ATTENTION ATTENTION.......

xyxy210

Well-known member
חברינו היקר מר אדון מיציתי, אשריך הרינג הגיע ל 66,266 הודעות. נכון ליום ב' 28/04/2025 שעה 22:26

אני מבקש בחום מחברי הפורום המכובדים לבצע מעקב , לדעתי בערך ב 6-8 הימים הקרובים
הנ"ל יגיע למספר הזהב 66,666 הודעות ולכך יש להתכונן לתרועה רמה.
1745868369405.png

Harrington

Well-known member
מנהל
חברינו היקר מר אדון מיציתי, אשריך הרינג הגיע ל 66,266 הודעות. נכון ליום ב' 28/04/2025 שעה 22:26

צפה בקובץ המצורף 127297
אשרינו שזכינו שאנשים חסרי חיים שהשעמום מרכיב את עיקר חייהם, מוכנים להשקיע ולשתף את כלל במצבם זה.

אין לי בשום אלא לקוות ולאחל לכל הסובלים מבעיה זו, ראשית שיזכו לראות ישועות ופתרונות ושנית שמימוש הצורך הנפשי לגלות ערוותם קבל עם ועולם בצורה כזאת ובכלל, אכן תסייע ותביא להם מזור שיקל ולו במעט על מצבם.

בברכת מיצוי קל ומהיר לנזקק לעיל ולכלל עם ישראל ונזקקיו.

אשרינו שזכינו שאנשים חסרי חיים שהשעמום מרכיב את עיקר חייהם, מוכנים להשקיע ולשתף את כלל במצבם זה.
כמות תגובותיו מראה את ההפך.
אין לי בשום אלא לקוות ולאחל לכל הסובלים מבעיה זו, ראשית שיזכו לראות ישועות ופתרונות ושנית שמימוש הצורך הנפשי לגלות ערוותם קבל עם ועולם בצורה כזאת ובכלל, אכן תסייע ותביא להם מזור שיקל ולו במעט על מצבם.
אמר מר משועמם
בברכת מיצוי קל ומהיר לנזקק לעיל ולכלל עם ישראל ונזקקיו.
|סיוע|

Harrington

Well-known member
מנהל
כמות תגובותיו מראה את ההפך.
מאחר ואני לא מספיק משועמם לחפש את כמות תגובותיו, אינני יודע מה זה אומר בדיוק. אני כן יודע (פשוט מהיכרות אישית) את אופי תגובותיו, מה שאומר למשל כ100% תגובות השמצה ותקיפה כלפי (אגב לא רק). מתוך כך אני בהחלט סבור, במלוא הרצינות וללא טיפת ציניות, שהנ"ל מצביע על מה שכתבתי למעלה. אגב אותו כנ"ל לגבייך בהקשר הזה כמובן וגם כאן, אין כל חדש תחת השמש.
אמר מר משועמם

ובין השאר מהנ"ל נלמד הנ"ל.

אבל... אומר גם לגבייך כבר כעת, אני באמת מצטער אם זה מאכזב ואין כוונתי חלילה לפגוע בכבודך. אבל צר לי, את לא באמת מספיק מעניינת כדי שאיכנס כעת לדיון בעניין הזה עלייך או לגבייך. גם לא אם נורא ניסית להידחף ולהפוך עצמך לחלק מהשרשור.

אז... אם תצליחי להתגבר על רמת השעמום שאת משדרת [במובן של דברייך משעממים (ואני נזהר להתבטא בעדינות מפאת כבודה של אכסניה), לא בהכרח שאת משועממת, אם כי זה בהחלט נראה כך בקטעים אחרים], בהחלט אשקול בשמחה לנהל איתך דיון שלם על הנושא.

עד אז, ארשה לעצמי להמתין בסבלנות עד שתתחילי עם קישורים אל פניני חוכמה שלך מהעבר, המצאות למיניהן, שקרים שגרתיים, וכל הבא ליד שתחשוק נפשך לדחוף לשיח כדי לשחרר את הצרבת ולשפר את המצב הכללי.

אגב, סלחי לי אם לא אקרא את הכל. מבחינתי מיצינו את ה'דיון' בינינו. כאמור, ההמשך פשוט צפוי מדי והשעמום בו צפוי מכדי שאטריח עצמי להשקיע בו זמן או אנרגיה. אבל אני לגמרי זורם ומקווה שגם עבורך תגובות שכל עניינן תקיפה והשמצה, יעשו את העבודה הכל כך נדרשת וחשובה לאנשים מסוגך(ם).

