חבל מאוד + שאלה
לא רק שהסידרה טובה אלא אפשר היה אפשר לשדר גם את בסרטים ברצף והדבר היה יכול להיות מהנה מאוד. אגב, בעבר הרשמתי כאן המלצה למס' סדרות עבור הערוץ. אודה לך מאוד אם תוכלי להשיב על האם לפחות מנהלי הערוץ מתעניינים/יהיו מעוניינים לשדר את הסדרות הנ"ל: (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1249&msgid=107528865) להלן הרשימה מהקישור: 1) באפי ו-/או אנג'ל (רצוי שניהם ולפי הסדר) 2) 24 (סידרת מתח יותר טובה מזאת קשה למצוא) 3) מקגייוור (נראה לי שכבר שודר פעם אבל אני כנראה החמצתי) 4) משימה בלתי אפשרית (הסידרה המקורית ו-/או החדשה - החדשה אני יודע ששודרה בעבר בערוץ אבל גם אותה החמצתי). 5) בבליון 5 או מסע בין כוכבים (אם כבר לשדר משהו על העתיד עם חייזרים שני המותגים הגדולים טובים. אם את מסע בין כוכבים, אני הייתי מעדיף שישדרו אותה באופן כרונולוגי, כלומר: הסידרה המקורית, הדור הבא וכו') 6) Crossbow (ווילאם טל) - סידרה מצויינת שנות ה-80 7) העורב: מדרגות לגן עדן - רק עונה אחת אבל טובה 8) צ'ארלי ג'ייד - גם כן עונה אחת. סידרה יותר מדע בידיוני מאקשן אבל טובה 9) ג'ון דו - כנ"ל 10) המתחזה - כל 4 העונות 11) היתה בשנות ה-80 סידרה על הגנב הטוב ביותר בעולם "ארסן לופן", פשוט מקסימה. הייתי שמח לראות אותה שוב. 12) רובוקופ: הסידרה. 13) ניו אמסטרדם - סידרה חדשה על שוטר בניו יורק שהוא קיבל מתנה להיות בן על מוות עד אשר הוא ימצא את אהבת חייו. 14) "המירוץ לאתמול" - סידרה מצויין (חבל שלא המשיכו אותה) 15) "איש הנצח" - יודע ששידרו את זה כבר פעמיים אבל לי זה אף פעם לא נמאס ובמיוחד כאשר כבר יצא סרט חדש שממשיך את הסידרה והוא מתוכנן להיות הראשון מתוך 3 סרטים חדשים. - כבר ניתנה תשובה. 16) סרטים! - לשדר סירטי אקשן/מדע בידיוני שלא משודרים שוב ושוב בערוצי הסרטים בערוץ. הם לא חייבים להיות חדשים. 17) ילד הקארטה - עוד סידרה קלאסית משנות ה-80. 18) ניקיטה - שודר בעבר וצריך לשדר שוב. 19) אודיסאה 5 - סידרה טובה שגם נקטעה מוקדם מידי. 20) המגן - לשדר את הסידרה ההתחלה באופן רצוף. אם הייתי חייב לדרג את 5 הסדרות הראשונות שאז: 1)באפי 2)בבליון 5 או מסע בין כוכבים 3)רובוקופ: הסידרה 4)ילד הקארטה/Crossbow (ווילאם טל) 5)ניקיטה תודה