baby got back!XD

חמוד../images/Emo85.gif

זה יצא יפה
אלוי אלי טוב אמם אני חושבת שהשיער שלה קצת דליל
ואם אפשר גם להסתיר לה את האוזניים אבל בחירה שלך

לא לצחוק עליי ../images/Emo4.gif

ניסיתי להכין את הבייס הראשון שלי.. אני חייבת טיוט או הסבר טוב איך להמשיך, ואממ.. איך לעשות פנים קצת יותר נורמליות.. אני מקווה שהקווי מתאר יצאו נורמליים ישבתי על זה שעות ואני רצינית. אז בבקשה, אם מישהי תהיה נחמדה ותעזור לי. הפלטה מאנגי צ'אן.

lady black XD

New member
לתור בייס ראשון...

מאוד חמודה,
תגביהיי[או איך שלא כותבים את זה><]את היד השמאלית[אצלינו]
תוסיפי לה פופיק השאר->בקובץ.... לא הבנת,תגידי....

אני כזאת סתומה ../images/Emo122.gif

שלא הוספתי פופיק.. תודה על התגובה! אני אשתדל לשפר!

LudaGirl

New member
חיכיתי וחיכיתי

נו, עבדתי קשה. פעם ראשונה שיער מאחורה. בייס מgabluvsrock תגובות בונות בבקשה. אגיב על הכל מחר. היום ארבע בלילה ואני עייפה

Dandoka

New member
Got milk?

הלו!! טוב הנה הדולי שלי, כפי שניתן לראות כמובן היא לא גמורה. אני לא מצליחה לצייר את הסנדל הימני, לא יודעת איך הולכים הקווי מתאר שם! -_- הו וול. בכל אופן איך היא בינתיים? יווו לעשות את הכוס הזאת זה היה אחד הדברים הקשים. לצייר כוס שקופה עם עוד משקה בצבע לבן. ממש קשה.. וגם אני לא בטוחה שרואים שיש לה שפם לבן בגלל שהגוון צבע אור שלה נורא בהיר. רואים? גראפיק דולז

lady black XD

New member
אני לא מצליחה לצור קשר עם אופיר...

אז בינתיים כברר עשיתי לבד..... לתחרות שפם חלב,לא יצא יפה.. מזהים שזו קלי קלארקסון [או איך שלא כותבים את זה><]

lady black XD

New member
שחכתי להגיד שהיא לא גמורה ואנייודעת

+שהגבות סגולות
[אני שוחכת ת'מאומצת שלי כל הזמן><]

lady black XD

New member
לא...

אל תדאגי אני לא מצתכוונת באמת לשוח את זה..,זה מכעור ולא דומה..איתך זה יצא הרבה יותר דומה*לדעתי*:))))תתחברי למסן!!!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתראי,

אם את רוצה, את יכולה להמשיך את זה. באמת לא יוצא לנו להיפגש במנג'ר וגם המחשב שלי קיבל וירוס בזמן האחרון.. אז הוא קצת משוגע..

lady black XD

New member
יש מסרים^^

תבחרי בייס ותתחילי שיער,כמו שרצית....נעשה פור]יט..ואני אטפל במה שנשאר[פופרס וחולצה:p}

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאייאיאא פורטייט?

יש אחד ממש יפה שראיתי^^ אני אנסה לעשות עליו.. ותתחברי- אם את כבר פה

למעלה