הרבה בריאות והצלחה.

מאחר ואני לא מספיק משועמם לחפש את כמות תגובותיו, אינני יודע מה זה אומר בדיוק. אני כן יודע (פשוט מהיכרות אישית) את אופי תגובותיו, מה שאומר למשל כ100% תגובות השמצה ותקיפה כלפי (אגב לא רק). מתוך כך אני בהחלט סבור, במלוא הרצינות וללא טיפת ציניות, שהנ"ל מצביע על מה שכתבתי למעלה. אגב אותו כנ"ל לגבייך בהקשר הזה כמובן וגם כאן, אין כל חדש תחת השמש.

ובין השאר מהנ"ל נלמד הנ"ל.

אבל... אומר גם לגבייך כבר כעת, אני באמת מצטער אם זה מאכזב ואין כוונתי חלילה לפגוע בכבודך. אבל צר לי, את לא באמת מספיק מעניינת כדי שאיכנס כעת לדיון בעניין הזה עלייך או לגבייך. גם לא אם נורא ניסית להידחף ולהפוך עצמך לחלק מהשרשור.

אז... אם תצליחי להתגבר על רמת השעמום שאת משדרת [במובן של דברייך משעממים (ואני נזהר להתבטא בעדינות מפאת כבודה של אכסניה), לא בהכרח שאת משועממת, אם כי זה בהחלט נראה כך בקטעים אחרים], בהחלט אשקול בשמחה לנהל איתך דיון שלם על הנושא.

עד אז, ארשה לעצמי להמתין בסבלנות עד שתתחילי עם קישורים אל פניני חוכמה שלך מהעבר, המצאות למיניהן, שקרים שגרתיים, וכל הבא ליד שתחשוק נפשך לדחוף לשיח כדי לשחרר את הצרבת ולשפר את המצב הכללי.

אגב, סלחי לי אם לא אקרא את הכל. מבחינתי מיצינו את ה'דיון' בינינו. כאמור, ההמשך פשוט צפוי מדי והשעמום בו צפוי מכדי שאטריח עצמי להשקיע בו זמן או אנרגיה. אבל אני לגמרי זורם ומקווה שגם עבורך תגובות שכל עניינן תקיפה והשמצה, יעשו את העבודה הכל כך נדרשת וחשובה לאנשים מסוגך(ם).

הרבה בריאות והצלחה.
זה בסדר, ידוע שגיבן לא רואה את הגיבנת שלו, סתם הצעת ייעול "קטנה", אולי תיעזר במראה?
מראה היא לא מילה גסה :) אלא אם כן, אתה שונא את עצמך.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה בסדר, ידוע שגיבן לא רואה את הגיבנת שלו, סתם הצעת ייעול "קטנה", אולי תיעזר במראה?
מראה היא לא מילה גסה :) אלא אם כן, אתה שונא את עצמך.
אה, תהיתי מתי תקפצי להגיב :). זיכית אותי ב25 ש"ח בהתערבות שזה יקרה במהלך הבוקר ולא תצליחי להתאפק מעבר לכך :). תודתי נתונה לך מעומקה דליבא.

לגופם של דברייך, תצטרכי לסלוח לי, אבל אני פחות בקטע של להתדיין (בוודאי עם אובססיבית פבלובית) על השטויות האלה :). כפי שכתבתי במקום אחר בשרשור, אני בכלל לא מבין מה הבעיה בסיפור הזה. זאת מעבר לדברי מר קנונייתי שהסב את תשומת לב הקוראים לפער המשמעותי בתקופה בה מדובר, כך שנהיר שעל אף ששמי מופיע במקום הראשון בכמות התגובות, נהיר שאני ממש לא מגיב יותר מרבים אחרים כאן (מה שגם ברור לכל חברת וחבר פורום שאינו בוחן את הדברים באופן מגמתי ומתאים אותם לאג'נדה שלו).

סתם להשכלה כללית, אני לא ממחנה השונאים. כרגיל את קוראת לא נכון את קהל היעד שלך :). אבל ניחא. אשאיר לך ולחברייך לקבוצת האובססיבים הפבלובים להמשיך להתעסק עם הנושא השחוק והמטופש הזה. ברשותך, אשמור את זמני והאנרגיה שלי לדיונים מעט יותר רציניים ואגיב כאן רק אם יהיה משהו מעניין במיוחד (שלא צפוי להיות אצלך, עם כל הכבוד).

