baby got back!XD

ינקיפנק

New member
אסור לי מחשב. בכלל.

אבל מה שאמא לא יודעת לא יזיק להD: בייס מאוטומן פיקסלס, לא גמורה עדיין, זו שודדת ים שקסית^^

../images/Emo97.gifאיך לא הגיבו לך? :O

עאעאעאעא תני טיוט לבקבוקים אומשו;; היא נראית קצת קירחת. תמלאי את החללים הלבנים במאחורה של השיער וחוסר ההצללות על הפריע לי מאוד. אבל חוצמזה- מדהים

Stinki Winki

New member
/m\

חשבתי ששכחתי כבר איך עושים דוליז... בייס מאפיצ'ו, רק חצאית בינתיים (אם אני בכלל אמשיך, יש רעיונות להמשך?) עפ"י תמונה מפורום אופנה אלטרנטיבית (אני אוסיף בהודעה הבאה)

אממ...../images/Emo13.gif

יצא לך יפה
טוב אני חושבת שכדאי לך להוסיף: גרבי ברך נעלי בובה שיער מטולטל או בקבוקים חולצת כפתורים לבנה ארוכה ועליה סודר קצר חלק או סודר עם משבצות ואולי גם משקפיים כיאילו שתהיה תלמידה אבל זו סתם הצעה זה בחירה שלך

polbblop

New member
../images/Emo79.gif יפה! ../images/Emo9.gif

המממ... הייתי מורידה קוי מתאר בבגדים. החצאית לא נראית מוצללת במיוחד.
לדעתי, תשתמשי בפלטה עם יוצר הבדלי גוונים. תצלילי מהשיער על הראש. חוצמזה, ממש מקסים.

polbblop

New member
../images/Emo79.gif שלי. ../images/Emo9.gif

המממ... דיי גאה. בינתיים. במיוחד בג'ינס.
תגובות? בייס מפה.

MorSims

New member
חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif../images/Emo183.gif../images/Emo99.gif

אני לא יודעת לעשות דוליז../images/Emo7.gif

אני חושבת שאני לא יודעת לעשות דוליז
את השיער עשיתי עם טיוט' של מעיין מהפורום(זה לא שם המשתמש שלה)
טוב בכל אופן אני אשמח לקבל תגובות בונות

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאהבתי את השמלה../images/Emo23.gif

משהוא בסוף שלה לא מסתדר לי...תורידי את הקווי מתאר מה שבטוח-יותר טוב משלי אבל הרבה יותר חמודה בסכ"ה

miss Panic

New member
../images/Emo28.gifעוד דולי D:

אבל לא שלי P: של ספיר [אנשים אפורים] המאגניבה! הדולי על פי תמונה, היא תשמח לקצת עזרה בשילוב צבעים והבייס מוולטרמלון באבלגם ^^

Mrs Johnny depp

New member
איזה יפה../images/Emo182.gif

תעשי את השמלה בצבע בורדו ואת החותלות תעשי בסגול כהה.

למעלה