אשרינו שזכינו שאנשים חסרי חיים שהשעמום מרכיב את עיקר חייהם, מוכנים להשקיע ולשתף את כלל במצבם זה.חברינו היקר מר אדון מיציתי, אשריך הרינג הגיע ל 66,266 הודעות. נכון ליום ב' 28/04/2025 שעה 22:26
אני מבקש בחום מחברי הפורום המכובדים לבצע מעקב , לדעתי בערך ב 6-8 הימים הקרובים
הנ"ל יגיע למספר הזהב 66,666 הודעות ולכך יש להתכונן לתרועה רמה.
צפה בקובץ המצורף 127297
כמות תגובותיו מראה את ההפך.אשרינו שזכינו שאנשים חסרי חיים שהשעמום מרכיב את עיקר חייהם, מוכנים להשקיע ולשתף את כלל במצבם זה.
אמר מר משועמםאין לי בשום אלא לקוות ולאחל לכל הסובלים מבעיה זו, ראשית שיזכו לראות ישועות ופתרונות ושנית שמימוש הצורך הנפשי לגלות ערוותם קבל עם ועולם בצורה כזאת ובכלל, אכן תסייע ותביא להם מזור שיקל ולו במעט על מצבם.
בברכת מיצוי קל ומהיר לנזקק לעיל ולכלל עם ישראל ונזקקיו.
מאחר ואני לא מספיק משועמם לחפש את כמות תגובותיו, אינני יודע מה זה אומר בדיוק. אני כן יודע (פשוט מהיכרות אישית) את אופי תגובותיו, מה שאומר למשל כ100% תגובות השמצה ותקיפה כלפי (אגב לא רק). מתוך כך אני בהחלט סבור, במלוא הרצינות וללא טיפת ציניות, שהנ"ל מצביע על מה שכתבתי למעלה. אגב אותו כנ"ל לגבייך בהקשר הזה כמובן וגם כאן, אין כל חדש תחת השמש.כמות תגובותיו מראה את ההפך.
אמר מר משועמם
ובין השאר מהנ"ל נלמד הנ"ל.
זה בסדר, ידוע שגיבן לא רואה את הגיבנת שלו, סתם הצעת ייעול "קטנה", אולי תיעזר במראה?מאחר ואני לא מספיק משועמם לחפש את כמות תגובותיו, אינני יודע מה זה אומר בדיוק. אני כן יודע (פשוט מהיכרות אישית) את אופי תגובותיו, מה שאומר למשל כ100% תגובות השמצה ותקיפה כלפי (אגב לא רק). מתוך כך אני בהחלט סבור, במלוא הרצינות וללא טיפת ציניות, שהנ"ל מצביע על מה שכתבתי למעלה. אגב אותו כנ"ל לגבייך בהקשר הזה כמובן וגם כאן, אין כל חדש תחת השמש.
ובין השאר מהנ"ל נלמד הנ"ל.
אבל... אומר גם לגבייך כבר כעת, אני באמת מצטער אם זה מאכזב ואין כוונתי חלילה לפגוע בכבודך. אבל צר לי, את לא באמת מספיק מעניינת כדי שאיכנס כעת לדיון בעניין הזה עלייך או לגבייך. גם לא אם נורא ניסית להידחף ולהפוך עצמך לחלק מהשרשור.
אז... אם תצליחי להתגבר על רמת השעמום שאת משדרת [במובן של דברייך משעממים (ואני נזהר להתבטא בעדינות מפאת כבודה של אכסניה), לא בהכרח שאת משועממת, אם כי זה בהחלט נראה כך בקטעים אחרים], בהחלט אשקול בשמחה לנהל איתך דיון שלם על הנושא.
עד אז, ארשה לעצמי להמתין בסבלנות עד שתתחילי עם קישורים אל פניני חוכמה שלך מהעבר, המצאות למיניהן, שקרים שגרתיים, וכל הבא ליד שתחשוק נפשך לדחוף לשיח כדי לשחרר את הצרבת ולשפר את המצב הכללי.
אגב, סלחי לי אם לא אקרא את הכל. מבחינתי מיצינו את ה'דיון' בינינו. כאמור, ההמשך פשוט צפוי מדי והשעמום בו צפוי מכדי שאטריח עצמי להשקיע בו זמן או אנרגיה. אבל אני לגמרי זורם ומקווה שגם עבורך תגובות שכל עניינן תקיפה והשמצה, יעשו את העבודה הכל כך נדרשת וחשובה לאנשים מסוגך(ם).
