, להרוס דתות אחרות ולרמות את הגויים? או המוסר של הרב עובדיה או אריה דרעי? או אולי המוסר של גולדשטיין או יגאל עמיר? או המוסר של המתאבדים הקנאים של מצדה? על איזה מוסר אתה מדבר בדיוק? "ודווקא בגלל שאנחנו גם בני-אדם, יש לנו את הזכות גם להגן על עצמנו מכל אחד ששונא אותנו" אם מישהו שונא אותך, זה לא אומר שהוא תוקף אותך. זכותך להגן על עצמך רק מפני אנשים שממש תוקפים אותך. יש הבדל בין שינאה לבין תקיפה. "כבר אמרתי לך שאנחנו גזעניים בדיוק כמו שנערה היא גזענית ואלימה כלפי גבר שוצה לדקור אותה ולאנוס אותה" אין קשר בין גזענות, רצח ואונס. "אתה פשוט שטוף עם דעות אנטישמיות" יהודי אנטישמי הוא יהודי שהוא נגד יהודים או ערבים, שהם כידוע בני העם השמי. איך אני, בתור יהודי חילוני שוחר-שלום וליברלי, יכול להיות נגד יהודים או ערבים? תסביר לי בבקשה את הלוגיקה ההפוכה שלך. "שכאשר העם היהודי מותקף זה נורמלי, וכאשר הוא מתגונן ומתקיף בחזרה - הוא אלים וגזען ופאשיסט" האם שלושה מליון פלשתינאים תקפו אותך באופן אישי? התשובה היא לא. אז למה אתה מסכים להתעללות של מדינת ישראל בחייהם? הרי אסור לפגוע באנשים חפים מפשע, והכיבוש פוגע במליוני אנשים חפים מפשע.

begone

New member
קונספט חדש עבורך

שמעת פעם על המושגים ´אפס´ או ´מינוס´? את מתקרבת אליהם במהירות אדירה.

answers2

New member
פשוט להתעלם../images/Emo151.gif מהליצן

אבל לפי דעתי , ולמרות כל אי ההסכמות שלי אם uuuaaa , את לא הוגנת כלפיו כשאת כותבת שהוא וביגון ראויים זה לזה . לאף אחד לא מגיע ביגון .

answers2

New member
עכשיו אני מבין את הביטוי

יוריד את כולנו ביגון שאולה....

alond

New member
LOL

לנועה: עזבי את ביגון. התעניתי עליו המון המון זמן עד שקלטתי שחסר לו משהו. אני מציע לך לקרוא למשל את התשובות שלו לשאלות לוגיות. יש לא מעט כאלה בשיחותי עימו. אני מאמין שאפילו אם תעשי זאת אז עדיין תרצי לחוות עוד קצת על בשרך...
בהצלחה. אני בקושי עונה לו עכשיו.

begone

New member
תגיד, אלון

חשבת פעם על העובדה שטעית בויכוח איתי בענין הבעילה האסורה בהסכמה? שים לב להודעה שכתבתי לך למעלה בנושא זה - מסתבר שצדקתי לגמרי, וזה מותר לשכב עם קטינה בת 14-16 בכפוף לסייגים שציינתי. שים לב - הכל בנסיבות המקרה. מדינת ישראל לא אוסרת *קטגורית* על יחסי מין כאלה, ונותנת מרחב גדול מאוד לפעולה סבירה. אתה פשוט מטעה אנשים כאשר אתה טוען שסקס עם בחורה בגילאים 14-16 הוא אסור, בגלל שזה כמו לומר "במדינת ישראל אסור להרוג" וזה לא נכון בגלל שלחיילים מותר להרוג בנסיבות מסוימות. כמובן שיש הבדל בין בעילה אסורה בהסכמה לבין הריגה, אבל זה אותו עיקרון - אי-דיוק עושה עוול גדול לשלטון החוק.

begone

New member
על מה אתה מדבר?

