מה קרה יקירי, יש כל כך מעט מתעניינים במרכולתך שאתה נזקק לפנות אלי שוב רק כדי שהשרשור היפה שלך לא ייעלם אל דפי הארכיון? פתטיות כבר אמרנו

?
לגופם של דבריך (כן, קצת משעמם לי, מה לעשות, קורה), לא ראיתי ולא התעניינתי ברמת האהבה שלי באי הפורום כלפי. זה משהו שאולי מעניין אותך, אך אותי פחות למקרה שאינך מכיר. ראיתי בשרשור גולשים בודדים (פחות ממחצית כף יד אחת של בוגר הנדסה קרבית) שהתעניינו בסמי-רצינות בדבריך. השאר חברי קבוצתך התוקפים הפבלוביים תחת ניק כזה או אחר. אלו שלעולם יגיבו על האפשרות לתקוף ולהשמיץ אותי (ופעמים רבות גם אחרים) ושזה לא באמת מעניינים איש זולת את עצמם.
ואני הקטן עדיין לא קיבלתי מענה עד עצם היום הזה, מה זה משנה בכלל ואת מי זה מעניין מי כותב כמה

. אותי בכל אופן, זה ממש לא מעניין ואני לא למד מנתון זה מאומה. זאת מעבר למשחקי השנתונים שם כפי שהעלה מישהו (על אף שאחד מחברי הקבוצה כמובן מייחס לי בשקריו את הטענה, ואין כל חדש תחת השמש

).
אז יקירי... אני כזכור כאן בשביל לשרת. תרגיש חופשי לעדכן עוד כמה פעמים תרצה שאגיב לשרשור המבודח הזה, כדי שתוכל להקפיצו (אם כי יש לך כאן לפחות שני גולשים שכידוע נוהגים להקפיץ שרשורים מהארכיון, כך שאינני מבין לגמרי את דאגתך העמוקה וחששך להישכח). כל עוד יש לי פה ושם קצת זמן לשרוף, אסייע לך בשמחה וחדווה.
כמובן, שברגע שתתבגר ותתגבר על עצמך ונטיותיך, ניתן יהיה לשחרר את השרשור לכיוון הארכיון. הרי משהו ענייני או מעניין במיוחד לא יימצא בו, תשובות לא תמסור בו גם אם מישהו יעמוד מולך עם אקדח לרקה, וזולת חזרה על אותה מנטרה שכל עניינה קבלת לייקים מהקבוצה הקבועה והמתאמת מאחורי הקלעים, אין ולא היה כאן מאומה. אבל זה לשיקולך. אם המצב המנטלי והאישי שלך מחייב בכל זאת את ההקפצה הדו-יומית, איים גיים.
בינתיים שבת שלום לך ולכל אהוביך ולכלל עם ישראל.