הרבה בריאות והצלחה.
אה, תהיתי מתי תקפצי להגיבזה בסדר, ידוע שגיבן לא רואה את הגיבנת שלו, סתם הצעת ייעול "קטנה", אולי תיעזר במראה?
מראה היא לא מילה גסהאלא אם כן, אתה שונא את עצמך.
שמחה עבורך שאני כזאת מעניינת אותך שאתה מתערב עליי בניגוד למה שכתבת בעבר, כהרגלך כשקרן כרוני.אה, תהיתי מתי תקפצי להגיב. זיכית אותי ב25 ש"ח בהתערבות שזה יקרה במהלך הבוקר ולא תצליחי להתאפק מעבר לכך
. תודתי נתונה לך מעומקה דליבא.
רק שיש לך בעיה רצינית שהגולשים לאלגופם של דברייך, תצטרכי לסלוח לי, אבל אני פחות בקטע של להתדיין (בוודאי עם אובססיבית פבלובית) על השטויות האלה. כפי שכתבתי במקום אחר בשרשור, אני בכלל לא מבין מה הבעיה בסיפור הזה. זאת מעבר לדברי מר קנונייתי שהסב את תשומת לב הקוראים לפער המשמעותי בתקופה בה מדובר, כך שנהיר שעל אף ששמי מופיע במקום הראשון בכמות התגובות, נהיר שאני ממש לא מגיב יותר מרבים אחרים כאן (מה שגם ברור לכל חברת וחבר פורום שאינו בוחן את הדברים באופן מגמתי ומתאים אותם לאג'נדה שלו).
רק שלא ראיתי שום דיון רציני שניהלת בכל תגובותיך הרבות.סתם להשכלה כללית, אני לא ממחנה השונאים. כרגיל את קוראת לא נכון את קהל היעד שלך. אבל ניחא. אשאיר לך ולחברייך לקבוצת האובססיבים הפבלובים להמשיך להתעסק עם הנושא השחוק והמטופש הזה. ברשותך, אשמור את זמני והאנרגיה שלי לדיונים מעט יותר רציניים ואגיב כאן רק אם יהיה משהו מעניין במיוחד (שלא צפוי להיות אצלך, עם כל הכבוד).
הוא שקרן מקצועי, ספירת התגובות התחילה מהאתר ה-שמחה עבורך שאני כזאת מעניינת אותך שאתה מתערב עליי בניגוד למה שכתבת בעבר, כהרגלך כשקרן כרוני.
רק שיש לך בעיה רצינית שהגולשים לא-ים וזוכרים שאופה קטנה הייתה לפניך בפער ובכל זאת, עקפת אותה במהירות האור, שוב שיקרת ונתפסת! רוצה דו"ח על מהירות מופרזת?
רק שלא ראיתי שום דיון רציני שניהלת בכל תגובותיך הרבות.
אכן, גם ביוזר הקודם שלי מופיע 0 הודעות.הוא שקרן מקצועי, ספירת התגובות התחילה מהאתר ה-ולא לפני, אפשר לראות את זה שמי שלא כתב מאז, מופיע לו 0 הודעות, כמו לדוג' פתחתי הדף האחרון מאקטואליה (דף 16862) ואפשר לראות זאת, כמו לדוג' ביוזר סקופיסט שבראש הדף.
סתם מצאתי באקראי תגובה (#60) שלי מלפני כחצי שנה, עמד על 58283 הודעות ובכלום זמן כתב כ-8000 תגובות![]()
www.betipulnet.co.il
מס' פלינדרום, לא שאינפנטיל דה סקונד יידע מה זהחברינו היקר מר אדון מיציתי, אשריך הרינג הגיע ל 66,266 הודעות. נכון ליום ב' 28/04/2025 שעה 22:26
צפה בקובץ המצורף 127297
אם הוא הצטרף ב 2008 ואני ב 2020 אני כותב יותר ממנו(הודעות לא גודל הודעות כמובן) פר יחידת זמן.חברינו היקר מר אדון מיציתי, אשריך הרינג הגיע ל 66,266 הודעות. נכון ליום ב' 28/04/2025 שעה 22:26
צפה בקובץ המצורף 127297
תגיד, אולי אתה יודע להסביר, למה זה אישיו בכלל? אף פעם לא הבנתי את האובססיות של התוקפים עם זה. היה בזמנו את גברת פחי הזבל (שיש הטוענים שעדיין כותבת כאן תחת ניק אחר). אחת לכמה זמן הייתה כותבת פוסט (אם כי לא חושב שהייתה מתדרדרת לשרשור מיוחד כמו חברנו למעלה, אבל אל תתפוס אותי במילה) בסגנון 'יו, תראו כמה הוא כתב'. עד שיום אחד התברר שהיא עברה אותיאם הוא הצטרף ב 2008 ואני ב 2020 אני כותב יותר ממנו(הודעות לא גודל הודעות כמובן) פר יחידת זמן.
