Another Brick In The Wall - הקלטונת

ran 15

New member
נ.ב אני לא משווה למקור

אלא לנגינה עצמה שהיא נקייה, אבל היום לך הקלטות טובות בהרבה (לא קשור גם לסאונד) אלא ביכלל...רושם כללי..

eran377

New member
תודה../images/Emo3.gif

קחו בחשבון שזה הוקלט בטייק אחד גם כן... אבל אני לא מאלה שמתרצים. אני אקליט בשמחה! תן לי להכין פלייבק בשישי-שבת

ran 15

New member
האמת שאני ידוע שאתה יכול יותר..

א. תקליט בשבילי (חה חה חה ) משהו של גאנז
....September יתקבל בברכה
... ב. תקליט עם ליווי שזה ישמע מלא יותר , ויתן לך את האפשרות ליהיות על הזמנית בדיוק בלי טמפו או רגעי שקט... ג. אני עדיין חושב שאתה נגן תותח אז ...חחח בהצלחה !

ran 15

New member
ככה זה דיסלטקים :-| ...../images/Emo45.gif ואכן התכוונתי לזה

Fly2High

New member
מ../images/Emo207.gif... סרטון שמצאתי היום על אקוסטית

10 מיתרים... אני אהבתי
http://youtube.com/watch?v=r2BOApUvFpw&mode=related&search=

ran 15

New member
הבהרה ../images/Emo3.gif חחח...

לא מנצלש"ים שירשורי הקלטות לשטויות... תרשום את זה עשר פעמים על דף ותסרוק !....
היה נדרש , בעיקר שהדבר הזה הוא החרוש מבין כל הוידאויים שהועלו לפורום...כמובן אחרי הסירטון ההזוי זה מצבי הנינג'ה ושתי החרבות המחוברות שלו ...:-|

moshikobahar

New member
אממ למה מהר כל כך?

דבר ראשון,קצת מהיר מידיי ונשמע שניגנת את הסולו דיי בחפיף דבר שני איפה כל המתיחות המגניבות ?..שבמקומן עשית סליידים. סה"כ אתה מנגן טוב..

Mr MAG

New member
פעם אחת לא התעצלתי

ושמעתי.. בתור מישהו שלא חובב פינק פלויד ולא זוכר בע"פ כל ניואנס שיצא מידיו המהוללות (יתר על המידה, לטעמי.. תראו איך מתחיל וויכוח) של גילמור - בלי ליווי זה נשמע כמו רצף ליקים רנדומלי. אולי לך המוזיקה מתנגנת בראש אבל לי היא לא, אז שים ליווי פעם הבאה. למרות האבסורד הברור לכל גיטריסטי הליד (יש כאן מישהו שמודה בזה שהוא גיטריסט רית'ם ?
) הליווי חשוב לא פחות מהסולו ואין אחד בלי השני במיוחד בקטעים כאלה. הסאונד דווקא לא רע, המצלמות האלה יודעות לשקף אותו יותר טוב ממחשב ממוצע וזה בטוח.

כל מה שאני אגיד לך עכשיו יבוא תוך

שנה באופן טבעי : הסולו הזה מה שמייחד אותו זה הניואנסים הקטנים, או מה שכולם מתארים כ-פיל. זה היה קצת חסר. ברגע שתרגיש יותר נוח עם הנגינה שלך והכל יהיה זורם באופן טבעי, אז תוכל באמת להכינס לתוך הסולו ולתת שם מעצמיך ובמקום להיות מרוכז במה התו הבא, אתה תוכל לנגן את המוזיקה ולא את המנגינה. לגבי הסאונד- קצת דק מדי לטעמי. סה"כ הנגינה ברוכה בכישרון.

RoieL

New member
הבנאדם פשוט חרש../images/Emo6.gif

אני מופתע שהוא כן מצליח לשמור על הקצב של הסולו שהוא מנגן, כי הרי בסנכרון בין הסולו לבקינג הוא עשה עבודה מצויינת

RoieL

New member
הגבתי מהר מדי

אפילו על הקצב של הסולו הוא לא שומר.. פעם הבאה נשמע קודם עד הסוף.

jazzisco

New member
מה אתה כל כך צוחק?

עוד לא שמענו ממך ניצוצות של גילמור חדש. אני שונא את זה שאתה מדבר כאילו אתה נגן על. מותר להעביר ביקורת אבל מאיפה אתה שואב את הביטחון לזלזל? אז הבחור לא בקצב בגרוש, מעוותים את הפנים וזהו. לא יודע למה דווקא ההודעות שלך מעצבנות אותי.

RoieL

New member
לא אמרתי שאני גילמור

אבל אני חושב שהקצב שלי אחלה. אין לי אמצעי הקלטה, אבל אם מתחשק לך מצידי בוא אלי הביתה ואני אנגן לך קצת גרי מור וגילמור.

למעלה