שקל? AIS BABA ALIBABA
K KicK Ass9 New member 21/8/06 #19 כאפה? אתם רושמים AIS, AICE, תחליטו =\ ואל תגיד שזה לא משנה, כי שם ברית זה מאוד משנה..
6 661994 New member 21/8/06 #20 אל תלמד אותי מה השם של הברית =.= ARA=AICE RICE AGAIN לא ARA=ACE RICE AGAIN
K KicK Ass9 New member 22/8/06 #28 אתה עד כדי כך טיפש?!?!?! RICE= אורז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אמור להיות RISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה עד כדי כך טיפש?!?!?! RICE= אורז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אמור להיות RISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K KicK Ass9 New member 22/8/06 #34 אם אתה יודע למה אתה ממשיך לרשום?! אתה רק מוכיח את מה שאני אומר, שאתה טיפש
K KicK Ass9 New member 22/8/06 #38 הו, עכישו זה מתאים מה שרשמתי איום עלוב ביותר, בלה בלה בלה.. אתה טיפש ושמת לב שכל פעם שרשמתם לי לסתום, לא סתמתי? - אז למה להמשיך לרשום את זה?
הו, עכישו זה מתאים מה שרשמתי איום עלוב ביותר, בלה בלה בלה.. אתה טיפש ושמת לב שכל פעם שרשמתם לי לסתום, לא סתמתי? - אז למה להמשיך לרשום את זה?
K KicK Ass9 New member 22/8/06 #29 סתכל פה את אחת ההודעות שלו "אל תלמד אותי איך קוראים לברית" ועדיין רושם אורז