ATTENTION ATTENTION.......

mיטלמן

Well-known member
חברינו היקר מר אדון מיציתי, אשריך הרינג הגיע ל 66,266 הודעות. נכון ליום ב' 28/04/2025 שעה 22:26

אני מבקש בחום מחברי הפורום המכובדים לבצע מעקב , לדעתי בערך ב 6-8 הימים הקרובים
הנ"ל יגיע למספר הזהב 66,666 הודעות ולכך יש להתכונן לתרועה רמה.

צפה בקובץ המצורף 127297
בעיה קלה,
הוא גם, כנראה וכביכול, חורזים סופרים, (ולא רק, אלא שלא יכולה להוכיח),
מה נעשה?
1000047822.jpg

אלפיני

Well-known member
בעיה קלה,
מה נעשה?
אם יש לך זמן והרבה מאוד סבלנות את היכולה להתחפש ללוכד חתולים ולעשות עליו מיצי TRACKER ע"י כך שתעלי על הניק שלו ותלחצי הודעות. תקבלי הרבה מה66000 שלו כולל היכן כתב. אני חושב שזה מיותר . אבל......

דיברגנט חדש

Well-known member
בעיה קלה,
מה נעשה?
צפה בקובץ המצורף 127333
זה לא כנראה, הוא כתב את זה בפה מלא באחת התגובות לאבי, לפני שחסם אותו כי העז לבקר את ספירת ה-OCD שלו |סיוע| |דחוף| שאם היה לוקח את זה על עצמו, היה חוסך לו את העבודה |נחמה|

eקא זו או

Well-known member
חברינו היקר מר אדון מיציתי, אשריך הרינג הגיע ל 66,266 הודעות. נכון ליום ב' 28/04/2025 שעה 22:26

צפה בקובץ המצורף 127297
כבר התעניינתי אצלו אם הוא מקבל שכר עבור עבודתו השוטפת כמנטר פורומי תפוז, ובכל פורום, יהא זה אפילו פורום אזוטרי של סקס עם חיות, ח"ו יופיע אזכור של המוערץ עליו ומשפחתו ונאמניו שמלחכים פנכות המנהיג, הוא יגיע, יסתער, יוכיח ויסביר ובסוף גם ימצה.
שמת לב שהוא החליף את האווטאר שלו?

ai27

Well-known member

כתוב על זה באתר הדבילי שלך

מ ש ה 53

Well-known member

אבשל לי קילו שעועית.

mיטלמן

Well-known member
מיותר,
רק העליתי את המשתמש החדש שלו, (הידוע לי).
לתשומת לב הקהל הקדוש.

xyxy210

Well-known member
הרינגטון, ראה כמה שאתה אהוב על באי הפורום.
ממש לקנא בך .
למד אותנו איך מצליחים ליצור בייס כזה של תומכים/אוהבים/מעריצים ?
ספר גם עד היכן קראת .....

Harrington

Well-known member
מנהל
הרינגטון, ראה כמה שאתה אהוב על באי הפורום.
ממש לקנא בך .
למד אותנו איך מצליחים ליצור בייס כזה של תומכים/אוהבים/מעריצים ?
ספר גם עד היכן קראת .....
מה קרה יקירי, יש כל כך מעט מתעניינים במרכולתך שאתה נזקק לפנות אלי שוב רק כדי שהשרשור היפה שלך לא ייעלם אל דפי הארכיון? פתטיות כבר אמרנו :)?

לגופם של דבריך (כן, קצת משעמם לי, מה לעשות, קורה), לא ראיתי ולא התעניינתי ברמת האהבה שלי באי הפורום כלפי. זה משהו שאולי מעניין אותך, אך אותי פחות למקרה שאינך מכיר. ראיתי בשרשור גולשים בודדים (פחות ממחצית כף יד אחת של בוגר הנדסה קרבית) שהתעניינו בסמי-רצינות בדבריך. השאר חברי קבוצתך התוקפים הפבלוביים תחת ניק כזה או אחר. אלו שלעולם יגיבו על האפשרות לתקוף ולהשמיץ אותי (ופעמים רבות גם אחרים) ושזה לא באמת מעניינים איש זולת את עצמם.

ואני הקטן עדיין לא קיבלתי מענה עד עצם היום הזה, מה זה משנה בכלל ואת מי זה מעניין מי כותב כמה :). אותי בכל אופן, זה ממש לא מעניין ואני לא למד מנתון זה מאומה. זאת מעבר למשחקי השנתונים שם כפי שהעלה מישהו (על אף שאחד מחברי הקבוצה כמובן מייחס לי בשקריו את הטענה, ואין כל חדש תחת השמש :)).