הציטוט שהבאת תומך במדויק במה שאמרתי. אין שום סתירה בין מה שאמרתי בהתחלה לבין מה שאני אומר עכשיו - ההבדל היחיד הוא שהצלחתי סוף סוף למצוא את סעיף 353 ולהביא את הסימוכין המדויק למה שאמרתי קודם לכן. במקום לקרוא לי שקרן, תשתדל להביא טיעונים נורמליים.

alond

New member
שקרן!

"החוק מתיר לשכב עם בחורה בגיל 14 ומעלה כל עוד לא מדובר בניצול כלשהו, איום, יחסים לא-שוויונים וכמובן ללא הסכמה מודעת" בולשיט. אחרי זה אמרת "אם בחורה בגיל 15 ובחור בגיל 15 קיימו יחסי מין בצורה מודעת, הוגנת, תקינה, בריאה ושלמה - מדינת ישראל לא תעשה להם שום דבר" צודק. אבל מה הקשר לשורה הראשונה שהייתה טענה נפרדת? ועוד פעם: יש המון כאלה!!!

begone

New member
לא ולא, פשוט לא ולא

מה שטענתי היה מדויק לגמרי, וזה עולה מניסוח סעיף 353 בצורה ברורה לגמרי. אף אחד לא יעשה לך שום דבר אם קיימת יחסי מין עם בחורה בת 15 בהסכמה ללא ניצול ותוך יחסים שוויוניים ובוגרים. המדינה לא מתנגדת לזה. הוספתי סייג חשוב מאוד, לפי דעתי: ההורים שלה צריכים לדעת מזה, אם היא מתחת לגיל שש-עשרה. אחרת ההורים יתרגזו. חוץ מזה, החוק נזהר כאשר מדובר בבחורות בגילאים 14-16 ולכן גם הבועל צריך להיזהר לא להרגיז אף אחד. ועדיין זה חוקי בנסיבות שציינתי לעיל. מה לא בסדר במה שאמרתי? אתה הופך את מדינת ישראל לאיראן...אני בסך הכל מנסה לטעון משהו מאוד פשוט: המצב החוקי איננו חד-משמעי, אלא יש בתוכו סייגים ונסיבות שצריך לבדוק בכל מקרה. אתה חושב שהחוק הוא מעין קוד בינארי של אסור ומותר כמו שחור ולבן, והמצב ממש איננו כזה. יחסי מין זה דבר מורכב מאוד, ומערכות יחסים נמדדות בפרמטרים נוספים מלבד הגיל היבש.

answers2

New member
../images/Emo45.gif הכנסת לו בהפוכה

אבל בכל זאת. עדיף להתעלם. שים לב , זה כבר עובד . הוא מתחיל לסגת מהעניין של סקס עם קטינות .

begone

New member
זה לא עובד, ולא יעבוד

אתה כנראה חושב שאני איזה רכרוכי קטן שנסוג על כל שעל. ובכן - לא. אין לך מושג במשפטים, אין לך מושג בדיני עונשין, ואתה לא תבלבל לי את המוח עם חצאי-אמיתות של אדם בור. השורה התחתונה היא פשוטה: המצב החוקי איננו חד-משמעי, אבל המציאות המשפטית כיום בישראל קובעת שזה לא בלתי-חוקי לקיים יחסי מין עם בחורה בגילאים 14-16 כי אם הסקס לא נעשה תוך ניצול או פגיעה, המדינה לא תגיש כתב אישום נגד אף אחד. זה פשוט לא מעניין את המדינה, כל עוד הקטינה לא נפגעה. קאפיש? ועכשיו לך תשחק בחול.

preacher

New member
הרשה גם לי לגחך קצת

"אנחנו היחידים שרצו לקבל את התורה" מתי זה בדיוק קרה? אפילו אם אני אקבל את כל התנ"ך ככתובו, מתן תורה לא קרה אחרי שבני ישראל נשאלו אם הם רוצים או לא. והעניין שעמים אחרים נשאלו אם הם רוצים - זו אגדה בלבד! משל! לא משהו שאתה אמור להאמין שקרה באמת!

למעלה