bag of bones

• פותח הנושא byron
  • פורסם בתאריך
את רוצה להגיד.. ../images/Emo104.gif

שלא קראת את סדרת הספרים THE BLACK TOWER?

shnashit

New member
ברור שכן !!../images/Emo41.gif

The Dark Tower, ברשותך, ואפילו באנגלית, לאור העובדה שמשום מה מסרבים בתוקף לתרגם עשרות ספרים שלו (ואולי זה קשור לעובדה שבזמן שמתרגמים ספר אחד שלו הוא מוציא שניים חדשים...). עד שתירגמו את שני הראשונים כבר סיימתי לקרוא את השלישי, דבר שלא הפריע לי לקנות אותם גם בעברית.. אני מאלה שמאמינים בקניית ספרים ולא בקריאה חד פעמית שלהם.את הרביעי של The Dark Tower עוד לא קראתי (לא מצאתי עדיין). האמת היא שיש לי הפרעה נפשית, ואני קונה כל ספר שלו גם באנגלית וגם בעברית (אם יש). דרך אגב, יש לו סיפור קצר בשם (אם אני לא טועה) The long walk. אני באופן אישי בטראומה עמוקה מאז שקראתי אותו. אבל זה סיפור מעולה. מומלץ.

kaligola

New member
שליפת השלושה

הוא בעיני הטוב ביותר מתוך סידרת המגדל, ומתוך הישנים, IT ורוז מאדר חזקים מאד. אפילו אמא שלי קראה את רוז וממש ממש נהנתה. אתם יודעים שהוא סובל ממחלה בעיניים (סוג של קטרקט ממה שאני הבנתי) והוא די עומד להתעוור בשנים הקרובות ?

שרהודיה

New member
אני אישית לא ממש אוהבת את הסגנון

שלו.. אבל יש ספר שאני רוצה לקרא אותו (בהמלצתי קנו אותו לספריה בה עבדתי אבל עכשיו אני עובדת במקום אחר..) זה נקרא עונות מתחלפות, יש בו 4 סיפורים (לפי עונות השנה..) אשר שני ספורים משם הוסרטו לסרטים שהפכו למאד מוצלחים.
אני והחברה שנקרא באנגלית "stand by me" ובמקור הספורי נקרא הגופה (סתיו של בדידות)
חומות של תקווה שנקרא אביב של תקווה (ריטה היוורת והבריחה משושנק) למרות שהבנתי שגם בספר הזה יש אלמנטים של אימה.

byron

New member
וגם apt pupil

שגם הוא הוסרט עם ג´שוע ג´קסון מדוסון קריק וזה (יתכן שהדת שלי והיחוס המשפחתי שלי משפיעים כאן על דעתי) הסיפור הכי חזק של קינג עם המסר שהכי חשוב היום ביום השואה. זה סיפור על פושע מלחמה נאצי, והוא כתוב באופן מצמרר

למעלה