אז יקירי... אני כזכור כאן בשביל לשרת. תרגיש חופשי לעדכן עוד כמה פעמים תרצה שאגיב לשרשור המבודח הזה, כדי שתוכל להקפיצו (אם כי יש לך כאן לפחות שני גולשים שכידוע נוהגים להקפיץ שרשורים מהארכיון, כך שאינני מבין לגמרי את דאגתך העמוקה וחששך להישכח). כל עוד יש לי פה ושם קצת זמן לשרוף, אסייע לך בשמחה וחדווה.
כמובן, שברגע שתתבגר ותתגבר על עצמך ונטיותיך, ניתן יהיה לשחרר את השרשור לכיוון הארכיון. הרי משהו ענייני או מעניין במיוחד לא יימצא בו, תשובות לא תמסור בו גם אם מישהו יעמוד מולך עם אקדח לרקה, וזולת חזרה על אותה מנטרה שכל עניינה קבלת לייקים מהקבוצה הקבועה והמתאמת מאחורי הקלעים, אין ולא היה כאן מאומה. אבל זה לשיקולך. אם המצב המנטלי והאישי שלך מחייב בכל זאת את ההקפצה הדו-יומית, איים גיים.

בינתיים שבת שלום לך ולכל אהוביך ולכלל עם ישראל.

xyxy210

Well-known member
מה קרה יקירי, יש כל כך מעט מתעניינים במרכולתך שאתה נזקק לפנות אלי שוב רק כדי שהשרשור היפה שלך לא ייעלם אל דפי הארכיון? פתטיות כבר אמרנו :)?

לגופם של דבריך (כן, קצת משעמם לי, מה לעשות, קורה), לא ראיתי ולא התעניינתי ברמת האהבה שלי באי הפורום כלפי. זה משהו שאולי מעניין אותך, אך אותי פחות למקרה שאינך מכיר. ראיתי בשרשור גולשים בודדים (פחות ממחצית כף יד אחת של בוגר הנדסה קרבית) שהתעניינו בסמי-רצינות בדבריך. השאר חברי קבוצתך התוקפים הפבלוביים תחת ניק כזה או אחר. אלו שלעולם יגיבו על האפשרות לתקוף ולהשמיץ אותי (ופעמים רבות גם אחרים) ושזה לא באמת מעניינים איש זולת את עצמם.

ואני הקטן עדיין לא קיבלתי מענה עד עצם היום הזה, מה זה משנה בכלל ואת מי זה מעניין מי כותב כמה :). אותי בכל אופן, זה ממש לא מעניין ואני לא למד מנתון זה מאומה. זאת מעבר למשחקי השנתונים שם כפי שהעלה מישהו (על אף שאחד מחברי הקבוצה כמובן מייחס לי בשקריו את הטענה, ואין כל חדש תחת השמש :)).

אז יקירי... אני כזכור כאן בשביל לשרת. תרגיש חופשי לעדכן עוד כמה פעמים תרצה שאגיב לשרשור המבודח הזה, כדי שתוכל להקפיצו (אם כי יש לך כאן לפחות שני גולשים שכידוע נוהגים להקפיץ שרשורים מהארכיון, כך שאינני מבין לגמרי את דאגתך העמוקה וחששך להישכח). כל עוד יש לי פה ושם קצת זמן לשרוף, אסייע לך בשמחה וחדווה.
כמובן, שברגע שתתבגר ותתגבר על עצמך ונטיותיך, ניתן יהיה לשחרר את השרשור לכיוון הארכיון. הרי משהו ענייני או מעניין במיוחד לא יימצא בו, תשובות לא תמסור בו גם אם מישהו יעמוד מולך עם אקדח לרקה, וזולת חזרה על אותה מנטרה שכל עניינה קבלת לייקים מהקבוצה הקבועה והמתאמת מאחורי הקלעים, אין ולא היה כאן מאומה. אבל זה לשיקולך. אם המצב המנטלי והאישי שלך מחייב בכל זאת את ההקפצה הדו-יומית, איים גיים.

בינתיים שבת שלום לך ולכל אהוביך ולכלל עם ישראל.
ת'שמע הרינג ידידי היקר.
היכולת שלך לחרטט מענה כל כך ארוך להערה כל כך "זוטרה" לגביך מצליחה להדהים אותי כל פעם מה מחדש.
ואתה עוד כותב : "כל עוד יש לי פה ושם קצת זמן לשרוף "....
אתה כנראה באמת שלא מבין שאתה מכור.....ברמת סיכון גבוהה.
במידה והפורום הזה נסגר מחר, הרי אתה מייד רץ לחפש חבל וכסא......[ונקודת משען - ראהכ ערך ארכימדס....:)]

eקא זו או

Well-known member
ת'שמע הרינג ידידי היקר.
היכולת שלך לחרטט מענה כל כך ארוך להערה כל כך "זוטרה" לגביך מצליחה להדהים אותי כל פעם מה מחדש.
במידה והפורום הזה נסגר מחר, הרי אתה מייד רץ לחפש חבל וכסא......[ונקודת משען - ראהכ ערך ארכימדס....:)]
הוא פועל בכל פורומי תפוז, לא רק כאן.
תבדוק אם יש הודעה נגד מירי רקב, ביבי, אמסלם או אוחנה באיזה פורום, תכנס לפורום ותמצא את קול המליח כותב שם תחת ומסביר תורה לאוולים.

