ARAxON מגייסת!

661994

New member
ARAxON מגייסת!

דבר ראשון ARA= AIS RICE AGAIN וON פעם היתה לי שלוחה AFAC2ON בבטא. (אנחנו עדיין שלוחה עצמאית של AIS) עכשיו להודעה ARAxON מגייסת! גם אתם רוצים להצתרף לאימפרייה של AIS? ועוד לשלוחה הכי גדולה ורצינית? אנחנו ברית חזקה, גדולה ותומכת והכי חשוב לא מפקירה, אם תקפו אותך תפנה למנהלים וישר יעזרו לך מי שיוכל. למקרה של מלחמת בריתות יש לנו חברים שלא יפקירו ויעזרו לנו וגם יש הגנה מתוך הברית, יש קשר בין חברי הברית במסנג'ר ובאייסיקיו אנחנו ברית מסודרת ולא נהסס לתקוף בחזרה אם יתקפו אותנו. זה הייתרונות שלנו אנחנו לא אומרים שאנחנו הכי טובים כי המשחק רק התחיל אבל אנחנו בהחלט בין הבריתות הטובות והאיכותיות במשחק. מה הדרישות שלנו כלפי המגוייסים? *תהיו בקומונה ותהיו מעודכנים לפחות פעם ביום* *חובה מסנג'ר או אייסיקיו* *חובה לעזור לחברי הברית במקרה של מלחמה או שמבקשים ממך עזרה* *חובה לנסות לתרום לברית כמה שיותר ולא לפחד לסכן את המדינה שלך* *והכי חשוב חובה לרצות להלחם כי אחרת אתם סתם תשבו בברית ולא תעשו כלום ותעופו על השבוע הראשון, וזה לא מה שאתם רוצים אלא אם כן אתם מרגלים.* אין לנו כח מינימלי לגיוסים כי המשחק רק התחיל וכל מי שרוצה מוזמן לראיון איתי. המסנג'ר שלי: [email protected] אייסיקיו 222782655 בברכה, תומר מנהל ברית ARAxON

roeest

New member
***מומלץ

ברית חזקה וטובה אם אנשים חזקים ותומכים

KicK Ass9

New member
איס אורז שוב?

rise* וזה העתקת שם מ-RRA, לא משנה שזה משחק אחר... עכשיו יש לי אפילו פחות כבוד ממה שיהיה לי אליכם

daniel559

New member
תגיד לי אתה חייב להגיב בכל הודעה

אין בפורום הזה נירא לי הודעה אחת ששניכתבה ואתה לא היגבתה מישהו ביקש ממך חוות דעת או משהו אף אחד לא שאל אותך כלום אז שב בשקת

KicK Ass9

New member
אני צריך רשות ממך להגיב?

זה פורום, כלומר אני יכול להגיב למה שאני רוצה, כמה פעמים שאני רוצה, אתם לא רוצים שאינ או אחרים יגיבו, אל תרשמו. ואחי, תקרא ספרים, תשלים חוברות לימוד, יש לך יותר מדי שגיאות!!! בקושי מבינים משהו! ושוב אני מציין, RICE=אורז (אוכל)

KicK Ass9

New member
ואיפה הטעות במה שרשמתי?

נמאס לרשום את זה כבר, אבל עד שתבינו =] RICE= אורז RISE= עלה

661994

New member
מה קשור RRA לעזזל

מה קשור ררה לארה זה חרוז אז? RRA=? ARA= AICE RICE AGAIN זה השם של השלוחה מה הבעיה בזה...?

661994

New member
מאיפה אני אמור לדעת שזה הפירוש

לא אני המצאתי תשם מעביר תאשמה ל>>> דניאל חחחחחחחחחחחחחח דניאל יגנב

daniel559

New member
בנתיים תומר

היחלתנו לרדת מה שם וגם מה הקשר השם שלו לא RRA ARA ותומר אמרתי לך לסגורא את השם ולפתוח AIS

661994

New member
אז אמרתה../images/Emo3.gif

זה שאתה אמרתה זה לא אומר שזה מה שאני עומד לעשות
אני שלוחה עצמאית אז השם בסדר גמור :}}}

lidor500

New member
תומר איזה דוגמא אתה מציג לחברי

הברית! חשבתי שהברית שלך היא ברית ראשית! פתאום רואים ברית אחת של חרא אקס און וכל שאר הבריתות זה אייס..

111dolev111

New member
גם אני חשבתי חחחחחחחחח

חחחחחחחחח זה היה בקומנה שלו חחחחחחח

למעלה