אה, תהיתי מתי תקפצי להגיב :). זיכית אותי ב25 ש"ח בהתערבות שזה יקרה במהלך הבוקר ולא תצליחי להתאפק מעבר לכך :). תודתי נתונה לך מעומקה דליבא.
שמחה עבורך שאני כזאת מעניינת אותך שאתה מתערב עליי בניגוד למה שכתבת בעבר, כהרגלך כשקרן כרוני.
לגופם של דברייך, תצטרכי לסלוח לי, אבל אני פחות בקטע של להתדיין (בוודאי עם אובססיבית פבלובית) על השטויות האלה :). כפי שכתבתי במקום אחר בשרשור, אני בכלל לא מבין מה הבעיה בסיפור הזה. זאת מעבר לדברי מר קנונייתי שהסב את תשומת לב הקוראים לפער המשמעותי בתקופה בה מדובר, כך שנהיר שעל אף ששמי מופיע במקום הראשון בכמות התגובות, נהיר שאני ממש לא מגיב יותר מרבים אחרים כאן (מה שגם ברור לכל חברת וחבר פורום שאינו בוחן את הדברים באופן מגמתי ומתאים אותם לאג'נדה שלו).
רק שיש לך בעיה רצינית שהגולשים לא |טמבל|-ים וזוכרים שאופה קטנה הייתה לפניך בפער ובכל זאת, עקפת אותה במהירות האור, שוב שיקרת ונתפסת! רוצה דו"ח על מהירות מופרזת?
סתם להשכלה כללית, אני לא ממחנה השונאים. כרגיל את קוראת לא נכון את קהל היעד שלך :). אבל ניחא. אשאיר לך ולחברייך לקבוצת האובססיבים הפבלובים להמשיך להתעסק עם הנושא השחוק והמטופש הזה. ברשותך, אשמור את זמני והאנרגיה שלי לדיונים מעט יותר רציניים ואגיב כאן רק אם יהיה משהו מעניין במיוחד (שלא צפוי להיות אצלך, עם כל הכבוד).
רק שלא ראיתי שום דיון רציני שניהלת בכל תגובותיך הרבות.

דיברגנט חדש

Well-known member
שמחה עבורך שאני כזאת מעניינת אותך שאתה מתערב עליי בניגוד למה שכתבת בעבר, כהרגלך כשקרן כרוני.

רק שיש לך בעיה רצינית שהגולשים לא |טמבל|-ים וזוכרים שאופה קטנה הייתה לפניך בפער ובכל זאת, עקפת אותה במהירות האור, שוב שיקרת ונתפסת! רוצה דו"ח על מהירות מופרזת?

רק שלא ראיתי שום דיון רציני שניהלת בכל תגובותיך הרבות.
הוא שקרן מקצועי, ספירת התגובות התחילה מהאתר ה-|חדש| ולא לפני, אפשר לראות את זה שמי שלא כתב מאז, מופיע לו 0 הודעות, כמו לדוג' פתחתי הדף האחרון מאקטואליה (דף 16862) ואפשר לראות זאת, כמו לדוג' ביוזר סקופיסט שבראש הדף.

סתם מצאתי באקראי תגובה (#60) שלי מלפני כחצי שנה, עמד על 58283 הודעות ובכלום זמן כתב כ-8000 תגובות |נחמה|

נערך לאחרונה ב:
הוא שקרן מקצועי, ספירת התגובות התחילה מהאתר ה-|חדש| ולא לפני, אפשר לראות את זה שמי שלא כתב מאז, מופיע לו 0 הודעות, כמו לדוג' פתחתי הדף האחרון מאקטואליה (דף 16862) ואפשר לראות זאת, כמו לדוג' ביוזר סקופיסט שבראש הדף.

סתם מצאתי באקראי תגובה (#60) שלי מלפני כחצי שנה, עמד על 58283 הודעות ובכלום זמן כתב כ-8000 תגובות |נחמה|
אכן, גם ביוזר הקודם שלי מופיע 0 הודעות.
אינפנטיל דה סקונד משקר בלי סוף, עד שהוא כבר מאמין לעצמו בשקריו וייתכן שאף יעבור פוליגרף מרוב שמאמין לעצמו.
שקרנים פתולוגיים עשויים להתחיל להאמין בשקרים שלהם על מנת למזער את תחושת האשמה. אנשים שסובלים מהפרעת אישיות אנטיסוציאלית משקרים ...
עפ"י מחקרים, שקרן פתולוגי משקר כ-10 שקרים ביום בממוצע.

