"AXN, הצילו!"

רפי74

New member
לעורכי AXN

רציתי לבקש אם תוכלו לשדר את הסדרה"איש הנצח" שוב?

hadaroh1

New member
צ'ק נוריס (ווקר) צריך לחזור............

המנהלים של AXN בבקשה תחזירו את צ'ק נוריס זה הסידרה ווקר בבקשה אני ממש אוהב את זה

l e s l e s

New member
../images/Emo195.gifA-Team, knight rider,מגייור, וכ'ו...

האם מתכננים לשדר את הסדרות הנפלאות האלה שוב? במיוחד צוות לענין ומגייור?

cwn

New member
../images/Emo45.gif

באופן אירוני שלשום ראיתי את הסרט החמישי, highlander - the source. אני חייב לציין שזו הייתה חוויה "מיוחדת"... הסבירו בסרט הרבה על המקור של חיי האלמוות שלהם אבל הסרט די גרוע וחלק מההסברים לא מובנים לגמרי אבל מומלץ לראות לכל מי שאוהב את היילנדר. זה היה הסרט הראשון בסדרת הסרטים שלא שודר בקולנוע, אלא רק בטלוויזיה, שידרו אותו לפני כמה זמן ב-SciFi channel האמריקאי.

גללללי

New member
תשובה..

הסדרות הללו שודרו כל כך הרבה פעמים בערוץ שבשלב הזה אנחנו מעדיפים להביא סדרות חדשות שטרם שידרנו מאשר לחזור כל הזמן על אותן סדרות שכבר שודרו המון פעמים....

adili6

New member
המממ...

את חושבת שמתישהו בכללי אתם תחזירו אותן? לפחות את מקגיוור עכשיו כש"גיריתם" אותנו כשהראתם לנו אותו כג'ק אוניל בסטארגייט?

Witchcrafts

New member
"AXN, הצילו!"

מעתה, בכל שבוע יפתח שרשור שבו יופנו שאלות, תהיות, הצעות וכד' אל גלי (נציגת הערוץ וחלק מהצוות שלהם) בכל הקשור לערוץ AXN. שימו לב שעל ההודעות לעמוד בתקנון הפורום. אם נווכח שהשינוי הזה מיטיב עִמנו, נאמץ אותו כמסורת. אחרת, הוא יעלם כלא היה או שנמצא פתרון אחר. אני מניחה שכבר מחר יהיו תשובות לשאלות שישורשרו בתגובה לפה. מקסימום, התאזרו בסבלנות עד ליום שלישי, רביעי. בשרשור של שבוע הבא, העניין יהיה מאורגן יותר. אתם מוזמנים להתחיל... P-;

smile2life

New member
הפקות מקור?/ולא רק סדרות ריאלטי?

מה לגבי איזו סדרה ישראלית?

smile2life

New member
חבל

שוין נסתפק בשידורים חוזרים של סדרות אמריקניות\קנדיות\בריטיות

גללללי

New member
עונות נוספות

העונות הנוספות של מחוץ לחוק (4-5) יגיעו בקרוב לערוץ ואנו כמובן נעדכן על כך כשזה יהיה רלוונטי.

dararo

New member
לגבי תיבת האוצר מחידת פייראט מאסטר

אני זכיתי בתיבה, שלחתי את הכתובת ולא קיבלתי את התיבה מדוע? אשמח לתשובה דניאל

למעלה