Another Brick In The Wall - הקלטונת

oneman2

New member
נתחיל מזה

שזה לא קטע נפלא. חלש במקרה הטוב, בלי הסולו הוא היה נשאר בדיוק כמו שמו- עוד לבנה בחומה (כלומר, עוד קטע משעמם ברצף הקטעים המשעממים שנקראים "The Wall") בקשר לנגינה- חוץ מזה שבאמת מיהרת קצת להכנס בחלק מהמקרים, ושאין ספק שליווי היה מאוד חסר, היו מקרים שבהם עצרת את הצליל מהר מדי, במקום שבו הוא ממשיך להתנגן כמה שניות. ונסיים בזה שלמרות הכל אתה אחלה נגן, ושאלה- עם איזה מגבר/אפקטים זה הוקלט?

eran377

New member
תודה על התגובה

מגבר - מארשל JCM800 אפקטים - HOLY GRAIL של אלקטרו הרמוניקס. זה הכל. המצלמה הוסיפה עוד כל מיני עיוותים מוזרים, נשמע כאילו יש קורוס וקומפרסור קצת... אבל זו רק המצלמה בכל מקרה אין טעם לשפוט את הציוד לפי ההקלטה הזו...

RoieL

New member
נפגעתי בשם Young Lust

[יניב אל תתחיל עם "זה קטע חלש". אני מת עליו. סולו פצצה ואחד הלחנים הטובים של גילמור ואחלה עיבוד].

The Walrus

New member
לבקשתך, אני לא יתחיל אם זה...

אבל הלחן מעאפן, פופ מיינטסרים שיותר מתאים לסינרגיה מפינק פלויד, ועיבוד שנועד להיות להיט ולא להיות מיוחד. אה, אמרת לא להתחיל... לא משנה, לא הצלחתי. אם כבר שירים טובים בחומה חוץ מcn הצפוי - one of my turns, is there anybody out there, the trial.

RoieL

New member
מה פתאום שיר טוב

החלק הראשון של מיי טיונס גורם לי לישון. רק כשהתופים נכנסים ובקטע של הגשר מתחיל להיות מעניין, ותוך משהו כמו חצי דקה הכל נגמר...

The Walrus

New member
זה היופי בשיר

הטירוף, המעבר החד, וכו'. אני מסכים שהחלק הראשון לבדו משעמם, אבל אני חושב שאם מסתכלים על השיר במלואו, הוא תורם - המעבר החד גורם לשיר להישמע משוגע יותר, ואיזה מילים מטורפות...

RoieL

New member
פשוט ענק

גיטריסט ראשון שאני שומע שעושה גם פלמנקו, גם שרדינג וגם עם הרבה פיל והכל בצורה מצויינת. חתיכת גיטריסט.

eran377

New member
כיף אדיר../images/Emo45.gif

אח שכל היום טוחן לי בשכל דיוויד ברוזה, פאקו דה לוציה ובאך בגיטרה קלאסית והוא מוסר תודה על התגובות

jonathan500

New member
מדהים

רק בפעם הבאה תצלם מזוית יותר רחבה שאפשר יהיה לראות את שתי הידיים

ran 15

New member
רק עכשיו התפנה לי זמן להגיב על זה..

אין כמו קלאסית..ולאח שלך יש חתיכת טאצ' בגיטרה , פשוט נגינה ערבה , אין מה להוסיף... וכמ ושאמרו פה , פעם הבא לצלם באמת בזוית רחבה יותר בכדי שיתאפשר לראות את שתי הידיים...

yehuda kotton

New member
מאד לא אהבתי

למרות הטכניקה והפירוטכניקה יש בנגינה הזאת המון שאני לא אוהב. זה נשמע נגינה של מישהו שנואש להרשים ביכולת על חשבון חוויה מוסיקלית. המוסיקה לא נושמת, הוא מנסה לדחוף כמעט בכל רגע ריק איזה רול מיותר של אצבעות או משהו. הקצב מואץ מאוד כמו נגנים מתלמדים שמנסים להספיק את הכל בזמן קצר. חלקי המילוי והמעבר לא בקצב, שוב בניסון נואש להספיק. כמעט הכל באותה רמת עצימות, נגינה של ליקים שונים על חשבון המנגינה וההרמוניה, ועוד המון דברים. סלח לי אבל יש פה חוסר איזון קיצוני בין היכולת הטכנית לבין התוצאה. אני הרבה יותר אוהב את הנגינה של ערן שהיא הרבה יותר רגישה לחומר.

Katarzis

New member
וואו קצת הגזמת ידידי....

זה נראה לי ברור שהוא עשה את זה בשלוף, אני יכול גם לנחש שהאח הקטן היה צריך לשכנע את האח הגדול להצטלם
. נראה כאילו הוא אומר בסוף "יופי, צילמת, אתה מרוצה?"
. קצת חפרת יותר מדיי בביקורת שלך לדעתי.

למעלה