נערך לאחרונה ב:

צפה בקובץ המצורף 127297
מס' פלינדרום, לא שאינפנטיל דה סקונד יידע מה זה :)

צפה בקובץ המצורף 127297
אם הוא הצטרף ב 2008 ואני ב 2020 אני כותב יותר ממנו(הודעות לא גודל הודעות כמובן) פר יחידת זמן.

היה לי גם משתמש "מומחה לקנוניות"(נהיה פעיל מאוד מפברואר 2020 - ה"מגיפה") שהוחרב ולא הצלחתי לשחזר אותו בגלל המעבר לפורום החדש("הסיני").

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אם הוא הצטרף ב 2008 ואני ב 2020 אני כותב יותר ממנו(הודעות לא גודל הודעות כמובן) פר יחידת זמן.

היה לי גם משתמש "מומחה לקנוניות"(נהיה פעיל מאוד מפברואר 2020 - ה"מגיפה") שהוחרב ולא הצלחתי לשחזר אותו בגלל המעבר לפורום החדש("הסיני").
תגיד, אולי אתה יודע להסביר, למה זה אישיו בכלל? אף פעם לא הבנתי את האובססיות של התוקפים עם זה. היה בזמנו את גברת פחי הזבל (שיש הטוענים שעדיין כותבת כאן תחת ניק אחר). אחת לכמה זמן הייתה כותבת פוסט (אם כי לא חושב שהייתה מתדרדרת לשרשור מיוחד כמו חברנו למעלה, אבל אל תתפוס אותי במילה) בסגנון 'יו, תראו כמה הוא כתב'. עד שיום אחד התברר שהיא עברה אותי :). מאז שתקה בנושא.

אבל ברצינות. מעבר למה שציינת לפיו אתה בכלל (ומן הסתם לא רק) כותב יותר ממני. למה זה מעניין מישהו בכלל? שכל אחת ואחד יכתבו כמה שמתחשק להם ובא לציון גואל. יש אמנם לבחור למעלה סדרה ארוכה של דברים שהוא מנסה מעת לעת לעצבן אותי איתם. יעני כשהוא חושב שמשהו מעצבן אותי, הוא הולך על זה בדווקא. עשה זאת רבות בעבר (בד"כ אחרי שהערתי על משהו, מה שהיה גורם לו לחשוב שזה מעצבן אותי ;-)). אולי זה העניין? אלא שאותי זה לא רק מעצבן אלא בעיקר משעשע כאשר כאמור, אני בכלל לא מבין מה מיוחד כל כך בסיפור הזה.

אף פעם לא הבנתי את האובססיות של התוקפים עם זה.
הנטיה שלך לא לדבר לעיניין מסרבלת כי הרעיון של הפורום שכל אחד

קורא את הדברים שלו ואין לו יותר מידי סובלנות לאחרים ואתה מאריך בדברים שלא לצורך לרוב.

בנוסף למרות שאתה כותב הרבה יחסית לממוצע אין לך רצון לקרוא עד הסוף דברים של אחרים.

מה שיוצר סתירה פנימית - הרי איך אתה יכול לכתוב כ"כ הרבה וקבוע אם לא קראת הכל/ראית את כל הוידאו או לפחות את רובו?

לסיכום ריבוי הודעות+ריבוי מילים פר הודעה+דיבור לא לעיניין בחלק מההודעה+לא עשית שיעורי בית וקראת/ראית הכל לפני שהגבת.

אה נזכרתי יש גם את העיניין של "אם זה היה הפורום שלי הייתי מוחק את ההודעה בגלל כך וכך מידי פעם..." - זה גם לא נעים.

