מצוין. מכאן המשך לדיון בדבריה של שמלת התחרה שעל תושבי המדינה לתרום לה והבן שבהחלט יתכן שרבים במגזר החרדי עושים זאת יותר מהרבה חילונים מהמגזר הכללי.בהחלט, אכתוב שזה שמתנדב במד"א תורם יותר מעובד רס"ר
לא יודע למה החוק קבע את אשר קבע, אבל אשריך שבדקת זאת וידעת לציין. אלא שתחילת המשפט שלך אינו נכון. אין שום חוק במדינת ישראל שקובע זאת.החוק קבע, כי אחרת יהיה אנרכיה.
אוקיי. ו?אני חושב שמי שלומדים באוניברסיטה במקצועות נדרשים תורמים יותר, פלוני חושב שספורטאי תורם יותר ואין לזה סוף, לכן באה המדינה וקבעה שכולם חייבים לשרת בצבא ללא קשר, אם זה יותר או פחות תורם.
קשה הא, להנפיק תגובה עניינית שלמה מתחילתה עד סופההואיל ואתה שפוט של המערכת כאשר זה לא קשור לחרדים
אולי אם תתרכז בדיון שלך במקום לנסות להשיב על דיון שאתה לא שותף בו, תדע את התשובה על כךאין לי מושג על איזו שאלה אתה מדבר ואשמח להשיב עליה.
ואללה? אז אתה קורא בעצם למחוקק לחייב בחוק את ההתנדבות למד"א (למשל, דוגמה אחת מיני עשרות)? מענין...שוויון חובות לכולם, אחרת אין לזה סוף!
בכל מקרה כאמור, לבחירתך אם לקיים דיון ענייני או להמשיך בשיטה הרגילה שלך. בדרך כלל אני משחק, היום לא בא לי. נסה שוב (כהרגלך) עוד כמה שבועות או חודשים באיזו הקפצה. אולי לא אשים לב שמיצינו את הדיון ואגיב בטעות באופן ענייני.
עד אז, מיצינו דרלינג.