היה לי גם משתמש "מומחה לקנוניות"(נהיה פעיל מאוד מפברואר 2020 - ה"מגיפה") שהוחרב ולא הצלחתי לשחזר אותו בגלל המעבר לפורום החדש("הסיני").
הנטיה שלך לא לדבר לעיניין מסרבלת כי הרעיון של הפורום שכל אחדאף פעם לא הבנתי את האובססיות של התוקפים עם זה.
מה לעשות, אלה החיים. כל עוד אני לא כופה על אף אחת/ד לקרוא את דברי, אכתוב מה שמתחשק לי ובאורך שמתחשק ליהנטיה שלך לא לדבר לעיניין מסרבלת כי הרעיון של הפורום שכל אחד
קורא את הדברים שלו ואין לו יותר מידי סובלנות לאחרים ואתה מאריך בדברים שלא לצורך לרוב.
מכיר את הטענה השחוקה הזאת וגם מבין מהיכן היא מגיעה, אבל היא מחורטטת למדיבנוסף למרות שאתה כותב הרבה יחסית לממוצע אין לך רצון לקרוא עד הסוף דברים של אחרים.
שום סתירה. אני מתייחס למה שכן קראתי/ראיתי. ככה פשוטמה שיוצר סתירה פנימית - הרי איך אתה יכול לכתוב כ"כ הרבה וקבוע אם לא קראת הכל/ראית את כל הוידאו או לפחות את רובו?
סיכום יפה, אבל קשור אלי כקליפת השום ובוודאי שלא עונה על שאלתי מלמעלה עליה אתה מתיימר להשיב.לסיכום ריבוי הודעות+ריבוי מילים פר הודעה+דיבור לא לעיניין בחלק מההודעה+לא עשית שיעורי בית וקראת/ראית הכל לפני שהגבת.
לא נעים מת. מזמן. קבעתי עליו מוות אישית, כך שאני יודע על מה אני מדבראה נזכרתי יש גם את העיניין של "אם זה היה הפורום שלי הייתי מוחק את ההודעה בגלל כך וכך מידי פעם..." - זה גם לא נעים.
כי מה לעשות, אני גולש מן המנין כאן וככזה אכפת לי מהפורוםבשביל מה להגיד? בפורום שלך תעשה את זה.
כפי שכתבתי לאבני בתגובה #20 שלי ולנוסטלגיה בתגובה #15 שלי, ספירת ההודעות התחילה מהאתר ה-אם הוא הצטרף ב 2008 ואני ב 2020 אני כותב יותר ממנו(הודעות לא גודל הודעות כמובן) פר יחידת זמן.
היה לי גם משתמש "מומחה לקנוניות"(נהיה פעיל מאוד מפברואר 2020 - ה"מגיפה") שהוחרב ולא הצלחתי לשחזר אותו בגלל המעבר לפורום החדש("הסיני").
זה רק בפורום זה, או כולל פורומים אחרים ?חברינו היקר מר אדון מיציתי, אשריך הרינג הגיע ל 66,266 הודעות. נכון ליום ב' 28/04/2025 שעה 22:26
צפה בקובץ המצורף 127297
כלל הפורומים. על פי המידע של תפוז, מיצי פתח הניק בשנת 2008 ומאז יללתו נטויה.זה רק בפורום זה, או כולל פורומים אחרים ?
על כמה שנות הודעות מדובר ?
מהקורונה, ספירת התגובות התחילה מהאתר ה-זה רק בפורום זה, או כולל פורומים אחרים ?
על כמה שנות הודעות מדובר ?
להגן על השלטון זה משרה מלאהמהקורונה, ספירת התגובות התחילה מהאתר ה-ולא לפני, ראה תגובה #15 שלי.
ובמיוחד על החרדים הפרזיטים שלו.להגן על השלטון זה משרה מלאה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.