Another Brick In The Wall - הקלטונת

Kfitzi

New member
בדיוק מה שאמרתי לערן.

מילה במילה. מסכים עם הכל. יואב (אח של) עושה רושם בסרטון הזה שהוא מנגן, לא כי הוא אוהב מוזיקה ונהנה ממנה, אלא כדי להרשים... וחבל. הוא גיטריסט ולא מוזיקאי... לדעתי ערן הרבה יותר מוזיקאלי ממנו.
ענק ליהודה. מסכים עם כל מילה.

טוב שלא יצאת בקביעה יותר נחרצת...

הבן אדם עושה רושם שניגן תחת שכנועים ורצה כבר לגמור עם זה, הביצוע היה מצויין, אמנם קצת קר אבל ביצוע מעולה. להגיד שהוא לא מוזקאי? לא יודע לא מכיר תבחור אבל הוא מנגן מצויין זה בטוח.

Kfitzi

New member
אני כלכך נחרץ בגלל ששמעתי אותו מנגן כבר

כמה וכמה פעמים. בהרבה הזדמנויות שונות. תמיד תמיד תמיד אותו רושם ואותה תחושה. לא יודע - יש סבירות בינונית עד גבוהה שאני אהבל... אבל על ההאנצ' שלי אני סומך. ומשהו בו משדר לי יותר שלילי מחיובי. לא אהבתי.

Kfitzi

New member
ללא ספק...

ואחרי כלכך הרבה אוכל בטנדורי (מסעדה הודית) אתמול, משהו אצלי בחוש הטעם בטוח משובש....

ran 15

New member
^^....יש מצב...o_O ...אני חושב שאפשר לפרגן

לבחור , כי לטעמי , אם הוא ישב ובאמת ירצה להעביר רגש \ מסר כלשהו עם הגיטרה הוא יוכל ויעשה את זה כמו גדול.. אני אמנם לא נגן טוב (אפילו ביכלל לא..) וגם אין לי ותק עצום בנגינה (על גיטרה בכל אופן..) אבל בהחלט אפשר לראות שהוא כשרוני מאוד ונשמע גם כך , ואם הוא ישב לנגן ויקליט את עצמו שוב והפעם עם טיפה יותר רצון , זה ישמע פי אלף יותר טוב כי יש לו את היכולת... זו *דעתי* בכל אופן , ואישית הייתי מאוד רוצה לדעת לנגן כמוהו...

Katarzis

New member
טוב ראיתי את הקטע עוד פעם

ויהודה - האמת? אני מתפלא עליך. הבחור מנגן סבבה לגמרי לא יודע מה אתה ויובל רוצים ממנו.

yehuda kotton

New member
ככה

ראיתי וידאו ולכל אורכו היתה לי תחושה לא נעימה מהמוסיקה. ניסיתי לפענח מה לא מצא חן בעיני. הדבר שהכי בלט היה שמשהו טיפול בקצב גרם לי אי-נוחות, היתה תחושה כאילו הוא רודף אחרי עצמו, ברגע שיש איזה ליק קשה אז הקצב מואץ, כמו אצל נגן שמפחד שהוא לא יצליח לנגן את הליק. הקצב נוקשה, לא זורם, לא נכנס לגרוב (כפי שמתבקש בשיר כזה). מאוד הפריע לי.

el00

New member
מה אתם כאלה קיצוניים?

וואלה נחמד ואחלה אבל ממש לא יותר מזה. לא מצליח להבין את התגובות של האנשים פה "וואו!!" "מדהים!"" אלוהים ישמור מה נסגר עם אנשים פה? גם הקטע של ערן סביר..יש עוד הרבה על מה לעבוד אבל לא כל תגובה צריכה להיות לשם או לכאן...אני מסכים לגמרי עם כפיר, תשובות לעניין. איך זה ביוטויב? "WORTH WATCHING"..בדיוק ההגדרה

eran377

New member
מאוד מחמיא לי מה שאתה ויובל אומרים

כי אחי הגדול הוא אחד המודלים לחיקוי בשבילי. תודה על התגובות..

alubash

New member
אהבתי מאוד :)

אח שלך הוציא את זה לבד מהשמיעה? הוא למד לנגן עם מורה או לבד?

maverick88

New member
דעתי

אתה מנגן יפה מאוד כמו שכולם ראו...רואים שיש לך רגש גם בלי לשמוע את הנגינה עצמה..

TheMo

New member
תגיד, ערן

אם כל הציוד הזה שלך, אין לך דרך יותר טובה להקליט? וידאו זה לא חובה בכלל. בזאת אני מארגן עצומה למען ערן-ייקח-בחשבון-את-ההערות-וההצעות-שמתעופפות-פה-ואז-יקליט-מחדש-הפעם-באיכות-נורמלית. בכלליות, אני מאוד אוהב את הנגינה שלך

למעלה