Harrington

Well-known member
מנהל
ת'שמע הרינג ידידי היקר.
יקירי, אני בכיף משתף איתך פעולה ברצונך להקפיץ את השרשור. אבל אם יורשה לי לבקש, תוכל להנפיק פוסטים קצת פחות משעממים וצפויים? דחילק. דברי השטנה השגרתיים באמת שלא עושים רושם על אף אחד. ככה השרשור לא יגיע למרחקים שאתה רוצה שיגיע. נסה להשתפר וכאמור, אשמח לשתף איתך פעולה בשאיפותיך. אולם אם זה יתאפשר רק בדרכים האלה, תצטרך לעמול לבד על הסוגיה.

xyxy210

Well-known member
יקירי, אני בכיף משתף איתך פעולה ברצונך להקפיץ את השרשור. אבל אם יורשה לי לבקש, תוכל להנפיק פוסטים קצת פחות משעממים וצפויים? דחילק. דברי השטנה השגרתיים באמת שלא עושים רושם על אף אחד. ככה השרשור לא יגיע למרחקים שאתה רוצה שיגיע. נסה להשתפר וכאמור, אשמח לשתף איתך פעולה בשאיפותיך. אולם אם זה יתאפשר רק בדרכים האלה, תצטרך לעמול לבד על הסוגיה.
ואללה רק יצאה השבת ובום ...טראח אתה כאן.
יעני "כל עוד יש לי פה ושם קצת זמן לשרוף"
תגיד, יתכן שאתה גם מעורב בשריפות שפרצו כאן לאחרונה... ?
נראה מרוב שאתה משועמם ויש לך קצת זמן, אתה תיהיה מוכן לשרוף הכל......
הרינג, רק בריאות....והרבה. אתה זקוק לזה נואשות.

Harrington

Well-known member
מנהל
ואללה רק יצאה השבת ובום ...טראח אתה כאן.
יעני "כל עוד יש לי פה ושם קצת זמן לשרוף"
תגיד, יתכן שאתה גם מעורב בשריפות שפרצו כאן לאחרונה... ?
נראה מרוב שאתה משועמם ויש לך קצת זמן, אתה תיהיה מוכן לשרוף הכל......
הרינג, רק בריאות....והרבה. אתה זקוק לזה נואשות.
יפה. אתה משתפר. אמנם מעט מאוד, ממש בקטנה. אבל אני בהחלט רואה התקדמות. חזק ואמץ והמשך כך. רק עדכן אותי בבקשה לכמה סבבים עוד תבקש את נוכחותי כדי לסייע לך להקפיץ את תת-השרשור הזה, שעל פניו לא מעניין מישהו במיוחד זולתך. כאילו, אני שמח לשרת כידוע, אבל איזושהי תוכנית עבודה תהיה נחמדה.

מ ש ה 53

Well-known member
וואו.. באיזו מהירות השעועית פועלת... פשוט מדהים!

Harrington

Well-known member
מנהל
וואו.. באיזו מהירות השעועית פועלת... פשוט מדהים!
מת על הצורך של פבלובים מסוימים לדחוף עצמם לשיח התקפות&השמצות, רק כדי להיחשב מקורב לקבוצת הקולים :). אבל מאחר ואני קצת מכיר את הכותב, הלכתי לבדוק את נכונות טענתו. מסתבר שיש יותר מ24 שעות בין הפוסט שנכתב (#24) ולתגובתי עליו (#28). אם זאת המהירות בה מבשלים אצלך בבית שעועית, חוששני שמצבכם התזונאי לא פשוט... B-).

יעני, מילא כל השרשור מצחיק (אותי לפחות) ומעציב במקביל (עליכם), אבל יש מצב שתנסה לשמור לפחות על קצת פאסון רציני :)? יעני, פחות תגחיך את עצמך ממה שהשתתפותך בשרשור כבר מגחיכה ממילא? באמת אני מבקש. פשוט, במלוא הרצינות... לא נעים. מעורר רחמים ברמה מוגזמת כבר. פשוט כואב הלב.

למעלה