בשביל מה להגיד? בפורום שלך תעשה את זה.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
הנטיה שלך לא לדבר לעיניין מסרבלת כי הרעיון של הפורום שכל אחד

קורא את הדברים שלו ואין לו יותר מידי סובלנות לאחרים ואתה מאריך בדברים שלא לצורך לרוב.
מה לעשות, אלה החיים. כל עוד אני לא כופה על אף אחת/ד לקרוא את דברי, אכתוב מה שמתחשק לי ובאורך שמתחשק לי :). זה שלדעתך הדברים אינם ענייניים (בתור מי שלא מחזיק יותר מסיבוב ענייני אחד בדיון בלי להתבזר לנושאים אחרים, העלית חיוך על פני עם דברים אלה :)), שיהיה לך לבריאות. מן הסתם אני רואה את זה אחרת. אבל מה לזה ולשאלתי?
בנוסף למרות שאתה כותב הרבה יחסית לממוצע אין לך רצון לקרוא עד הסוף דברים של אחרים.
מכיר את הטענה השחוקה הזאת וגם מבין מהיכן היא מגיעה, אבל היא מחורטטת למדי :). אין לי שום בעיה לקרוא דברי אחרים עד הסוף. אני פשוט לא אוהב לעשות את זה בשני מקרים:
א. כשהם לא יכולים בלי לתקוף, להשמיץ ולקלל. סורי, אבל לא בשביל זה התיישבתי לקרוא.
ב. כשהם כותבים שלא לעניין הדיון, כמו שלמשל אתה אוהב בדרך כלל בסבב השני של דיון לעבור לנושא אחר לחלוטין שכלל לא התכנסנו עבורו.

אגב, אני לא יכול להוכיח (אם כי פעמים רבות כן ;)), אבל אני די משוכנע שאני רחוק מלהיות היחיד שלא תמיד קורא עד הסוף. אני פשוט היחיד שמציין זאת (קטע של נימוס בסיסי בעיני) :).
מה שיוצר סתירה פנימית - הרי איך אתה יכול לכתוב כ"כ הרבה וקבוע אם לא קראת הכל/ראית את כל הוידאו או לפחות את רובו?
שום סתירה. אני מתייחס למה שכן קראתי/ראיתי. ככה פשוט :). כל מי שקורא את דברי (והנה לך ההוכחה שהזכרתי מקודם בסוגריים ;-)) יידע זאת על נקלה.
לסיכום ריבוי הודעות+ריבוי מילים פר הודעה+דיבור לא לעיניין בחלק מההודעה+לא עשית שיעורי בית וקראת/ראית הכל לפני שהגבת.
סיכום יפה, אבל קשור אלי כקליפת השום ובוודאי שלא עונה על שאלתי מלמעלה עליה אתה מתיימר להשיב.
אה נזכרתי יש גם את העיניין של "אם זה היה הפורום שלי הייתי מוחק את ההודעה בגלל כך וכך מידי פעם..." - זה גם לא נעים.
לא נעים מת. מזמן. קבעתי עליו מוות אישית, כך שאני יודע על מה אני מדבר :). בכל מקרה, לא חושב שאי-פעם בחייך קראת ממני את האמירה הזאת. אני עקרונית נגד מחיקת פוסטים, הרחקת גולשים וכדו'. שונא את זה ונמנע מזה כמו מאש. רק במקומות שאין ברירה אני נוהג כך בפורומים שאני מנהל וגם אז במשורה, לעולם אחרי שלל אזהרות וכדו'.

מה שבהחלט כן אמרתי, זה שמאפשרים כאן בפורום דברים שלענ"ד לא ראוי לאפשר אותם. אם זאת הסתה ישירה לפגיעה בנבחרי ציבור למשל. אם זה 20 שרשורים בשעה באותו נושא בדיוק, על-ידי אותו גולש, באופן שהופך את כל העמוד הראשי של הפורום לפייסבוק הפרטי שלו, וכיו"ב. בעיני הפורום מבזה את עצמו בדרך זו ולא סתם אמרתי בזמן האחרון שהוא הפך מפורום אקטואליה לפורום 'השמץ את ביבי'. זה פשוט נראה בחצי מהזמן כאילו זה כל מה שהפורום הזה עוסק בו.
בשביל מה להגיד? בפורום שלך תעשה את זה.
כי מה לעשות, אני גולש מן המנין כאן וככזה אכפת לי מהפורום :). מי שלא אכפת לו, שלא יגיד.

כל הנ"ל היה מרתק, אבל... 0 התייחסות לשאלה שלשמה התכנסנו. 0 מענה. 0 מילים ענייניות שמשיבות על השאלה.

דיברגנט חדש

Well-known member

כפי שכתבתי לאבני בתגובה #20 שלי ולנוסטלגיה בתגובה #15 שלי, ספירת ההודעות התחילה מהאתר ה-|חדש| ולא לפני.

DANIAVNI

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 127297
זה רק בפורום זה, או כולל פורומים אחרים ?
על כמה שנות הודעות מדובר ?

למעלה